- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
- #21
Ben birini kolay kolay hayatımdan çıkarmam. Ama çıkarırsam, o kişinin yazdığı hiçbir şeye veya aramalarına cevap vermeyerek iletişimi sonlandırmayı tercih ediyorum. Tabii, yakın olmayan bir arkadaşım tıpkı sizin tanımladığınız bir profile sahipti. İlle de "eski sevgilim, eski sevgilim". O zaman da ben iki yakınımı cinayet sonucu kaybetmiştim, ağır stres altındaydım. Kendi sıkıntıma rağmen o kızı dinledim tüm gün boyunca, ama kendisi zahmet edip beni dinlemeye bir saatini bile ayırmadı. Sonuç olarak artık dayanamadığım bir akşam ona telefon başında bağırmışım, farkında değilim. O olaydan birkaç gün sonra da bana mesaj atmış, cevap vermedim. Öyle bitti iletişimimiz. O profili görmezden gelmek de mesajdır, anlarsa tabii.Selam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok haklısınız sessizlik zaten çocukça ama ben genel geçer değil kendi konum üzerinden örnek vereyim size, ben açıkça konuştum dedim ki galiba artık ortak paydamız kalmadı, çünkü ben mesaj attığımda kendisi meşgul oluyor. Ancak o ne zaman isterse benimle görüşmek istiyor. Bunun üzerine yaptım bu konuşmayı ve sonrasında gerrrrçekten çok meşgulüm dedi. Ama süreç aynı devam etti yani muhabbet kendi hayatı üzerinden yürüsün istiyor. Sonrasında kırıldığım mevzuları da söyledim ancak anlaşılmadığımı hissediyorum. Yani söylüyorum olmuyor. Söylemiyorum çocukça küslük yapıyorum belki o zaman bile neyim olduğu sorulmuyor kendi hayatıyla ilgili mesajlar atılıyor örneğin İnstagram hikayemde bir şey paylaşmışım şöyle şöyle oldu biliyor musun diyor mesela. Buna ne cevap verebilirim ki? Arayıp ben konuşsam desem ki ya dostum benim zaten ortalık darmaduman bir de aylardır konuşmuyoruz benim tek derdim sen misin dünya senin ekseninde dönmüyor, bu beni rahatlatır mı bilmiyorum bir de enerjim zaten düşük şu sıralar yapacak gücüm de yok. Konuşsam o da çözüm olmayacak belli ki önceden olmadı. Ben de arada kaldım. İçim de köpürmüyor değilBen acikca soyleme taraftariyim
Sessizlik şu manaya da gelebilir
Yogun/musait degil ya da morali bozuk, kendini iyi hissedince konuşuruz
Çünkü sessiz kalmak netlik icermez, biraz küsmek gibi bir sey.
Havada kalmislik hissi veriyor
Ben kirildim.dediysem ve karsi taraf buna özür dileme zahmetinde bulunmayip sessiz kalmayı tercih ediyorsa bu saygisizliktir zaten gozumde. En azindan seni kirdigim icin ozur dilerim ama görüşmek istemiyorum denmesi daha dürüstçe olur.
Karşı taraf sizin aklinizdan geçeni okuyamayacagina gore sessiz kalmanizdan gorusmek istememe durumu anlasilamaz
Başınız sağolsun öncelikle. Evet aynı şekilde bu kişi de kendi üzerinden konu açıyor devamlı. Asla hal hatır sorma yok önceden garipsemiyordum bu kadar. Ama sıkıldım artık. Bir de yaş ilerledikçe daha derin ilişkiler arıyorum, dostluğumuzun derinleşmesini bekliyorum. Ama onun tek amacı kendi hayatındakileri paylaşmak ve gırgır yapıp geçmek.Ben birini kolay kolay hayatımdan çıkarmam. Ama çıkarırsam, o kişinin yazdığı hiçbir şeye veya aramalarına cevap vermeyerek iletişimi sonlandırmayı tercih ediyorum. Tabii, yakın olmayan bir arkadaşım tıpkı sizin tanımladığınız bir profile sahipti. İlle de "eski sevgilim, eski sevgilim". O zaman da ben iki yakınımı cinayet sonucu kaybetmiştim, ağır stres altındaydım. Kendi sıkıntıma rağmen o kızı dinledim tüm gün boyunca, ama kendisi zahmet edip beni dinlemeye bir saatini bile ayırmadı. Sonuç olarak artık dayanamadığım bir akşam ona telefon başında bağırmışım, farkında değilim. O olaydan birkaç gün sonra da bana mesaj atmış, cevap vermedim. Öyle bitti iletişimimiz. O profili görmezden gelmek de mesajdır, anlarsa tabii.
Çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun öncelikle. Evet aynı şekilde bu kişi de kendi üzerinden konu açıyor devamlı. Asla hal hatır sorma yok önceden garipsemiyordum bu kadar. Ama sıkıldım artık. Bir de yaş ilerledikçe daha derin ilişkiler arıyorum, dostluğumuzun derinleşmesini bekliyorum. Ama onun tek amacı kendi hayatındakileri paylaşmak ve gırgır yapıp geçmek.
