birini sevdim ama ailem engel oldu:((

İlla ki herkes senin içinde bulunduğun durumu tasvip edecek değil, yaşayacak olan sensin erdoğancım, hayat çok uzun hem de çok kısa.
Yaşamaktan öte edinebileceğin tecrübe yok...
Korkarak yaşamaktansa hiç yaşama...
Hayatta kötü yaşayabileceğin ne varsa göreceğin görmüşsün işte, istemediğin bir yaşamı 17 sene çekmişsin...
Biraz da mutlu olmak senin hakkın...
Gelmişsin 40 yaşına bu yaştan sonra artık hayatını yaşamalısın... a.s
Keşke dememek adına eğer seviyor ve gerçekten sevildiğine inanıyorsan evlen...

suyun bulanık olduğunu görüyorsan içme ve bence bu adam uygun aday değil üzüntüden başka birşey vermiyecek sana bırakın şu romantik kafaları gerçeklere bakın

her daim kadınlar mağdur oluyor
kaydirigubbakcemile

hakli olabilirsiniz buna sözüm yok dedigim gibi burdaki fikirler cok önemli benim icin.ama is ,sigorta,mutluluk getirmiyoki ,benim ayrildigim esimin her seyi vardi ama sonu olmadi bitti .bi mutluluk sansim olamazmi bunda

olabilir elbette kötü deriz iyi cikar üstün körü biseyler yaziyoruz biz burada iliskiyi yasayan sensin canim hakkinda hayirlisi olsn

tebrik ediyorum sizi ve katılıyorum
biz kadinlar erkekler gibi bi kafa yapisina sahip olup onlar gibi kalbimiz degil hep cikarlarimiz dogrultusunda haraket edebilseydik onlar gibi uzulmez ve sirtimiz yere gelmezdi
konuyu okudum da asik bir kadin var, sonunun kotu olacagini biliyor gibi kendisi de ama buna ragmen o aski birakmak daha aci geliyor, katlanmaya razi gibi...

Umarim bu adam ciddi aile kurmak istiyordur ve mutlu olursunuz.

Ben olsam basit bir test yaparak onun asil amacini anlardim. Ona AlmAnyadan kesin donus yapbilecegimi,oyle bi dusuncem oldugunu soylerdim, bakalim vazmi gececek yoksa sevinecek mi

mrb iyi aksamlar,ben onunla tanistigim zaman aramizda hic bir sey yokken sohbet arasinda benim almanyayi hic sevmedigimi bir kac yil sonra dönecegim memleketime demistim bunlari biliyo zaten.hatta sonra is ciddiye bindigi zaman bana demisti olmassa döneriz diye.bu insan turistlerin icinde ve 12 yildir bu isi yapiyo,isteseydi almanya ya gelmeyi sizce 12 yil beklermiydi,yakisikli biri bi yabanciylada evlenip buraya gelebilecek birisi,ama onun söyledigi artik düzenli bir evim hayatim ve esim olsun istiyorum demisti,,bilemiyorum belkide siz haklisiniz o yüzden burdaki fikirler beni cok rahatlatiyo pozitif yada negatif farketmiyo benim icin ,,,tsk ederim

canım 38 yaşındasın...aileni ön planda tutma yaşın geçmemiş mi sencede hayatınla ilgili kararlarda...hataysa da kendi yaptığın bir hata olur,üzülsem de ben sonucuna razıyım diyebiliyorsan git sevdiğinin peşinden...

O zaman bı şans ver zaten vermezsen hep aklında kalacak,ask kolay bulunan bisey değil üstelik çocuklu birisin o da öyle yani denksiniz bence bu yastan sonra aile ile hareket edilmez

ilk tanıştınız gibi evlenme teklifi acayibme gitti sen artık geleceğini düşünmek zorundasın ayağına gelen fırsatları tepersen bi bakmısın yanlızsın ailende yok yanında çok çok güveniyorsan bu adama sahip çık sevgine bilmiyorum ama bana almanyaya gelmek için yapıyorda olabilir gibi geldi bana son kararı sen vericeksin sen tanıyorsun ailen yada biz değil evlendikten soraada çalımazsa sizin içide çok sıkntı olabilir iyi düşünün bence

çok zor bi durum gerçekten.
küçük bi kızınız var sanırım bir de.
ne desem boş gibi geldi.
bi tarafta seven bir kadın bi tarafta belirsizlikler içinde bi adam.

yalnız şu var, konuyu başka yere açarken sen bu gidişle yalnız kalırsın demiş ya sevgiliniz. bu psk bir baskı aslında niyetinin çok da iyi olmadığını düşündürdü bana. Türkiye'de işler kötü. işsizlik, parasızlık, insanların çoğu borçlu ve işi olmayan birinden bahsediyorsunuz.

tüm olasılıkları yeniden gözden geçirin derim.
kendisi yalnız kalabilir bu kafayla, o düşünsün. :umursamaz:
ve eğer gerçekten çok isteseydi, üstünüze düşerdi.

hakli olabilirsiniz buna sözüm yok dedigim gibi burdaki fikirler cok önemli benim icin.ama is ,sigorta,mutluluk getirmiyoki ,benim ayrildigim esimin her seyi vardi ama sonu olmadi bitti .bi mutluluk sansim olamazmi bunda

iş,sigorta,mutluluk getirmiyor demişsiniz..
Tamam diyelim ki öyle...
Beyefendinin yaşıda en az sizin kadar vardır sanırım.
Ailenizi son derece haklı buluyorum çünkü siz kaç yaşında olursanız olun,onların çocuğusunuz bu hiç bir zaman değişmez ve sizin kötü olmanızı,üzülmenizi asla istemezler.
Sizin yanınıza gelirse zaten amacı bellidir...
ama sizi türkiyeye çağırıp burda yaşayalım derse...
İşte o zaman mutlu olup olmayacağınızı değerlendirmek lazım..
Siz ailenizi karşınıza aldınız ve bu beyle evlediniz...
İşi olmazsa nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz ya da 6 ay çalıştı,sezon kapandı 6ay iş bulamadı.. (turizm sektöründe olağan şeyler bunlar)
Sağlık sorunu oldu...sosyal güvence yok ve epey masraf çıkıyor,bunları nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz,babanızdan destek alarak mı?
İş ve sigorta doğrudan mutluluk getirmez belki ama emin olun sizi sıkıntılara sokarak mutsuz edebilir.
Otellerde çalışanların bi yurt dışı sevdası var ki sormayın.Nasıl birini buluruz da kapağı yurt dışına atarız derdindeler.Herkesi bu kefeye koymamak lazım ama genel olarak durum bu !

İnsanlar bazen içinde bulundukları durumu değerlendiremezler,bazı gerçekleri görmek istemezler.Aileniz bu gerçekleri görmüş ve tanışmaya bile gerek duymamış olabilir.
Ailenize bu durumu kabul ettiremiyorsanız karşınıza almak için o adamın sevgisini iyi değerlendirmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…