- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi ince bilek
eşimi...
çünkü şuan ona çok kızgınım
dolayısıylada ailesini...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!
O da ne demek.Sevmiyor musunuz kendinizi?Ahahah cok güzel bir konu olmus konuyu beğenebiliyormuyuz... cevap veriyorum hayatimdan kendimi cikarmak isterdim
kesinlikle ama kesnlkle görümce :)Görümce
Ovvv şimdiden...Daha sıpalar küçük ama gelini seçebiliyor muyuz?
Pis gelinler![]()
Sizi durduran nedir?Kocamı ve ailesini toplu olarak siler atardım :)))
eşimle şu an bi sorunumuz yok ama evliliğimizin ilk yıllarından dolayı onunla hiç evlenmezdim anlamında yazdım.Sizi durduran nedir?
Kız bu ne kimse kalmadı Allah yardımcın olsun canım3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Çok güzel yazmışsın valla okurken güldüm3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Maşallah bacım3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Aaaa bir dakika kıskandım, damat seçeneği yok, lütfen damat seçeneği de olsun, gelecekteki damadım ayağını denk al, ben kötü bir kayınvalideyim seni hayatımdan çıkartırım ona göre, dünür adayı okuyorsa oğlunun kulağını büksün şimdiden![]()
Ahretlik kızı istemeye geldikleri gün senden ders alacağımDamat duyar gibi oldum ahretliğim,tecrübeli bir kaynana olarak her daim yardıma hazırımyaşasın kötülük
![]()
Ahretlik kızı istemeye geldikleri gün senden ders alacağım![]()
İdeal kayınvalide nasıl olunur, damada göz pörtletirken el hareketleri, mimikler, ne giymeli mesela, hepsini senden tek tek öğrenmem lazım, elimi belime koyayım mı mesela![]()
Bundan sonra ustamsın ahretlik, ben şimdiden ders almaya başlasam mı acaba senden, damat bulunca bocalamam hiç olmazsaAhretlik ne demek sen iste tüyoları anında veririm sana
Damata delici bakışlarla bakılır,kaygana şahsa önce ben bakışı atılır ki ayaklarını denk alsınlar
Eli bele koymaya gerek yok bakışlar devreye girdimi tamamdır.
Damadın dayısı benim kıza demişki ilk zamanlarda,annen çok dominat demişnasıl gururlandım varya kendimle hahaahahaaaa namım almış gitmiş bileee
![]()
Bundan sonra ustamsın ahretlik, ben şimdiden ders almaya başlasam mı acaba senden, damat bulunca bocalamam hiç olmazsa![]()