Sizin sorunlariniza kayitsiz kalip mesgulum.derken kendi dertlenince sizi arayıp anlatması zaten sorunÇok haklısınız sessizlik zaten çocukça ama ben genel geçer değil kendi konum üzerinden örnek vereyim size, ben açıkça konuştum dedim ki galiba artık ortak paydamız kalmadı, çünkü ben mesaj attığımda kendisi meşgul oluyor. Ancak o ne zaman isterse benimle görüşmek istiyor. Bunun üzerine yaptım bu konuşmayı ve sonrasında gerrrrçekten çok meşgulüm dedi. Ama süreç aynı devam etti yani muhabbet kendi hayatı üzerinden yürüsün istiyor. Sonrasında kırıldığım mevzuları da söyledim ancak anlaşılmadığımı hissediyorum. Yani söylüyorum olmuyor. Söylemiyorum çocukça küslük yapıyorum belki o zaman bile neyim olduğu sorulmuyor kendi hayatıyla ilgili mesajlar atılıyor örneğin İnstagram hikayemde bir şey paylaşmışım şöyle şöyle oldu biliyor musun diyor mesela. Buna ne cevap verebilirim ki? Arayıp ben konuşsam desem ki ya dostum benim zaten ortalık darmaduman bir de aylardır konuşmuyoruz benim tek derdim sen misin dünya senin ekseninde dönmüyor, bu beni rahatlatır mı bilmiyorum bir de enerjim zaten düşük şu sıralar yapacak gücüm de yok. Konuşsam o da çözüm olmayacak belli ki önceden olmadı. Ben de arada kaldım. İçim de köpürmüyor değil
Hz.Ali ne demiş insanları tanıyınca insanlardan uzaklasirsiniz kimseyle görüşmuyorum çünkü kötü insanları artık analiz etmeye başladım yaptıkları saçma gelmeye başladı ve uzaklaştım gerçekten tanıyınca çevrendeki insanların ne olduğunu gerçekten soguyorsun ve kendin uzaklasiyorsun ben öyle yaptım kafam rahat ama fazlada kendini soyutlamak iyi değil çünkü aşırı rahata alışıyorsun ve gerçekten kimseyi istemiyorsun seninki sevgilindir aşktır yoksa akrabadır bilemem ben akrabalardan soyutladim kendimiSelam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Her yerden çıkarın, gerekirse engelleyin tüy gibi hafifleyeceksiniz. Bu küslük değil o yüzden çocukça bulmuyorum. Bir insan bizi bu denli huzursuz ediyorsa tamamen hayatımızdan çıkmalıÇok haklısınız sessizlik zaten çocukça ama ben genel geçer değil kendi konum üzerinden örnek vereyim size, ben açıkça konuştum dedim ki galiba artık ortak paydamız kalmadı, çünkü ben mesaj attığımda kendisi meşgul oluyor. Ancak o ne zaman isterse benimle görüşmek istiyor. Bunun üzerine yaptım bu konuşmayı ve sonrasında gerrrrçekten çok meşgulüm dedi. Ama süreç aynı devam etti yani muhabbet kendi hayatı üzerinden yürüsün istiyor. Sonrasında kırıldığım mevzuları da söyledim ancak anlaşılmadığımı hissediyorum. Yani söylüyorum olmuyor. Söylemiyorum çocukça küslük yapıyorum belki o zaman bile neyim olduğu sorulmuyor kendi hayatıyla ilgili mesajlar atılıyor örneğin İnstagram hikayemde bir şey paylaşmışım şöyle şöyle oldu biliyor musun diyor mesela. Buna ne cevap verebilirim ki? Arayıp ben konuşsam desem ki ya dostum benim zaten ortalık darmaduman bir de aylardır konuşmuyoruz benim tek derdim sen misin dünya senin ekseninde dönmüyor, bu beni rahatlatır mı bilmiyorum bir de enerjim zaten düşük şu sıralar yapacak gücüm de yok. Konuşsam o da çözüm olmayacak belli ki önceden olmadı. Ben de arada kaldım. İçim de köpürmüyor değil
Konuyu ben açmışım gibi oldum. Tamı tamına bunun gibi biri vardı hayatımda. Ben artık acayip yorulmuştum, hatta burda konu da açtım.Evet uzaklaştım ama sormuyor bile.
Biri size normalin dışında davransa sormaz mısınız neden böyle oldu hayırdır falan diye ki zaten yakınız? Hayır durup düşünmüyor bile hala iletişime devam ediyor hem de kendiyle ilgili.
Aylardır görüşmüyoruz attığı mesaj şöyle şöyle oldu biliyor musun oldu.
İnsan bi nasılsın iyi misin der o da yok. Ben de fikir almak istedim açıkcası, ne yapmalıyım diye kararsız kaldım.
