Birini çok seviyorum, o da beni sever mi acaba?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Kızlar 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir erkek arkadaşıma sonradan bazı duygular hissetmeye başladım. Onu tanıdıkça iyice bağlandım. Ama o çok gönül kırgınlığı olan birisi. Böyle şeylere tamamen kendini kapamış birisi. Ayrıca beni de 3 yıldır tanımasına rağmen bir adım atmışlığı yok. Sanırım o benden hoşlanmıyor ama ben onu çok seviyorum. Ben onu sonradan sevmeye başladım o da beni sevebilir mi acaba, eğer böyle bir ihtimal varsa ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım sizce?

Açıl şansını dene.
%50 şansın var.

Sevmenin dozu insanin elinde mi? Yani, X'i cok sevmek istiyorum deyince cok sevebiliyor muyuz?
Bence bazen gereğinden fazla değer yüklüyoruz hemen moda giriyoruz.Sütten ağzım yandı yoğurtlu üfleyerek yiyiyorum anlayacağın.Bende özgürce sevmek istiyorum ama sonra kavuşamazsan acısı anlatılmaz yaşanır oluyor kendi adıma konuşursam. Şimdi sevmeye korkuyorum Cok sevdiğin insandan postayı yiyince anlıyorsun sevmek mevmek hikaye.. Kavun değil ki anlayasın Keşke bir alıcımız yani algılayacımız olsa anlasak karşımizdakiler nasıl ve sadece bizi üzmeyecek insanlari sevsek hemde çok sevsek..

Son düzenleme:
Açıl bence madrm bu kadar seviyorsun veya bir şekilde belli et duygularını. Neden sevmesin belki de seviyor o da senin gibi ama belli etmiyor :)

Kızlar 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir erkek arkadaşıma sonradan bazı duygular hissetmeye başladım. Onu tanıdıkça iyice bağlandım. Ama o çok gönül kırgınlığı olan birisi. Böyle şeylere tamamen kendini kapamış birisi. Ayrıca beni de 3 yıldır tanımasına rağmen bir adım atmışlığı yok. Sanırım o benden hoşlanmıyor ama ben onu çok seviyorum. Ben onu sonradan sevmeye başladım o da beni sevebilir mi acaba, eğer böyle bir ihtimal varsa ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım sizce?
Hayat bu belli olmaz demek isterim ama tecrübe ettiğim birşey var ki eğer erkek bir adım atmıyorsa o ilişkide tek seven taraf kadın oluyor, sonra birgün karşına çıkıp hislerimiz karşılıklı değil diyebiliyor, ne kadar süredir ilgin var bilmiyorum ama eğer yeni yeni başlayan birşeyse kendini çok kaptırmadan uzaklaş o sevgiden, yoksa bağlanır çıkamaz kalırsın...
Şu an ben aynen bu konumdayım ve lolay birşey değil, emin ol buna

Back
X