- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınadığın şey başına gelir mi bilmiyorum ama tek bildiğim kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Bazen insanlar kendi hayatlarına ve yaptıklarına bakmadan,başkalarını eleştiriyorlar. Herkesin hatası olur.Eğer siz çok mükemmel bir insan olduğunuza ve bugüne kadar hiç hata yapmadığınıza inanıyorsanız devam edin.
Her türlü o.rpu çocukluğunu yapıp sonra bu güzide lafın arkasına sığınıyor insanlar artık.
Müsterih olun kınanması gereken şeyleri kınayın...
yapılan hataları dile getirmek buğzetmek kınamak değildir. canı çok yakan bi mevzu olunca dillendirmekte sorun yok ama üslup çok önemli, kullanılan kelimeler deBana yaptığı çocuklarıma yaptığı vukuatlardan dolayı eleştiriyorum. Yoksa kimsenin hayatı beni ilgilendirmez.
Keşke olayı daha ayrıntılı yazsaydınız. Sanırım sorun kaynananız. Aranıza mesafe koyun,asla görüşmeyin ve sessiz kalmayın. Bunu yapmak arkasından konuşmaktan daha doğru olur.Bana yaptığı çocuklarıma yaptığı vukuatlardan dolayı eleştiriyorum. Yoksa kimsenin hayatı beni ilgilendirmez.
Eltimin oğlu 17 yaşında delikanlı oldu .oğlumda 10 yaşında kahvaltıdan 1 saat sonra acıktığını söyleyip bir tost daha yaparmısın anne diyor.kahvaltının tekrarlanılan bişey olduğunu söylemekle hata yaptım sanırımDaha dün yapmıştık kahvaltı yavrum yaaa ama laf komik
Şimdi iştahı nasıl düzeldi mi?
Görüşmeyi kestim mecbur kaldım artık. Çünkü Arkamdan yüzüme söylediği sözlerin arkası kesilmiyordu. Bende saygısızlık yapmak istemediğim için hiç cevap vermiyor o lafları hiç işitmemiş gibi davranıyordum bu sefer aileme bana iki yüzlüsünüz rahatsınız, insanda bir gurur olur diye saymaya başladı bu olaydan sonra yine pes etmedim ama olay çocuklarımı beğenmeme ye ve ilginç sevme şekillerine gelince artık kökünden kestim.Keşke olayı daha ayrıntılı yazsaydınız. Sanırım sorun kaynananız. Aranıza mesafe koyun,asla görüşmeyin ve sessiz kalmayın. Bunu yapmak arkasından konuşmaktan daha doğru olur.
Benim de başıma üzüldüğümde aynısı gelir. Hiç unutmam bir kere anestezi polikliniğinin önünden geçerken sıra bekleyen hastalara bakıp iyi ki onların yerinde değilim ameliyat falan olamazdım dedim ki içimden 1 hafta sonra acil bir şekilde kanser şüphesiyle o poliklinikte bekleyenler arasında buldum kendimi. Ertesi gün ağlaya ağlaya ameliyata girmiştim.
Eltimin oğlu 17 yaşında delikanlı oldu .oğlumda 10 yaşında kahvaltıdan 1 saat sonra acıktığını söyleyip bir tost daha yaparmısın anne diyor.kahvaltının tekrarlanılan bişey olduğunu söylemekle hata yaptım sanırım![]()
Senin burcun ne. Dün açtığın konudan sonra eski konularına baktım karakterini kendime çok benzettim. Üzüldüğümde aynısı başıma gelir demişsin bana da çok oldu böyle şeyler. Empatimi duygum çok fazla ona bağlıyorum ben.
Benim de başıma üzüldüğümde aynısı gelir. Hiç unutmam bir kere anestezi polikliniğinin önünden geçerken sıra bekleyen hastalara bakıp iyi ki onların yerinde değilim ameliyat falan olamazdım dedim ki içimden 1 hafta sonra acil bir şekilde kanser şüphesiyle o poliklinikte bekleyenler arasında buldum kendimi. Ertesi gün ağlaya ağlaya ameliyata girmiştim.
Geçmiş olsun. Kanser şüphesi ve ameliyat yazınca içim kötü oldu. Sorununuz neydi, sağlığınız iyi mi şimdi ?
Oda bir empati bende başlayayım belki tutarTrilyoner insanları kınıyorum sürekli
inşallah bakalım....
Bence nedeni o insanlari gercek anlamda elestirmemek bilinc altinda biraz iyi gormek.Oda bir empati bende başlayayım belki tutar
Evet böyle bakınca çoğu insan zenginlere taşantısını eleştirir çok lüks harcıyor vs diye ama kimsenin başına gelmez.
Kötü birşey olunca niye böyle bir inanış var ve başıma geldi diyen çok insan var