Bunu da düşündüm, bu sefer yine ben kötü olacağım adım gibi biliyorum. Yani soğuk yapıyorum anlamıyor mesajlara cevap vermiyorum anlamıyor insan bir der ki ne oluyor sana hayırdır bir sıkıntı mı var? Ama yok varsa yoksa kendisiHer yerden çıkarın, gerekirse engelleyin tüy gibi hafifleyeceksiniz. Bu küslük değil o yüzden çocukça bulmuyorum. Bir insan bizi bu denli huzursuz ediyorsa tamamen hayatımızdan çıkmalı
Aaa resmen aynısı aylardır soğuk yapıyorum ben de, görüşmüyoruz falan ilk attığı mesaj ne oldu biliyor musun, şöyle şöyle olacak vs diye. Ya koskoca dünya yıkılıyor hastalıktan beladan bu kadar samimi arkadaşımsın bir sor nasılsın iyi misin diye ki samimiydik baya yani. Hayır dan dun diye bana hayatını anlatıyor dur bi kardeşim belki benim canım sıkkın ya da başka bir şey var çok bencilce geliyor bu bana ya. Ama mesela benim hayatımda önemli bir şey olunca hep meşgul. Sıkıldım artık bende. Aslında bilmiyorum başka zaman olsaydı yani 1 sene önce falan açar telefonu bu ne böyle kardeşim der atarlanırdım ama ona bile gücüm yok bu sıralar kavga gürültü çekecek psikolojide değilim.Konuyu ben açmışım gibi oldum. Tamı tamına bunun gibi biri vardı hayatımda. Ben artık acayip yorulmuştum, hatta burda konu da açtım.
Bir gün yine aradı laf olsun diye nassılsın iyimisin dedi, dr dan geldik dedim niye diye sormadı bile arkadan biriyle konuşmaya devam etti. Kapattım, mesaj attı. Çocuğunun fotosunu öylesine bir cevap yazdım ama sinirden boğulacağım o raddeye geldim.
Pat, bişey almış ondan konu açtı
Çünkü telde kısa tuttum görüşmeyi anlatamadı hayatını
Yazdımki, x bu böyle olmuyor, ben bu tek taraflı konuşmalardan sıkıldım. Hep kendinden bahsediyorsun, beni dinlemiyorsun vs. Aa özür dilerim farkında değilimle başladı, belki de sen öyle anlıyorsundurla devam etti. Bi bakalım yazdıklarımızı okuyalım tekrar dedi bitti yazışma. O gün bugndür görüşmüyoruz.
Çoook rahatladım. Ne çekmişim onun yükünü, bırakınca anladım.
Tartışma, kavga, hakaret yok. Gayet medeni şekilde onun bana hissettirdiğini anlattım bitti.
Not :daha öncesinde soğuk davranmıştım anlamıyor gibi davranıyordu ama ben zaten bir süredir farkındaydım dedi ayrıca.
Ben anlattığımda beni tek kulağıyla dibliyordu. Hımm he evet ıı, üzücü bişey olduğunu söylesem de ses rengi değişmiyordu. Dertliyse anlatır da anlatır, hayatında güzel bişey varsa arar onu da anlatır. İyi güzel de beni dinlemez, pek sormaz. Ben söylesem de şöyle bişwy demiştin noldu demez.Aaa resmen aynısı aylardır soğuk yapıyorum ben de, görüşmüyoruz falan ilk attığı mesaj ne oldu biliyor musun, şöyle şöyle olacak vs diye. Ya koskoca dünya yıkılıyor hastalıktan beladan bu kadar samimi arkadaşımsın bir sor nasılsın iyi misin diye ki samimiydik baya yani. Hayır dan dun diye bana hayatını anlatıyor dur bi kardeşim belki benim canım sıkkın ya da başka bir şey var çok bencilce geliyor bu bana ya. Ama mesela benim hayatımda önemli bir şey olunca hep meşgul. Sıkıldım artık ben de. Aslında bilmiyorum başka zaman olsaydı yani 1 sene önce falan açar telefonu bu ne böyle kardeşim der atarlanırdım ama ona bile gücüm yok bu sıralar kavga gürültü çekecek psikolojide değilim.
Selam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Hic umrumda olmaz telefonu kesinlikle açmam.Selam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
En son çok yakın bi akrabamdan uzaklaştım. Kendisi aradı bana küstün mü diye. Hayır hayatım biraz zor sadece dedim . Bitti gitti. Artık o da aramıyo. Eskiden olsa insanlarla konusurdum ama yaş oldu 30 artık kimseye bişey anlatacak gücüm kalmadı.sessizce hayatımdan çıkarıyorum çok kişiyi.Selam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
BEN İNSANLARA ÇOK ŞANS VERİRİM FAKAT EN SON YERDE HERŞEYİ DÖKER HAYATIMDAN ÇIKARIRIM AMA ÖLÜMÜNE BİR DAHA ASLA GÖRÜŞMEMEK KAYDI İLESelam,
Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?