Hepinizin unutmak istediği birileri olmuştur eski erkek arkadaşımı unutamıyorum bi türlü sizce birini unutmanın yolu nedir ne yapmam gerekiyo saçma bi soru olabilir ama sizinde fikrinizi sormak istedim ne yapıcağımı şaşırdım onunla ilgili herşeyden kurtuldum ama aklımdan kalbimden nasıl çıkartıcam ?
Aklına o geldiği zaman demen gereken şey:
"Amaaan, O kaybetti. Ben daha iyi birisini hak ediyorum(kıymetimi bilen) Ve o kisiyi bulucam.sadece biraz zaman gerekli."
ben eski sevgilimle sürekli ayrılıp barısıyorduk.en sonunda yeter dedim..aklıma geldikce bunu soyledim.2yıl sonra nişanlımla tanıstım ve şimdi 7gün sonra ewleniyorum:123:
sen de dogru kişiyi bulcaksın eminim sadece bi süre :113:
Ben de dün sevgilimden ayrıldım şu an çook kötüyüm...Ne yapıcam edicem bilmiyorum off off
en iyi ve kesin yöntem hayatına yeni birinin girmesi
Unutmak yanlış kelime.
Hiçbir şey unutulamaz ki.
Acı hafifler ve takmaz hale gelirsin sadece.
Sevgili meselesinde bu böyle.
Yoksa yaşadıkların zihninin bir köşesinde her zaman saklı kalacak.
Fakat zaman geçtikçe bakış açın değişecek ve sakin sakin hayatına devam edeceksin.
Tabii bunu istemek de önemli bir şey.
Kimisi dramatik yaşamayı, kendine acı çektirmeyi sevdiği için 10 yıl da geçse geçmişe sünger çekmeyi başaramıyor.
Saplantılı bir şekilde takılı kalıyor eskilere...
Bu da onların sorunu.
Zaman gerekli sadece ve kişisel çaba sonuç olarak.
gel birlikte ağlayalım :)
Ağlayalım valla gündüz annemlerin yanında belli etmiyorum gece başlıyorum zırlamaya annem bugün anladı tabi ağlamışsın sen diye :2:
Arkadaşlar bana yardım edin lütfen yardıma çok ihtiyacım var geçen hafta ben de sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm . yok mu kimse bana moral verecek işin en kötü tarafı da hala seviyorum ya .
Yardım edin
daha çok yeni.. acını yaşayacaksın ve sonra yoluna devam edeceksin..
Hepinizin unutmak istediği birileri olmuştur eski erkek arkadaşımı unutamıyorum bi türlü sizce birini unutmanın yolu nedir ne yapmam gerekiyo saçma bi soru olabilir ama sizinde fikrinizi sormak istedim ne yapıcağımı şaşırdım onunla ilgili herşeyden kurtuldum ama aklımdan kalbimden nasıl çıkartıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?