• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birine ilginizi nasil belli edersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Cok abartili olmayacak sekilde ama anlasilacak sekilde bi erkege olan ilgiyi belli etmenin en iyi yollari nelerdir arkadaslar sizce? Diyelim ki bu kisi sizinle ayni yerde fakat farkli bir odada calisiyor ve arasira karsilasiyorsunuz ayrica iyi arkadassiniz.:nazar: Bu arada bugun de dogum gunum laf arasinda soylemistim bunu yeri gelmisti de
Aa cok ozur dilerim kutlamamiz lazim dedi
Ben de ya kutla dermisim gibi oldu simdi laf arasinda soylemistim oylesine dedim, kizdim simdi kendime dedim
Olur mu oyle sey
bunu yapmamiza izin ver bari sadece dedi (anlamadım ama :P)

bana birak kutlamayi diyo
ben de ok dedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mmmm güleryüzlü ol, sevecen ol, mesela bi gün dışarda biyerlere gidelim falan de:) Onun da niyeti varsa hemen atlar bence canım:)

Mmmm güleryüzlü ol, sevecen ol, mesela bi gün dışarda biyerlere gidelim falan de:) Onun da niyeti varsa hemen atlar bence canım:)

sagol canım guleryuzluluk cok onemli evet

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi kızlar yardimlariniz lazim :asigim:

kimseye kendini sevdirmeye calisma,
herseyi zamana birak ,seven sever zaten.............

hani denir ya,kismetse gelir yemenden,kismet degilse ne gelir eldenyerimseniben

kimseye kendini sevdirmeye calisma,
herseyi zamana birak ,seven sever zaten.............

hani denir ya,kismetse gelir yemenden,kismet degilse ne gelir eldenyerimseniben

yanlis anladim canım
o beni sever zaten ama arkadasca saniyor ilgimi
biraz da belli etmek sart bence

ilgin varsa ona, karşındaki anlar zaten. gözler herşeyi belli eder. bakışlarınla anlatırsın bence....

Cok abartili olmayacak sekilde ama anlasilacak sekilde bi erkege olan ilgiyi belli etmenin en iyi yollari nelerdir arkadaslar sizce? Diyelim ki bu kisi sizinle ayni yerde fakat farkli bir odada calisiyor ve arasira karsilasiyorsunuz ayrica iyi arkadassiniz.:nazar: Bu arada bugun de dogum gunum laf arasinda soylemistim bunu yeri gelmisti de
Aa cok ozur dilerim kutlamamiz lazim dedi
Ben de ya kutla dermisim gibi oldu simdi laf arasinda soylemistim oylesine dedim, kizdim simdi kendime dedim
Olur mu oyle sey
bunu yapmamiza izin ver bari sadece dedi (anlamadım ama :P)

bana birak kutlamayi diyo
ben de ok dedim :)

canım artık hayatına birini koymaya başlıyorsun ha ...hadi hayırlısı olsun hakkkında...
onu can kulağıyla dinliyormuş gibi yap...sürekli gözlerinin içine bakaraktan konuş,göz teması çok önemli,bide sürekli gülümse...mesela aynı şeyleri düşündüğünüzde hemen söyle,aaa bende böyle düşünüyorum de...iki tarafında ortak yönlerinin olması çok önemli şekercim...gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
yanlis anladim canım
o beni sever zaten ama arkadasca saniyor ilgimi
biraz da belli etmek sart bence

heeee pardon o zaman,,,,,,
direkman dal olaya,anlat dogru duzgun,,,,,,,,,,,,,bosuna zaman harcama yani hissettirmeye calisacam diye,,,,,,,,,karsindakide perisan olmasin............

ne kadardır arkadaşsınız bayağıdırsa bu mevzu ve hala tık yoksa basit bi başkasının senden hoşlanma muhabbeti yaratıp tepkisini ölç bence ama sen adım atma derim sonra başına kakılıyor :1no2: ben mesela nişanlımı ayarlarkenee baktım bitirmek için çabaladığı bi ilişkisi var ama bana da arkadaşça sözdee yaklaşıyor ayrılmaya çalışıyor aaaa bu ayrılmıyor bi türlü dedim içimden sen daha dur hemen sınıftan bi arkadaşımla beni bi yere giderken gördüüüü olay orda koptu bana dedi sen ne yapıyorsun dedi be de dedim sen kimsin senin sıfatın ne ki bana hesap soruyorsun dedimmm büyük aşkımız burda başladı bana sıfatını açıklayıncaaa:sm_cool::sm_cool:

--------------------------------------------
bosveeeer

Benimde düsüncem bosvermek, planlayinca heycani falan olmuyo, kendi kendine gelissin bazi seyler.. akisina birak.. cok ugrasma, hem ask itiraf edilmeden önce daha tatlidir benden söylemesi

offf anlamiyor arkadaslar anlamiyor ya
bilmiyorum acikca da konusamam di mi
acikca konussam o da ben seni oyle gormuyorum derse? o zaman mahvolurum, arkadasligimiz da biter

offf anlamiyor arkadaslar anlamiyor ya
bilmiyorum acikca da konusamam di mi
acikca konussam o da ben seni oyle gormuyorum derse? o zaman mahvolurum, arkadasligimiz da biter

açıkça konuşma... ya dediğin gibi derse.... şahsen ben de kötü olurdum. ilgisi varsa, eninde sonunda açılacaktır. bekle bence...... biraz zaman.....

bu ilgi,karşılıklı ise bence kendiliğinden zaten ortaya çıkar,
ayrıca çaba sarfetmenize gerek yok....

sade_kahve konularına yorum yazmadım hiç ama takip ediyodum, demek sonunda aşkı buldun öyle mi, artık aşık olamayacağını düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam:) demek ki ümitsizlige kapılmamak gerekiyormus...
inşallah hayırlısı olur, bence o da seni seviyorsa cok gecmeden cıkar ortaya..

Back
X