İlahi.... bir de sanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor.
olabilir bu ihtimal de yine beni istediğini gösterir ama.Çekim hissetmediğinizi açık açık söylememeniz sizinde ego tatmini yaptıgınız anlamına gelir zaten. Vicdan değil yani. Daha çok bunları vicdandan yoksunlar yapar.
Adam size binbir çeşit umut kırıntılarla koltuk takımlarını yollayıp sizin burda bunu söylemeniz vicdan değil ego tatmini yapmak.
Olmayan vicdanınızdan bahsetmemek gerek. Kim bilir belki adamda sizi elde etmek ve sevişmek için koltuk takımı atıyor bilemezsiniz. Çok güvenmeyin kendinize.
Hiç bilemezsiniz. Erkekler bir öyledir, bir böyledir. Bir bakarsınız beğendiği koltuk takımları bir başkasıyla kullanmaya başlar.olabilir bu ihtimal de yine beni istediğini gösterir ama.
Size böyle değersiz hissettiren insanla görüşmemelisiniz. Hele konu salon takımına falan asla gelmemelisanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor.
Adam zaten evlilik amaçlı görüşmüş sizinle. Başkası da olsa görüşecekti. Siz de evlilik amaçlı görüşüyorsunuz, o da sizin için düşünse '' Karşısına kim çıksa evlenir, benim numaram yok. '' diye, iyi mi?evlilik amacıyla biriyle konuşmaya başladım. ama ilk günden beri hoşlanamadım. çok iyi biri ama çekim hissetmiyorum. bir de sanki karşısına kim çıksa zaten evlenecekmiş gibi geliyor bu da moralimi bozuyor. sohbetim seni sıkıyor mu dedi hayır dedim. tanışmayı başından kabul ettiğim için vicdan azabı çekiyorum ve kendime sen sanki çok mu harikasın, niye beğenmiyorsun onu diyorum. 27 yaşındayım, ondan başka kimseyle tanışamayacak gibi hissediyorum. şu an bana beğendiği salon takımlarını yolluyor.
olabilir bu ihtimal de yine beni istediğini gösterir ama.
Evlilik kararları böyle mi veriliyormuş.ayıp olmasın diye evlendim dercesine.
İlk günden beri hoşlanmadığınız biriyle konuşup neden umut veriyorsunuz ,oyalıyorsunuz. Adam sizi beğenmiş niyeti ciddi belli ki. Yol yakınken söyleyin gerçek duygularınızı.ama ilk günden beri hoşlanamadım.
Eski erkek arkadaşım bana koltuk takımı atarken aldatıyormuş, benimle yaptığı planları 1 ay sonra başkası ile gerçekleştirdi.Hiç bilemezsiniz. Erkekler bir öyledir, bir böyledir. Bir bakarsınız beğendiği koltuk takımları bir başkasıyla kullanmaya başlar.
Evde kalma korkusundan ziyade hareket edip beğenmediğiniz insanlara içi boş umutlar verip duygularıyla oynamaktan korkun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?