Ya zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun.Astoria mesajini alintilayarak yazdim ama mesajim konu sahibine ve o zihniyetteki genc kizlara
Bak canım seni yargıladığımız felan yok. Ama kendine bunu yapma diye farkında olmanı sağlamaya çalışıyoruz. İkinizde istemişsiniz ve olmuş, bu durumdan dolayı eski sevgilini suçlayamazsın. Ama seninle birlikteyken başka bi kızlarda görüştü üstüne bide nişanlandıysa elbetteki ilahi adalet tecelli eder. Üzülme umursama yoksay hatta. Seni sen olduğun için kabul edicek birini bul.Herkese teşekkür ederim bazılarınız destek oldu bazılarınız yargıladı ama amaçım geri dönsün sırf bu durumdan ötürü falan istemiyorum ben yaşadıklarımı biliyorum zaten ben sadece birinin ahını alıp mutlu olur mu demiştim benimde bir gururum var kendime saygım var ama şuan duygusal boşluğun içindeyim
Bence birazda aldatilmanin etkisiyle vicdan azabi yasatmak istemis.Bak canım seni yargıladığımız felan yok. Ama kendine bunu yapma diye farkında olmanı sağlamaya çalışıyoruz. İkinizde istemişsiniz ve olmuş, bu durumdan dolayı eski sevgilini suçlayamazsın. Ama seninle birlikteyken başka bi kızlarda görüştü üstüne bide nişanlandıysa elbetteki ilahi adalet tecelli eder. Üzülme umursama yoksay hatta. Seni sen olduğun için kabul edicek birini bul.
Olabilir evet. Ama kendi üzülüyor. Ya ben gerçekten çok üzülüyorum, insan kendini neden, kendisini hiç haketmeyecek bi insana açar. Evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, öpüşme de dahil. Ama kesinlikle karşı değilim bu duruma. Ben sadece benim ruhumla birlikte bedenimde hakedecek birisini bulamamıştım. İlk eşim oldu, umarım son olur. Lütfe dikkat edin. Yaşı da küçüktür eminim.Bence birazda aldatilmanin etkisiyle vicdan azabi yasatmak istemis.
Iste bunu bi cok kisiye anlatamiyosun:) bakirelik kutsal mi bla bla laf uzar gider. Sorun o degil.. bak sen ne guzel temkinli davranmissin.. esinle evlenmedende beraber olmus olabilirdin. Ama bir cok iliskide artik ben kadinlarin kullanildigini dusunuyorum. O kadar cok konu varki burda.. ha baska bir kadin belki bu kadar dramatize etmezdi.. tecrube deyip gecerdi.. ama bu adamin pislik oldugu gercegini degistirmezdi genede. Kimi cok etkilenir kimi etkilenmez yani...Olabilir evet. Ama kendi üzülüyor. Ya ben gerçekten çok üzülüyorum, insan kendini neden, kendisini hiç haketmeyecek bi insana açar. Evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, öpüşme de dahil. Ama kesinlikle karşı değilim bu duruma. Ben sadece benim ruhumla birlikte bedenimde hakedecek birisini bulamamıştım. İlk eşim oldu, umarım son olur. Lütfe dikkat edin. Yaşı da küçüktür eminim.
