Birini severken başkasıyla evlenen oldu mu?

çevremde kendi akrabalarımdan 3 kişi var.söylim biri inat uğruna
bi diğeri ailelerle alakalı
bi diğeri sadakatsızlıktan karşılarına çıkan erkeklerle evlendiler.
sonuç mutsuzlar tabiki hemde çok ..
Asla aşık olmadığım bi adamla evlenemezdim ..sakın yapma böyle bişey
bilmiyorum ne yaşadın ama yazık olur.

Benim bir akrabam yasadi bunu. O da son ana kadar kacirsin diye bekledi. Bu olaylar köyde döndü bir hafta kala beni kacirsin diye koy kahvesine haber salmis koyde rezil oldu bir yandan haber de gitmemis. Sonra ikisi de evlendi cocuklari oldu hala birbirierlerinin isimlerini anamazlar. Hala birbirilerinin olduğu ortamlara girmezler. Erkek tarafi hala her gordugune sorar x ne yapıyor diye.

Bunu kendinize yapmayın. Herkes sevdiğine kavuşsun istiyorum, sevgiye saygım sonsuz. Keşke herkes böyle düşünse ama ...

arkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
Ben yapmadim. Ama beni çok seven bi çocuk vardi. Annesi yuzunden aramiz cok iyiyken pat diye bitirdim. Benden ayrildiktan hemen sonra nisanlandi bir ay icinde. Dusunebiliyor musunuz kiza kac defa yanlislikla benim ismimle hitap etmis. Cocuk face sifresini degistirmemisti. Ben de girip bakiyordum facesine:) Her Allah in gunu beni aratirdi. Nisanliyken bana mesajlar atti cevap yazmadim. Tabi ben de unutamamistim onu. 1 yil nisanli kaldi, dugune 3 hafta kala ayrilmis ben yapamicam diye. Insanin aklinda baskasi olunca zor yani. Ben onun gibi yapmadim karsima cikanlari kabul etmedim ayrildigim donemde. Uzun sure unutamadim. O da unutamadi. Face sifresi hala ayni:) hala beni aratir ondan biliyorum:) ayy neyse gece gece anilarim aklima geldi

Benim de çok yakın iki arkadaşım bunu yaptı bi tanesinde oğlanın ailesi mümkün değil bu evlilik dedi Önce oğlan evlendi başkasıyla ailesini karşısına almadı yani Sonra da arkadaşım İkisinin de ikişer çocukları var Uzak sehirlerde yaşıyorlar Ama ben ortak arkadaşım arada Oğlan iki kere kızı sordu bana numarasini falan istedi Vermedim tabi ki

Diğer arkadaşımın kendi babası oğlanın memleketinden ötürü asla seni vermem ısrar edersen de intihar ederim dedi Kız bu lafın üzerine vazgeçti Başkasıyla evlendi görünüşte mutlu ama içini bilmiyorum

arkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
Benimki zorunda kalmak değilde kendi isteğimle oldu öyle bişey. Tabi üzerinden 10 sene geçti . Eşimi çok çok seviyorum saygı duyuyorum onu çocuklarımın babası olarak yakıştırdım zaten evlenmeden. Diğeriyle konu çok farklıydı çok deli dolu bir lise aşkı sonunda lise biter ayrı şehirlere göçülür. Sonra onun gelip gitmesini bekledim iki üç ay boyunca hiç uğraşmayınca bende bıraktım gitti.
Ama tabi herzaman acaba olsa nasıl olurdu diye düşünüyor insan. Bu ilk aşklar sanırım pek unutulmuyor. Sonra seni gelip kaçırayım evlenme vs gibi sözler olsada ben takmadım iyiki evlendim. Birkaç yıl aklımda kaldı yalan değil ama sadece merak şeklinde. Aşk sadece aşk olarak kalınca bir işe yaramıyor. Sadakat merhamet sevgi paylaşımlar daha önemli.

Back
X