Birini reddederken çok üzülüyorum

daisy121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
11
15
3
31
evlilik amacıyla biriyle konuşmaya başladım. ama ilk günden beri hoşlanamadım. çok iyi biri ama çekim hissetmiyorum. bir de sanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor. sohbetim seni sıkıyor mu dedi hayır dedim. tanışmayı başından kabul ettiğim için vicdan azabı çekiyorum ve kendime sen sanki çok mu harikasın, niye beğenmiyorsun onu diyorum. 27 yaşındayım, ondan başka kimseyle tanışamayacak gibi hissediyorum. şu an bana beğendiği salon takımlarını yolluyor.

Çekim hissetmediğinizi açık açık söylememeniz sizinde ego tatmini yaptıgınız anlamına gelir zaten. Vicdan değil yani. Daha çok bunları vicdandan yoksunlar yapar.
Adam size binbir çeşit umut kırıntılarla koltuk takımlarını yollayıp sizin burda bunu söylemeniz vicdan değil ego tatmini yapmak.

Olmayan vicdanınızdan bahsetmemek gerek. Kim bilir belki adamda sizi elde etmek ve sevişmek için koltuk takımı atıyor bilemezsiniz. Çok güvenmeyin kendinize.

. bir de sanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor.
İlahi...
Adami islek bir caddede dagmatligiyla portmantoya asmislar ve kim uzanip alirsa onun mu oluyor yani :)
Millet begense de suc,tamam cekim hissetmiyorsunda amme hizmeti yaptirmasaydin iyiydi :)

Böyle yaparak hem kendinize hem karşınızdaki kişiye kötülük ediyorsunuz. “Hayır” demeyi bilmek gerek, siz biraz daha böyle devam ederseniz, karşınızdaki kişi daha çok kendi kendine gelin güvey olacak, o kadar zaman sonrasında onun için toparlanması çok zor olacak. İşler daha da ilerlemeden, tüm hislerinizi, çekim hissetmediğinizi net bir şekilde ifade edin. Adam salon takımı atmaya başlamış, sizin duygu durumunuzdan haberdar bile değil.

Ayyyh biri bana salon takımı atacak sevgili olmadan karşılıklı evde kalkmaktan korkuyorsunuz bu iş evlilikle sonuçlanır ben diyim

olabilir bu ihtimal de yine beni istediğini gösterir ama.

Konu başlığı yanlış olmuş siz birini reddederken başka birini bulamamaktan korkuyorsunuz
Karşınızdaki insanın duygularını onemseseniz coktaan reddetmistiniz

olabilir bu ihtimal de yine beni istediğini gösterir ama.
Hiç bilemezsiniz. Erkekler bir öyledir, bir böyledir. Bir bakarsınız beğendiği koltuk takımları bir başkasıyla kullanmaya başlar.

Evde kalma korkusundan ziyade hareket edip beğenmediğiniz insanlara içi boş umutlar verip duygularıyla oynamaktan korkun bence.

sanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor.
Size böyle değersiz hissettiren insanla görüşmemelisiniz. Hele konu salon takımına falan asla gelmemeli aslında hissettiğiniz duygu buysa reddederken de vicdan yapacak bir şey yok, nasılsa bulur birini takar yüzüğü… seçici olmayan biri için üzülmeyin boşuna

Evlilik kararları böyle mi veriliyormuş. ayıp olmasın diye evlendim dercesine.

Adam zaten evlilik amaçlı görüşmüş sizinle. Başkası da olsa görüşecekti. Siz de evlilik amaçlı görüşüyorsunuz, o da sizin için düşünse '' Karşısına kim çıksa evlenir, benim numaram yok. '' diye, iyi mi?

Eski erkek arkadaşım bana koltuk takımı atarken aldatıyormuş, benimle yaptığı planları 1 ay sonra başkası ile gerçekleştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…