Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de rica ederim başlığı düzeltin istigram değil instagram.
Konuşma dilinde de Instagram yada instegram instegrem türevlerinde kullanabilirsiniz. Ama rica ederim istigram demeyin
konu baslıgına gelene kadar gonul neler ısterde duzeltılmesı gereken 938098420984209 mevzu var ah ahh keske sihirli degnegımız olsa

İyi olmuş sizi böyle korkuttuğu diyeceğim de lohusaymışsınız hadi neyse

Kolay öyle insanları klavye arkasından aşağılamak neyse derdiniz gidin karşısında özür dileyin affettirin kendinizi

Ceza falan da almazsınız bence ama keşke alsanız şöyle güzel bir para cezası veya 5 yıl herhangi bir suça karışmama cezası vs

konu baslıgına gelene kadar gonul neler ısterde duzeltılmesı gereken 938098420984209 mevzu var ah ahh keske sihirli degnegımız olsa
Çocuklarla çalışan kişiler konuşmasına ve tavırlarına normal insanlardan daha fazla özen göstermeli.
Bence isabet olmuş işten çıkarılması.
Hem öfke kontrolü yok hem diksiyonu hoş değil

Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti
kreş ya da ana okulundasın. çocuklara bağırılmaz hele ki emanetse kusura bakma. tatlı sert olunur sınıfa hakim olmak için. okul ortamını biliyorum kızımdan.demek ki kayda değer bir şeyin var ki atıldın. kızdan hoşlanmama nedeni de belli. yanlışa karşı durduğu için oda. iki arkadaşla baş edemeyip kayda almış artık pes edip .öyle gelmiş hakkınızdan.

Üzgünüm ama çok iyi olmuş.
Bir yasa vardı çıktı mı bilmiyorum.
Artık kimse kimseye sosyal medyadan fake hesaptan hakaret edip kendini tatmin edemeyecek.
Lohusalığı falan da bahane etmeyin.
Her lohusa sizin gibi davransa sonumuzu düşünemiyorum

Öfff ne kandırmış sizi ya
Sakin olun siz mesajlarda belli etmişsiniz zaten kim olduğunuzu o da aracıyla size yazmış işte siz ne diye kabul ediyorsunuz. İnstagramdan öyle kimlik bulmak kolay mı? Ertesi gün arıyor sizi
Sakin olun lohusaymışsınız sütünü etkilenmesin. Bir daha ses görüntün elimde var derse bende seni şikayet ettim kişiden izinsiz ses ve görüntü depolamak yasak dosya numarasını söylede avukatım dosyaları birleştirsin de.
Öfff ayrıca ölümüne inkar diye bir şey var yaaa

Yaa bacım sende bayag safsın he ne polisi o kız tahmin etmiş zar atmıs ya tutarsa diye sana gelmıs polis verdi demis sende inanıp acıklamıssın ve suanda o Seki korkutuyor polis hemen anlık bakıyor mu oyle kimin yazdığına bir dava acmak lazım hadi polise giy bu bana bunu yazdı de hemen bakar mı ben bilmiyorum ama seni kandırmış ve kandırmaya devam ediyor ne inanıyorsun be

hıc bır yerde calısamayacagınız sekılde bagırıp cagırdıgınız olumsuz bır ses kaydı
evet hıc bır yerde calısamazsınız kız dogru soylemıs
pekı sız sende hıc bır yerde calısamayacaksın dıyerek hayatıyla nıye tehtıt ettınız
kız uzlasacakken bu tehtıtınız yuzunden sıkayetınde ısrarcı demek kı
ne demek sende hıc bır yerde calısamayacaksın ! yok ya ?

ay hem suclu hem guclu mafyacılık oynayacagınıza annelıgınıze odaklansaydınız keske

aracı yanı uzlasmacı aramıs sızı kız dogru soyluyor gercekten sıkayetcı olunmus yanı

ne sutu ne etkılenmemesı kadın sutlerıyle nişan alıp adam oldurecek nerdeyse tehtıtler hakaretler bırdaha calısamayacagı sekılde ses kayıtları bırakmıs gerısınde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…