Birini unutmak için

Hicbisey yasamadik. Sadece bu ilgilenmeler benim de hoslanmami sagladi. Ama guvenilmez biri ayni ortamdayiz haliyle uzaklasmasini istiyorum. Cunku tek derdi eglence sanirim
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız, bu tarz insanlar sadece üzer bunu da biliyorsunuz zaten.
aynı ortamda bulunmamak için uğraşın.
hatta gerekiyorsa sert dille çıkışın.
kendinizi korumak için ne gerekiyorsa yapın işte.
hoşlanmanızı anlayabilirim ama bunu engelleyebilirsiniz.

Sizle sohbet etmesi ya da kiyafetinize iltifat etmesi ilgilenme oldugunun kaniti degil ki. Bu gayet normal bi durum gundelik hayatta is yasaminda.

Acilamadi demissiniz

Unutmak icin bence ilk once her hareketinden anlam cikarmayi birakin. Sonra zamanla gecer herhalde

Cok fazla detaya girmedim yaptiklariyla ilgili, ben kendim bosa kuruntu etmiyorum emin olun. Zaten ortak arkadasim da ayni seyi soyluyor, kendiliginden acti konuyu senden hoslaniyor vs vs diye, ayruca cevreden farkedip soranlar oldu zaten.

Yok inan asik olmadim ama hoslanmaya basladim. Sevgilim var diye yaymayi dusunuyorum. Bu durumda da ayni ortanda duzgun biri cikma teklifi etse kabul edemiycem, kismeti kapaticam bilemiyorum
Sevgiliniz varmış gibi ortalığa yaymak doğru değil ki.
sevgiliniz yok. Ama o kişiyi de sevgili olarak istemiyorsunuz. Bu yansıtmanız daha doğru tercih olur.

Yok inan asik olmadim ama hoslanmaya basladim. Sevgilim var diye yaymayi dusunuyorum. Bu durumda da ayni ortanda duzgun biri cikma teklifi etse kabul edemiycem, kismeti kapaticam bilemiyorum
Neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ki ? önemsemeyin umursamayın gelip gider nasılsa böyleleri yalanınız ortaya çıkarsa utanırsınız. Aşk değilde hoşlantı sizinki.Olur öyle şeyler kimimiz kimleri beğenmiyorki :D herşey olacağa varır inanın o yüzden sakin olun telaş yapmayın kısmetinizde biri varsa nasılsa çıkar

Cok fazla detaya girmedim yaptiklariyla ilgili, ben kendim bosa kuruntu etmiyorum emin olun. Zaten ortak arkadasim da ayni seyi soyluyor, kendiliginden acti konuyu senden hoslaniyor vs vs diye, ayruca cevreden farkedip soranlar oldu zaten.

Bu kadar yogun seyler oldu ve sizde hoslanti belirtisi olarak:
-benimle konustu
-Kiyafetlerime iltifat etti
Argumanlarini sundunuz bize oyle mi? Pikila🤓

Bu kadar yogun seyler oldu ve sizde hoslanti belirtisi olarak:
-benimle konustu
-Kiyafetlerime iltifat etti
Argumanlarini sundunuz bize oyle mi? Pikila🤓

E o zaman tek tek olanlari yazayim oyleyse. Gunu gunune satir sayir 🤣Pardon da bi erkek bi bayandan hoskanamaz mi? Niye sizin bu kadar zorunuza gitti ki? Adamin cok capkin oldugunu ve baskalarina da bana da mavi boncuk dagittigini yazdim. Cocuk capkin begendigine yaziliyo diye acik yureklilikle soyledim. Ben niye buluttan nem kapiyim surekli benim yanima gelnesi ve milletin sornasi da cabasi. Size niye dert oldy onu anlamadim ki?

E o zaman tek tek olanlari yazayim oyleyse. Gunu gunune satir sayir 🤣Pardon da bi erkek bi bayandan hoskanamaz mi? Niye sizin bu kadar zorunuza gitti ki? Adamin cok capkin oldugunu ve baskalarina da bana da mavi boncuk dagittigini yazdim. Cocuk capkin begendigine yaziliyo diye acik yureklilikle soyledim. Ben niye buluttan nem kapiyim surekli benim yanima gelnesi ve milletin sornasi da cabasi. Size niye dert oldy onu anlamadim ki?

Dert olmadi alinti yapiyorsun bende yorumluyorum shshshs

Biliyorum birbirini gaza getiren arkadas gruplari var sadece o yazdiklariniz hayatta herkesin birbirine dedikleri normal seyler bunu belirtmek istemiştim sadece sakin ol sampiyon😂😂😂😂

Ekleme: platonik oldugunu sen yazdin shahha

Anladık çok çapkın, fazla itici geldi bana sürekli çapkın demen :) adam ne yapmış birini eklemiş resmini beğenmiş sanki dağa kaçırmış. Bir dene diyeceğim de sen deneme bence belli hayatının merkezine koyacaksın giderse de oturup ağlayacaksın

Dert olmadi alinti yapiyorsun bende yorumluyorum shshshs

Biliyorum birbirini gaza getiren arkadas gruplari var sadece o yazdiklariniz hayatta herkesin birbirine dedikleri normal seyler bunu belirtmek istemiştim sadece sakin ol sampiyon😂😂😂😂

Ekleme: platonik oldugunu sen yazdin shahha

Ben platonik seviyorum demedim ki carpitma. Insan cikmadan sevemez dedin ben de platonik ask da var ama dedim. Sizden herhalde hic hoslanan olmamis ki bu kdr zorunuza gitti bu durum. Merak etme sana da cikar boyle herkese mavi boncuk dagitan bir tip elbet cnm 🤣

