Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
Bekarım
Şu an patronum yok
Anne tarafı akrabaları çıkartırdım
Çıkarttım da.
Mutluyum, ama aile ziyareti gerginliği günler önceden sarıyor.

Abimin eşini. Gram saygısı olmayan, gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen, abimin kızacağını anlayınca ayılıp bayılan ve kendini acındıran biri. Keşke hayatımıza hiç girmeseydi.

Kayın peder imi.Kaynanayla şirretlikte ve dedikoduculukta ve kumpas kurmada yarışır ve açık farkla geçer.Kaynanayı görümceyi mayınları yüzsüz ve arsız tüm gereksiz akrabaları

Cikarmak istediklerimi cikardim cok şükür:ruh:. Hayirsiz amcami ve dost bildigim ama olmadigini anladigim arkadasim .. Simdi ne yapiyorsunuz umurumda degil :KK24:

akrabalardan herhangi birisi yazsaydınız eminim o 1.olurdu

bütün herkesi çıkardım, her dönem bahar temizliği yaparım. en çokta zorda olduğumda hayatımdan insan ayıklarım. geç akıllandım ama tam akıllandım. kan bağı hatır gönül hiç dinlemiyorum artık. yaşadığım her zorluk insan tanıttı.

kımse üst komşu demesın bende üst komşuyum =D menfaatçileri,işine geldiği gibi davrananları çıkardım.ikili davranan angutları çıkardım.geçmişte hiç suçum yokken saf takılırken yapılanları sıneye çektiğim zamanları gun yuzune cıkrdım ve kendı içimde hesaba çektiğim insanlra mesafemı koydum.yuz vermıyorum kımseye .guler yuz yok.ego tatmın edecek yaşı gectık.egolu olma vaktım geldı.desınler varsın soğuk nevale umrumda mı hayırrr.

Bu diğer diyenlerin %80 i eminim hepsi seçeneği olmadığı için diğer demişlerdir :kahve:

Hele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derim :KK70:

İşte senden korkumdan işaret koymadım bacım yoksa tüm memleketi işaretleyecektim :KK70: ahhahhahhhah kaynana duysa zaten derki yüzü töküle bu kadınmı paraları nerde yiyor :KK70: hele estetikleri duysa vah anam vah :KK70:

seceneklerden kv işaretlemek istedim ama ozaman da kp başımıza kalır diye vazgeçesim var:rapci:

Back
X