- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 98
- 35
- Konu Sahibi cheescakevesufle
-
ya sesi solugu hic cikmasa evet zaten ugrasacak bi sey yok derdim ama iltifatlar ediyorAdam senden etkilense ikinci buluşmaya davet ederdi. İlkine de sen davet etmişsin hiç görüşmek istemezse hep böyle sen mi davet edicen?
Refakatçiye cikta bulusalim denmez bence, hani orda olma amaci belli, konu sahibi diyebilir boslugum olucak goruselim mi diye, bundan sonra da karsi taraftan bi daha hareket gelmezse salarim giderEğer sürekli muhabbet ediyorsanız laf arasında onun civarına gideceğinzi böyle böyle bir operasyon olacağını felan söyleyin. Ben de geleyim sana destek olurum demesi lazım bu durumda eğer hoşlanıyorsa tabi.
benim de yapmak istedigim tam olarak bu. belki bu davette ona ilgimi kesin snlar ama daha iyi. o da belki olumlu ya da olumsuz net bi tavir takinir ona gore yoluma bakarkmBence bu sefer de siz davet edin çünkü hastanede olacağınız için o davet etmez belki. Ama sonra bir daha ondan hiçbir karşılık gelmezse boşverin o zaman, bir daha siz de hiç yazmaszsınız.
o zaman konumumu belli edecek genel bi hikaye atayim gelmk isterse kendi teklif eder ama hasteane ortami diye cekinebilir de yakinlarimin oldugunu dusunur vs. o zamn hayirdir vs diye sorarsa tek basima sıkıldigimi ima ederim belki.kaçan kovalanır taktiği yapıyor yada çok büyük ihtimal sizin gibi düşünmüyor. bence davet etmeyin, sizi görmek istiyorsa o gelsin hastaneye.
aynen . zaten ilk buluşmayı sen teklif etmişsin. herşeyi sen yapma,. hikaye görüp yazmazsa tamamen sil onu , görüp gelmek isterse sohbet edersiniz.o zaman konumumu belli edecek genel bi hikaye atayim gelmk isterse kendi teklif eder ama hasteane ortami diye cekinebilir de yakinlarimin oldugunu dusunur vs. o zamn hayirdir vs diye sorarsa tek basima sıkıldigimi ima ederim belki.
ama kafami da karistiriyor yok cok tatli cok guzel cikmissin yok kalpli emojiler. tabii surekli degil ama unutturmuyir tamamen kendiniOkuyunca tekrar bence yazma ya, istemiyor gibi...
Konumunu belli etmek yerine ben soyle yazardim o semtle ilgili o hastaneyi bilmiyormus gibi yerini sorardim ne oldugunu sorar ordan muhabbete girersinizo zaman konumumu belli edecek genel bi hikaye atayim gelmk isterse kendi teklif eder ama hasteane ortami diye cekinebilir de yakinlarimin oldugunu dusunur vs. o zamn hayirdir vs diye sorarsa tek basima sıkıldigimi ima ederim belki.
Küfür serbest mi? Bu tiplere daha da kıl oluyorum...canım sen bilirsin ama ağırdan al kendini.ama kafami da karistiriyor yok cok tatli cok guzel cikmissin yok kalpli emojiler. tabii surekli degil ama unutturmuyir tamamen kendini
acaba sevgi , ilgi açlığınız falan mı var ?ama kafami da karistiriyor yok cok tatli cok guzel cikmissin yok kalpli emojiler. tabii surekli degil ama unutturmuyir tamamen kendini
hoslantim olmasa ne yapsa umursamazdim yoklukla ilgili bi konu degil.acaba yoklukta mısınız ?
kaç kıza böyle kalp atıyor diye düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?