tsk ederim ilgilendiginiz icin..onun cocugu anneyle kaliyo ondan yana bi sorun yok bizim benim oglumda babada kizim benim yanimda cocuklardan dolayi asla deil konusu bile olmadi bizim aramaizda ikimizde kabul ettik ..bu ayin sonunda gidip birebir görüsmek istiyorum ailemle ama benim sevmedigim bi tarafim cesaretli deilim ve ailemin karsinda söz sahibi olamadigim ..evet asik oldum hayatimda ilk defa yasadigim bi duygu bu ve bunu bu sekilde bitirmek istemiyorum yoksa ömür boyu aci cekecegimi cok iyi biliyorummm
bende ankaraliyim ..ailemin hayir deme sebebi otelde calisiyo olmasi ve benim kendi basima evlilik karari almam.baska ne sezecekler hic görmedikleri tanimadiklari biri ..ve birde sigortasi olmamasi,ama türkiyenin durumu malum herkes onlar gibi sansli olamiyor diye düsünüyorum ben...evet sunda haklisiniz duygularimla hareket ediyorum,cünki artik duygularimla yasamak istiyorum önümde ne kadar hayatim var onu bilemiyorum,ve bunu severek yasamak istiyorum sadece,sadece mantikli sunu yaptim hayatimi garantiye aldim ve evlilik sözlesmesi yapicaktim ve bunuda arkadasim kabul etmisti,ben onun düzenine gitmiyorum o benim düzenime geliyodu benim kaybedecegim bisiy varmi sizce?eger niyeti bozuk ise zaten en kötü ihtimal beni birakip gidecek ben bunlarin bilincindeyim zaten,haksizmiyim sizce?beni birakip gidersede derimki denedim olmadi ,hayatta neyin garantisi varki bunun olsun.17 yillik evliligimi bitirdim ve bu adamin sigortasida vardi parasida,benim evliligim in bitmesine parada sigortada engel olamadi,sizin fikirlerinizle inanin cesaretleniyorum bana yardimci oldugunuz icin cok tsk ederim...
tabiki mutsuzda olabilirim ben bunu hep kabul ediyorum zaten,ben almanyadan asla evlenmiycegime yemin ettim,oda otel isinde oldugu icin dil konusunda bi problem yok ve yurt disina cikmis bi insan neler olacagini biliyo ve bende ona izah ettim almanyanin eski almanya olmadigini..oda biliyo zaten benim söylememe gerek kalmadi,verdiginiz fikir icin tsk ederim
hakli olabilirsiniz buna sözüm yok dedigim gibi burdaki fikirler cok önemli benim icin.ama is ,sigorta,mutluluk getirmiyoki ,benim ayrildigim esimin her seyi vardi ama sonu olmadi bitti .bi mutluluk sansim olamazmi bunda
daha sadece 38 yaşındasınız...
ne güzel hala bu yaşta aşık olabiliyorsunuz:))
sakın gücenmeyin , ama sizi bu adam çok sevmiş olsaydı ailenizin dediklerine her ne kadar sinirlenmiş olsaydı sizi aramayı bırakmazdı...
ben de aşkın sonuna kadar yaşanması taraftarıyım aslında ama karşılıklı olunca güzel aşk...tek taraflı acı verir sadece...
bir de çocuklarınız olmasaydı hadi bi deneyin , olmazsa ayrılırsınız derdim....
ama işin içinde çocuklar olunca işler sizin için daha da zor hale gelecektir emin olun...
nedne ilk önce onun buşunduğunuz şehirde gelip hayatını kurmasını beklemiyorsunuz...bu da bir alternatif sonuçta...
hani sonuca varmadan ( evlenmeden) biraz daha yakından tanıyın birbirinizi...ve bu süreçte sevgiliniz almanyaya yerleşmiş ve işini bulmuş olsun, kendisini kanıtlasın size
Mesajını okuyunca inan ki, yakarış gibi geldi söylediklerin...
Bazı zamanlar olur ki, insan mantıklı gibi gördüğü şeyler zamanla mantıksız hale gelebilir...
Mantık nedir?
Para mıdır? Geleceğe karşın güvence midir? Hangisidir mantık?
Mantık mutlu olabileceğini hissettiğin durumda olmaktır...
Ailen senin evlilik kararına karşı çıkarak senin tek olmanı mı mantıklı buluyorlar?
Açıkçası acaba öyle mi acaba bu yüzden mi diyerek acabalarla yaşamaktansa yaşayıp görmek en güzeli...
Keşke dememek adına...
Aileni karşına al demiyorum ama orta yol her zaman vardır yeter ki istekli ol, zorluklar karşısında her daim sevdiğini yanında bul yeter ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?