Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
eşimi...:KK34: çünkü şuan ona çok kızgınım :KK11: dolayısıylada ailesini...:temizlik:

Bu kadar mutsuz ediyorlarsa seni, boşa adamı gitsin, böylece hepsi çıkar hayatından
3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!

Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!

Öyle bi hakkımız var zaten. İstemediğim herkesi hayatımdan çıkardım. Çünkü neden çıkarmayım:süslü:

3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!

Herkesi ulen herkesi!
Kız bu ne kimse kalmadı Allah yardımcın olsun canım

Bir kaç iş arkadaşımı. İş yerinin huzurunu bozuyor fesatlar :sinirli:. Birkaç kişi yüzünden diğer birçok kişinin moral ve motivasyonu hatta psikolojisi bozuluyor.

Herkesi ulen herkesi!
Çok güzel yazmışsın valla okurken güldüm:halay:

Herkesi ulen herkesi!
Maşallah bacım

Ben zaten cogunu tek tek cikariyorum. Bizi uzen bize saygisizlik eden herkesi hayatimizdan cokarma hakkina sahibiz. Belki yalniz kaliyorsun ama ne diyorlar, az olsun öz olsun.

Aaaa bir dakika kıskandım, damat seçeneği yok, lütfen damat seçeneği de olsun, gelecekteki damadım ayağını denk al, ben kötü bir kayınvalideyim seni hayatımdan çıkartırım ona göre, dünür adayı okuyorsa oğlunun kulağını büksün şimdiden :KK70:

Damat duyar gibi oldum ahretliğim,tecrübeli bir kaynana olarak her daim yardıma hazırım :KK70: yaşasın kötülük :KK70:

Damat duyar gibi oldum ahretliğim,tecrübeli bir kaynana olarak her daim yardıma hazırım :KK70: yaşasın kötülük :KK70:
Ahretlik kızı istemeye geldikleri gün senden ders alacağım:KK70:

İdeal kayınvalide nasıl olunur, damada göz pörtletirken el hareketleri, mimikler, ne giymeli mesela, hepsini senden tek tek öğrenmem lazım, elimi belime koyayım mı mesela :KK70:

Ahretlik kızı istemeye geldikleri gün senden ders alacağım:KK70:

İdeal kayınvalide nasıl olunur, damada göz pörtletirken el hareketleri, mimikler, ne giymeli mesela, hepsini senden tek tek öğrenmem lazım, elimi belime koyayım mı mesela :KK70:

Ahretlik ne demek sen iste tüyoları anında veririm sana :KK70:

Damata delici bakışlarla bakılır,kaygana şahsa önce ben bakışı atılır ki ayaklarını denk alsınlar :KK70:
Eli bele koymaya gerek yok bakışlar devreye girdimi tamamdır.:KK70:

Damadın dayısı benim kıza demişki ilk zamanlarda,annen çok dominat demiş :KK70::KK70: nasıl gururlandım varya kendimle hahaahahaaaa namım almış gitmiş bileee :KK70:

Ahretlik ne demek sen iste tüyoları anında veririm sana :KK70:

Damata delici bakışlarla bakılır,kaygana şahsa önce ben bakışı atılır ki ayaklarını denk alsınlar :KK70:
Eli bele koymaya gerek yok bakışlar devreye girdimi tamamdır.:KK70:

Damadın dayısı benim kıza demişki ilk zamanlarda,annen çok dominat demiş :KK70::KK70: nasıl gururlandım varya kendimle hahaahahaaaa namım almış gitmiş bileee :KK70:
Bundan sonra ustamsın ahretlik, ben şimdiden ders almaya başlasam mı acaba senden, damat bulunca bocalamam hiç olmazsa :KK70:

Allahım birtek ben dertliyim sanıyordum ALLAHIM herkes aynı kişilerden müzdarip. Allah o eltimi bana uzak eylesin.Ya kayınvalidemin arkasında dönen benim her işine koşan benim kadın hiçbişey yapmadığı halde kayınvalideme yaranıyor, kayınvalıdem onu tutuyor.Çünkü yapan hizmet eden yaranamıyor.Eltimi kıskançlığına zaten diyecek söz bulamıyorum.

Back
X