BİRİNDEN HOŞLANMAK ?

Bende bir tek platonik ben takiliyorum zannederdim(hatta kimden hoslansam ayagim ugurlu geliyo kismeti aciliyo )valla diyecek kelime bile bulamadim ama bi kiz milleti bazen bi guluse kurban gidebiliyoruz seninki çok saf ve masumane geldide yinede dikkat et derim

aa izlemedin mi hiç ben mi nostaljik takılıyorum ayol sadece
Yok bu konuda yalniz degilsin bende nostaljik takilirim

Hatta o filmin en bayildigim sahnesi munubus soforunun sultana muhallebice arada bir boyle sosyeteye karismak lazim dedigi sahneydi hala aklima geldikce gulerim

Hatta gecen yeter dizisinde sanirim ona atifta bulunatak oyle kucuk bi sahne cekmistiler

Konu sahibi star tv yi açın. Bahsettiğimiz sultan filmi var. Hey gidi... tevafuk oldu :))

minübüsçülere sinir oluyorum. hele bizim burdakiler aman allahım hepsi kıronun teki, saygısız ne ararsan var..daha bi tane düzgün birini görmedim. bence bulaşma böyle tiplere. ama benim için sorun diil diyosan mesela ona şuraya nasıl gidebilirim yada nerede inmem gerekiyor vs gibi şeyler sorup muhabbet açabilirsin.

Zamanı gelince bi bakmışsın bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…