- 15 Kasım 2017
- 83
- 156
- 8
Yay burcuyum. Evet biliyor musunuz benim de empati duygum çok fazladır.
Hımmm iyi düşününce enerji pozitif gittiği için yaşamıyorsun. Fakat kötü düşününce enerji eksi olduğu için geri dönüşü oluyor gibi birşey mi?Bence nedeni o insanlari gercek anlamda elestirmemek bilinc altinda biraz iyi gormek.
Aynen oyle dusunuyorum.Hımmm iyi düşününce enerji pozitif gittiği için yaşamıyorsun. Fakat kötü düşününce enerji eksi olduğu için geri dönüşü oluyor gibi birşey mi?
Hayat sadece başkalarının hayatını kınamaktan mı ibaret!Kınama sende kimsenin iyisine kötüsüne karışma
Cevabım iğneleyici değildi gayet normal bir cevap verdiğimi düşünüyorum . Tek lafla kalıba sokmuşta Değilim . Sizi tanımıyorum bile . Söylediğim sadece bir öneriydi . Kimseyi kınamayın diyorum . Hayat bu çünkü kimsenin ne olacağı belli değil .Hayat sadece başkalarının hayatını kınamaktan mı ibaret!
Bu soruyu sormamda başka bir sebep olamaz mı?
Niye direk iğneleyici cevap verme gereği duyduğunuzu anlamadım.
Sizide konuyorum. İnsanları tek lafla tek kalıba soktuğunuz ve zanda bulunduğunuz için.
Ya kv yi anlat, hep birlikte kınayalim. Böyle tadı çıkmaz ki bununBende kınamayı sevmiyorum 28 yaşındayım ve şimdiye kadar kimseyi kınamadım fakat kv kına beni diye bağırıyor
Kınamasan olmuyo mu??Ayyy yorumuna çok güldüm
Rahatlıkla Kınaya bilirim yani
Şimdi moda oldu her türlü naneyi yiyip yiyip bide utanmadan kınama başına gelir diyorlar..he normal olan şeyleri çarpıtmak, bilip bilmeden emin olmadan eleştirmek hoş değil..Evet arkadaşlar canımı çok sıkan birini bu ara çok kınadım ve aklıma da hep bu söz geliyor. Gerçeklik payı var mı bu sözün
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."
Lütfen dini boyuta çekmeyiniz. Tecrübelerinizi ve yaşadıklarınızı merak ediyorum.
Dedikodusunu yapmamaya çalışıyorum malum kişinin ama vukuatları eksik olmuyor
Kınadığından dolayı rahat hissetmiyorum kendimi fakat kv de bu kadar lafı söyleyip, kötülük yapıp nasıl rahat ediyor anlamıyorumKınamasan olmuyo mu??
Yalnız ben bu kınama konusunu tam çözemiyorum
birkaç arkadaş daha bahsetmiş mesela evli bir erkekle aşk yaşayan hanım kızımız diyor ki kınamayın başınıza gelmeden bilemezsiniz,uyuşturucu kullanan bir başka hanım kızımız da keza öyle diyor sonra bir başka hanım kızımız aşk uğruna canına kıyıyor diyoruz ki niye yaptın aaaa kınama bak başına gelirse o zaman anlarsın...
Yamuğa yamuk demeyelim mi doğru mu diyelim,eleştiri ile kınama arasındaki o ince çizgiyi toplum her şekilde kendine yontuyor enteresan şekilde.
*işbu metinde örnekleri kadınlar genelinde vermem bizlerin bu cümleyi daha sık kurması sebebiyledir.
Ya kv yi anlat, hep birlikte kınayalim. Böyle tadı çıkmaz ki bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?