İyi geceler herkese öyle bir cıkmasın içinde kaldım ki eski sevgilimle aramda ufak şeyler yaşandı cinsellik anlamında ileri gitmeden ayrıldıktan sonra bir rahatsızlığım için kadın doğuma gitmem gerekti ve orada malesef baskıdan dolayı kızlık zarımın yarısının bozulduğunu öğrendim geçmişte kan gelmesini falan zedelenmeye bağlamıştım konduramamıştım ve o gün aradığımda bana inanmadı falan filan direk beni engelledi sırf ona ulaşmayim diye meğer hayatında biri varmış benle beraberken bile varmış hayatında biri dün nişanlandı bu kişi ve inanın tüm akşam boyunca ağlamaktan helak oldum sizce bu kişi onla mutlu olabilir mi beni böyle caresiz bırakıp gittikten aldattıktan sonra lütfen ben hatalarımın farkındayım yargılamayın sadece ilahi adalet varmıdır mutlu olurlar mı bu durumda
Bence daha önce kimseyle deneme yaşamadan kendini evleneceğin insana saklamak evet kutsal bişey. Ama tırnak içinde hiçbişey yaşamadan, sürtünmeden, anal, oral seks yapmadan. Çünkü seviştim ama bakireyim kızlık zarım duruyor diyen kişi bana göre fiziksel olarak bakire olabilir, ama öyle değil işde. Ayrıca evet kadınları kullanan ve kullanmak isteyen erkekler var ama kıstasa bakarsak arada zorlama, tecavüz yoksa iki tarafta zevk almışsa bana göre kullanılan bi durum yok. Benim zarımı deldi kesin evlenir diye bi mantık güdülerek yapılıyorsa yapmasınlar, kocana güvenemiyorsun. Bi anda bi bakıveriyorsun hop ayrılmışsın. Yine kızlık zarın yok, yine oratadasın. Örnmli olan deneyimlemek istediğin cinselliği doğru kişiyle yaşaman. Ayrılsanda böyle adice bitmeden, içinde yara bırakmadan, seni ortada bıraktığını, kullanıldığı düşünmeden ayrılmak. Yani doğru adam, doğru yer. Bitsede ilişki pişmanlık duymamak yaşadığın şeyden dolayı.Iste bunu bi cok kisiye anlatamiyosun:) bakirelik kutsal mi bla bla laf uzar gider. Sorun o degil.. bak sen ne guzel temkinli davranmissin.. esinle evlenmedende beraber olmus olabilirdin. Ama bir cok iliskide artik ben kadinlarin kullanildigini dusunuyorum. O kadar cok konu varki burda.. ha baska bir kadin belki bu kadar dramatize etmezdi.. tecrube deyip gecerdi.. ama bu adamin pislik oldugu gercegini degistirmezdi genede. Kimi cok etkilenir kimi etkilenmez yani...
Cok guzel yazmissin:))Bence daha önce kimseyle deneme yaşamadan kendini evleneceğin insana saklamak evet kutsal bişey. Ama tırnak içinde hiçbişey yaşamadan, sürtünmeden, anal, oral seks yapmadan. Çünkü seviştim ama bakireyim kızlık zarım duruyor diyen kişi bana göre fiziksel olarak bakire olabilir, ama öyle değil işde. Ayrıca evet kadınları kullanan ve kullanmak isteyen erkekler var ama kıstasa bakarsak arada zorlama, tecavüz yoksa iki tarafta zevk almışsa bana göre kullanılan bi durum yok. Benim zarımı deldi kesin evlenir diye bi mantık güdülerek yapılıyorsa yapmasınlar, kocana güvenemiyorsun. Bi anda bi bakıveriyorsun hop ayrılmışsın. Yine kızlık zarın yok, yine oratadasın. Örnmli olan deneyimlemek istediğin cinselliği doğru kişiyle yaşaman. Ayrılsanda böyle adice bitmeden, içinde yara bırakmadan, seni ortada bıraktığını, kullanıldığı düşünmeden ayrılmak. Yani doğru adam, doğru yer. Bitsede ilişki pişmanlık duymamak yaşadığın şeyden dolayı.
Mutlu olur olmaz onu bilemem ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. Bugün yarın ya da çooook sonra. Elbet bedel neyse ödenir. Hatamı biliyorum dediğiniz için size değinmedim..İyi geceler herkese öyle bir cıkmasın içinde kaldım ki eski sevgilimle aramda ufak şeyler yaşandı cinsellik anlamında ileri gitmeden ayrıldıktan sonra bir rahatsızlığım için kadın doğuma gitmem gerekti ve orada malesef baskıdan dolayı kızlık zarımın yarısının bozulduğunu öğrendim geçmişte kan gelmesini falan zedelenmeye bağlamıştım konduramamıştım ve o gün aradığımda bana inanmadı falan filan direk beni engelledi sırf ona ulaşmayim diye meğer hayatında biri varmış benle beraberken bile varmış hayatında biri dün nişanlandı bu kişi ve inanın tüm akşam boyunca ağlamaktan helak oldum sizce bu kişi onla mutlu olabilir mi beni böyle caresiz bırakıp gittikten aldattıktan sonra lütfen ben hatalarımın farkındayım yargılamayın sadece ilahi adalet varmıdır mutlu olurlar mı bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?