Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
En son gece 03:00 de derz kaziyip elektrik supurgesine cekti mesela saate bakmadan esya cekip itme (gece 2,3,4)kestigi tirnaklari killari camdan atip acik camimdan iceri doldurma (epilasyin mak tras mak ne oldugunuda kestiremedim)sofra beziyle biber koku zeytin cekirdegini saymam bile onlar igrenc gelmio artik,sabah 5 son ses tv gece 11 de matkap tamir vb vb vb uzarrr gider :işsiz:
Aman yarabbim!!! Konuştunuz mu hiç

Hayatımdan kolay insan çıkarmam ama çıkarıp noktaladıysam da mutlaka artık bana zararı dokunduğuna net kanaat getirmişimdir yol vermişimdir ... temizlik iyidir :)

Hep dua ederim Allahım iyi insanlarla karşılaştır kötüsünü uzaklaştır diye..
En güzeli Tevekkül..

istemediğim, bende yeri olmayan, ya da bendeki yerini kendisi kaybeden herkesi ama herkesi hayatımdan çıkardım. şu an çıkarmak istediğim kimse yok

Aşırı kindar benliğimi ve aşırı merhametli benligimi.. Hayır kindar da ne oluyor o kadar herşeyi beynimde kurdurtuyor ama icraata gelince bu sefer diğeri araya giriyor ,olan ruh sağlığıma ve boş boş düşündüğüm zamana oluyor...

Valla o kadar çok var ki elti esimin amca cocuklari biktim komple esimin sulalesini cikartirdim oh kafam rahat ederdi

Kendi ailemi ve cevremdeki akrabaciklarimi teyze hala vs.

diğeri kulladım hayatımdan çıkartmasını istediğim listede mevcut değil.

Back
X