Birine bisey verince bide peşinde koşmak !!

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya sinir oldum .
Yakın bi kız arkadaşım var. Abisinin nişanı için bi elbise mi istedi . Abiye bi elbise ve gerçekten pahalı.
Neyse verdim.
10 gündür geri almaya çalışıyorum ya sinir oldum. Ha bugün unuttum ha yarın verecem. Ben ona 2. Kere dahi istetmeden vermiştim halbuki.
Şimdi yine mesaj attım cevap yok...
Versem bi türlü vermesen başka türlü. .
Nedir bu ya..

Ya sinir oldum .
Yakın bi kız arkadaşım var. Abisinin nişanı için bi elbise mi istedi . Abiye bi elbise ve gerçekten pahalı.
Neyse verdim.
10 gündür geri almaya çalışıyorum ya sinir oldum. Ha bugün unuttum ha yarın verecem. Ben ona 2. Kere dahi istetmeden vermiştim halbuki.
Nedir bu ya..
Basina bisey gelmis olmasin

Onceki ağustosta kıyamadım kuzene 2 elbise verdim ki önceden vukuatlıdır ama dayanamadım yine. Yolun açık olsun diyerek uğurladım elbiselerimi kesin başına bir iş gelir dedim ama verdim.ve bu yaz sonu tam 1 yıl sonra alabildim :| gıcık oluyorum böylelerine dayanamıyorum veriyorum hep aynı

En nefret ettiğim şeydir ve kardeşime bile giydirmem kıyafetlerimi :KK12:

Elbisenin başına bi şey geldi muhtemelen. Bence gidip al elbiseni. Ay böyle yüzsüz insanlarada hiç tahammül edemem. Ayıp denen bi şey var ya. Milletin ar damarı çatlamış valla. :KK12:

ben de bir arkadaşıma verdim. geri de istemedim baktım 1 hafta geçti yok 1 ay geçti yok. istedim geri aldım.benim canımı sıkan olay aslında elbise değildi kullandıktan sonra kendinin geri vermesini isterdim.beni neden geri istemek durumunda bırakıyorsun ki .ben seni düşünüp verdiysem sen de ince ol biraz değil mi ama. bir daha da hiç birşeyimi vermedim.düşüncesiz insanlardan hoşlanmıyorum hiç. :KK14:

başkasının elbisesi nasıl istenir giyilir ya hu? vermek zaten istemem orası ayrıda ben istemeyede utanırım o_O
haftasonu düğün var ve o elbisemi giycem almaya geliyorum de ve git al. ama bana soracak olursan elbisenin başına bişey gelmiş.:KK14:

Ya sinir oldum .
Neyse verdim.
Nedir bu ya..
Kime ne vereceğini iyi bilmen lazım...
Yoksa dolanırsın böyle kendi malının peşinde.

Back
X