Bacım şuna bi el at 🤣 benim başima agrilar girdi migrenim tuttu vallahi goz gore gore yakicak kendini
Bacım bu işe engel olamayız ki :D

Saka bir yana konu sahibinin de aralarında ilişki olmasa da bu yakınlığı, ilgiyi kaybetmek istemediğini düşünüyorum. Burda soruyor ama sadece okumak için soruyor. Hoslanabilir gençtir bekardir ilişki istiyordur. Ancak bu adam bu kızı üzer. Filmlerdeki gibi çok çapkın prens, evinin direği olmaz kolay kolay. Açıkça konuşmak istemiyor, aman kırılmasın. Okey tamam açıkça konuşmak istemiyorsan sevgilin varmış gibi davran bir süre. Yok yalan söylemek istemiyormuş. Peki yüzük tak, olmaz. Adam da üstün güçleri yok ki anlasın da kendiliğinden uzaklaşsin.umarim konu sahibi kalbi kırılmadan bu adamla bağlarını koparır.

Anladık çok çapkın, fazla itici geldi bana sürekli çapkın demen :) adam ne yapmış birini eklemiş resmini beğenmiş sanki dağa kaçırmış. Bir dene diyeceğim de sen deneme bence belli hayatının merkezine koyacaksın giderse de oturup ağlayacaksın

Bu konuda bi konu daha açmıştım. Orda tum detaylar yaziyo aslinda durduk yere capkin demedim bu adama. Soyle soyliyim ayni anda 2 ya da 3 kisiye yazilan bir tip, ayrica aldatma mevzusu da olan biri bunlarla unlu ortamda 😊

Bacım bu işe engel olamayız ki :KK70:

Saka bir yana konu sahibinin de aralarında ilişki olmasa da bu yakınlığı, ilgiyi kaybetmek istemediğini düşünüyorum. Burda soruyor ama sadece okumak için soruyor. Hoslanabilir gençtir bekardir ilişki istiyordur. Ancak bu adam bu kızı üzer. Filmlerdeki gibi çok çapkın prens, evinin direği olmaz kolay kolay. Açıkça konuşmak istemiyor, aman kırılmasın. Okey tamam açıkça konuşmak istemiyorsan sevgilin varmış gibi davran bir süre. Yok yalan söylemek istemiyormuş. Peki yüzük tak, olmaz. Adam da üstün güçleri yok ki anlasın da kendiliğinden uzaklaşsin.umarim konu sahibi kalbi kırılmadan bu adamla bağlarını koparır.
Acikca konusmak istemiyor cunku seninde soyledigin gibi ilgiyi kaybetmek istemiyor. Sanirim bir musibet bin nasihatten iyidir atasozu devreye giricek 🤷🏼‍♀️

Ben platonik seviyorum demedim ki carpitma. Insan cikmadan sevemez dedin ben de platonik ask da var ama dedim. Sizden herhalde hic hoslanan olmamis ki bu kdr zorunuza gitti bu durum. Merak etme sana da cikar boyle herkese mavi boncuk dagitan bir tip elbet cnm 🤣

Sevgilim var ❤ iyi geceler, alintilamazsan sevinirim gerekli yorumlarin hepsini yaptim❤

Merhaba arkadaslar
Ayni ortamda bulundugum biri var, bununla ilgili daha evvel konu da actim.
Bu kisi durmadan bakıyo , sohbet aciyo ve heryerde karsima cikiyodu ama henuz acilmamisti. Bu arada ayni ortamdan bir bayani sosyal medyada ekledigini ve resmine begeni attigini farkettim. Sonra kiz sevgili yapti ve takipten ciktilar birbirlerini
Beni eklemedigi halde onu eklemisti ve ben bu kişinin cok capkin old da biliyorum. Herneyse. Bu kisi cok capkin ve hala bana da ilgi gostermeye devam ediyor ( yanima geliyor ve tek benle sohbet ediyo, goruntum ya da kiyafetimle ilgili iltifat ediyor)
Bircok kisiden capkin ve guvenilmez oldugunu duydum, son yaptiklarindan sonra guvenmiyorum kendisine. Devamli ayni ortamdayiz, hayatimda biri yok haliyle aklim kayiyo ona. Sevgilim var diye laf cikarsam diye dusundum ama o da mantiksiz geliyor, yalan soylemek ıstemiyorum çünkü.
Bu kisiyi nasil unutabilirim?
Ortada binilişki olmadığı için unutabıleceğiniz bişey yok bence.Uzak durun böyle ınsanlar sadece hayatınızı geriye götürür.Sen bizi dınle .

Sevgilim var ❤ iyi geceler, alintilamazsan sevinirim gerekli yorumlarin hepsini yaptim❤

Ah canimmm sevgilisi varmış ❤ alinti ister yaparim ister yapmam ayrica cok komiksiniz siz de bana alinti yapmasaydiniz oyleyse izinle mi oluyor?. O zaman sen de benim yazdiklarimA komik surat ifadesi birakma tamam mi? Adama platonik aşık olsam ne olur ki. Ha tabi sizin sevgiliniz var, üstün oldunuz degil mi benden, oyle platonik asik olmak sizin gibi degerli bir kadina gore degil. Sizin sevgiliniz varrr, wuhuu begenilen kadin, alkisliyorum

Back
X