Ayyy yorumuna çok güldümHer türlü o.rpu çocukluğunu yapıp sonra bu güzide lafın arkasına sığınıyor insanlar artık.
Müsterih olun kınanması gereken şeyleri kınayın...
Def ettim ama arçıları devam ediyor hayatımdaGelir mi gelmez mi bilememde şunu biliyorum biri canını yakıyorsa def et hayatından
Haaa yok öyle bir durumBurda metresler falan cok diyor onu
Iyi ki bi ogrenmisler zaten
Boşver umrunda olmasın .Bende kınamayı sevmiyorum 28 yaşındayım ve şimdiye kadar kimseyi kınamadım fakat kv kına beni diye bağırıyor
Aslında en güzeli benimde buna dikkat etmem gerek. Verdiğiniz örnek denkte gelmiş olabilir vs ama hayrın her anından ders çıkartmak gerekiyor.Boşver umrunda olmasın .
Yokmuş gibi davran .
Sana çocukluğumda yaşadığım bişeyi anlatım denk gelmii diyenler olabılır ama ben etkilendim.
Yasım 12 falan köye gitmiştik köyde bir çocuk gözleri kısık duruyodu bende ayyyy ne biçim dedim içimden .
Yarım saat geçmedi yolda giderken arabanın lastiğinden bir taş geldi gözüme 1 hafta gözüm kısık dolaştım açamadım :))
O gün bugündür kimseyi me sebeble olursa olsun aslaaa kınamam
Kınadıkça,kibirlendikçe ve büyük konuştukça geliyor,kınamayın belki de haklı sebepleri vardır,o kişi artık ne hata yapıyorsa dönmesini dileyinEvet arkadaşlar canımı çok sıkan birini bu ara çok kınadım ve aklıma da hep bu söz geliyor. Gerçeklik payı var mı bu sözün
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."
Lütfen dini boyuta çekmeyiniz. Tecrübelerinizi ve yaşadıklarınızı merak ediyorum.
Dedikodusunu yapmamaya çalışıyorum malum kişinin ama vukuatları eksik olmuyor
acıma duygusu da tehlikeli olabiliyor yerine göre bu durum onun için rahmet vesilesidir belki bilemeyiz o yüzden hiçbir kula da acımam yine en iyisi dua etmek ve nötr olmakBen kinayinca değil de uzulunce başıma geliyor atıyorum arkadaşımın çocuğu hasta olmuş diye üzüleyim hemen benimki de hasta olur
Eltimin oğlu küçükken nerdeyse hiç bişey yemiyordu.hatta bir hafta sonu bizde kaldığı zaman sabah kahvaltıya oturacağız -daha dün yaptık ya kahvaltı demişti .şaşırıp güldüğüm lafın aynısın yıllar sonra kendi oğlumun kullanacağını bilemezdim tabiki.boşverin çok üstünde durmayın böyle şeyleri su akıp yatağını buluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?