Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
İstemediklerimi hayatımdan zaten çıkarıyorum hem de seve seve (genelde söve söve).

Çok gereksiz bir ablam var. Bir tek onu çıkaramadım malesef. Aile Yadigarı diye duruyor. Mümkün olsa onu çıkarmak isterim.

Kaynana delisini
Üst kattaki yaşlı teyzeyi
Ve gereksiz bir kaç akrabayı.

Kaynanayla konuşmuyorum sonunda eşim de pes etti o da konuşmuyor.
Üst kattaki deli teyzeden taşınarak kurtuluyorum.
Akraba kisvesi altında hayatımızı mercek altına alıp nazar değdirme komasına giren kıskançlatı da görmezden gelerek hayatımızdan çıkarıyorum.
Ama kaynanamı asla istemiyorum çıksın yaaaaa

Aman yarabbim!!! Konuştunuz mu hiç
Anlasa insan olsa niye ust komsuyu seceyim be cnm konustukta kavgada ettik duvarada vurduk yapma etmede dedik izahda ettik iih o an ruh haline bagli cvp versede kapi kapaninca sil bastan evim iatedigim saat iatedigimi yaparim (saatin 3,5 olmasi )beni irgilamaz mantiginda imkanlar el verse zaten durulmazda kiraci degiliz oda degil oyle gidiyor iste bakalim Allah bir kapi acar insallah ya onlara ya bize

Anlasa insan olsa niye ust komsuyu seceyim be cnm konustukta kavgada ettik duvarada vurduk yapma etmede dedik izahda ettik iih o an ruh haline bagli cvp versede kapi kapaninca sil bastan evim iatedigim saat iatedigimi yaparim (saatin 3,5 olmasi )beni irgilamaz mantiginda imkanlar el verse zaten durulmazda kiraci degiliz oda degil oyle gidiyor iste bakalim Allah bir kapi acar insallah ya onlara ya bize
ben de yeni taşındım üstte oturan sıyırmış bi yaşlı kadından kurtulmak için,
çok zor y a insanın psikolojisini cidden bozuyor komşulardan gelen sesler,
şimdi ki evim de arakat çatpat küt sesleri geliyor hangi daireden kestiremiyorum,
ben de bu sabah vurdum yan duvara kimden geliyor bu kadar ses ve benden başka rahatsz olan yok mu merak ediyorum,
sizin komşu tek mi yaşıyor da o kadar sesi ediyor gece yarısı ?
sürekli üst tavana vurmak benm işime yaramıştı biraz taşındığım evde,
o karı geliyordu kapıma tansiyonu yükseiliyormuş hasbaın!!!!
bence vurun sürekli bıkmadan vurun hem de siniriniz içinizd ekalmaz

Elti kişisi görümce kişisi. Kaynana kişisi. büyük ama en küçük gibi davranan kayın. Eşimin ozellikle bortane hariç tüm yengeleri eşinmin büyük teyzesi ıyyyyyy diyince bile tepem atıyor onun büyük gelini kendi halalarim ve en küçük amcam hariç hepsini bide benim büyük öz teyzem çıksın.
Arada kociş de gitsin ama gelsin arada bir canımı sıkınca. Canım annemnmmm canim kardeşlerim sadece kiz tabi. Veeee oğluşum bunlar sonsuzzzzzz soyum olsun .

ne güzel bir anket. kimleri çıkarmak istemem ki. ama yeteneksizim insan çıkarma konusunda. o yüzden sevmediğim insanlar beni çıkarsın diye beklerim dört gözle :D:D

Annem ve kardeslerim haric herkes cikabilir çıkış sağ taraftadir.

Cikartacak kimseyi bulamadim demek ki artik kimseyi onemsemiyorum ne derlerse desin

12 yıl boyunca, işyerimdeki vicdansız, kötü insanları, işten ayrılarak hayatımdan çıkardımm..
Amaa asla ve asla hakkımı helal etmiyorummm.
Birinin haberi geldi zaten çekti cezasını, daha da beter olsun.

Hayatımdan çıkarmak istediğim eşimin ailesi var benim bi sorunum yok ama onlardan hiçbir hayır görmedim burda yanlarında gurbetteyim hastanelerden çıkmadık ameliyat oldum 2 çocuğum bronşit oldu defalarca hastanelerde yattılar hiçbiri ne aradı ne sordu ameliyatan çıktığımda uyuşuk halde 6 aylık oğlumu yatağıma alıp mamasını yedirdim altını değiştirdim beni hep bi başıma yalnız bıraktılar hep hastaneden çıkıp eve geldiğimizde grçmiş olsun bahanesiyle gelirler yiyip içip hiçbirşeye dokunmadan yardım etmeden defolup giderler 7 kat yabancılar bile o hastanede neler yaptılar gel gör ki bunlar böyle bi cins herşey geçip gittikten sonra dalga geçermiş gibi eve geçmiş olsuna geliyorlar bu koca şehirde kimsem yok bunlarla başım belada durmadan da gelmek isterler eltilerimi toplayıp çoluk çocuk yiyip içip lunapark gibi oyuncak odasında tüm oyuncakları dağıtıp bir sürü bulaşık bırakıp öylece gidiyorlar kimse demiyor bu kadın ameliyat oldu ona rahatsızlık vermeyelim yahut çıkan bulaşıklara yardım edelim 2 çocuklu yapamaz demiyorlar yiyip içip eğlenip gidiyorlar sanki evimiz eğlence merkezi kötü günümde de hepsi 3 maymunu oynuyor olmaz olsun böyle insanlar

Back
X