Birini unutmak için

Sevgilim var ❤ iyi geceler, alintilamazsan sevinirim gerekli yorumlarin hepsini yaptim❤

Haa tabi burda senin gibi bazi alayci insanlar olduğunu unutmusum. Ne de olsa klavye basında alay edersiniz insanlarla. Sen ve senin gibilerin amaci insanlarla eglenmek tabi...ama sunu unutma buranin amaci eglrnce degil. Sen insanlara laf sokarak sadece kalbinin kirini ve içinin fesatini ortaya koyuyorsun. Alinti yapma dedin ama kendin yazdiklarima gulen surat koyuyosun. Sen neden dvm ediyorsun satasmayA?

Sizden herhalde hic hoslanan olmamis ki bu kdr zorunuza gitti bu durum. Merak etme sana da cikar boyle herkese mavi boncuk dagitan bir tip elbet cnm 🤣

Ah canimmm sevgilisi varmış ❤ alinti ister yaparim ister yapmam ayrica cok komiksiniz siz de bana alinti yapmasaydiniz oyleyse izinle mi oluyor?. O zaman sen de benim yazdiklarimA komik surat ifadesi birakma tamam mi? Adama platonik aşık olsam ne olur ki. Ha tabi sizin sevgiliniz var, üstün oldunuz degil mi benden, oyle platonik asik olmak sizin gibi degerli bir kadina gore degil. Sizin sevgiliniz varrr, wuhuu begenilen kadin, alkisliyorum

Hadi attin havani sevgilin var belli ki cok mutlusun sevgilinle ki ona buna laf sokmak satasmak derdin olmus 🤣🤣🤣🤣🤣sevgilin var kendine gellll sen ustunsun 😁😁😁😁 Brokolis Brokolis

Back
X