birini unutmaya calisirken neler yapiyorsunuz?

En başta bittiğini onunla olmayacağını kendine kabul ettir. Sonra onunla ilgili hayallerini tek tek zihninden sil aklına mı geldi hemen de olmayacak bu bitti sonsuza kadar diye. Ama bu seni daha kötü yapmasın evet olmayacak daha güzel günlerim olacak diye düşün. Acını bastırmaya çalışma şu an gayet normal 2 ay çok az bir süre ben 7 8 ay sonra atlattım ama ara ara gelenlerle iki sene oldu ancak bak kendimi toparladım onun resmine baktığımda şu an hiçbirşey ifade etmiyor benim için.

Ben önce alışverişe vurmuştum kendimi. Sonra acıdan dolayı edebiyata vurdum sonra edebiyatı o kadar çok sevdim ki edebiyat 3.sinif öğrencisiyim şimdi :) bide bende Yaradana karşı derin bir aşk başladı çok şükür

Canim ben sanki kendime yeterliymis gibi hissedip neden bitmedi hala kafamda diyorum baglarimi zihnimde atamadim surekli unutmaya çalışmaktan yasimiz gecip en guzel yillarimiz gidiyor vallahi

Bende bunun birseylere hayirli olmasini istiyorum ama canim zorlanıyorum dedigim gibi

Calismak bence cok calisip para kazanip o parayla istediklerini yapmak. Gece oluncada yorgunluktan hemen yatmak ...
Su an asiri yogun bir program oluşturdu kendime calisma programi hatirlamak istemiyorum çünkü telefona bağımlı kisilik oldum

Su an bende oyleyim bende bir donem sacma sapan arkadaşlarımla bile gorustum

Cok degisik bir his bende belki o en son dagittigim noktada baska bir hayat kuracagim

Bende bunun birseylere hayirli olmasini istiyorum ama canim zorlanıyorum dedigim gibi
Allah de ötesini bırak canım benim, bizim şer sandıklarımzda bir hayır vardır mutlaka. Ve gerçekten sabır çok zor ama mükafatı çok büyük bir nimettir aslında. Sende bu sınavı en güzel şekilde alninin akı ile geçersin inşallah. Kafanı doldurmaya çalış sürekli bişeyler ile meşgul ol diyet yap mesela yenilenmek için spora başla inan ruhuna yenilikler çok iyi gelecek

En güzeli dusunmemek yeni uğraşlar aramak gezmek tozmak ve zaman tabi zamanla unutuyosun .

Ben hala uğraşıyorum ama pek takmamaya başladım gibi sadece yerine birini koyamıyorum galiba en zoruda bu denedim olmadı yalnızlıklığa verdim hiç eve girmeyen biriydim evden çıkmıyorum aslında depresyonda gibiyim ama öyle oturup saatlerce ağlamıyorumda başta kabullenip üzülebildiğim kadar üzüldüm en azından hayatıma devam edebiliyorum şuan ama özlem... hiç bitmiyor o.

Onu çıplak düşünüyorum,
ciddiyim ciplak vücutlari sevmiyorum evlenince napicam bi fikrim yok ama birinden sogumak istiyosam onu çıplak dusunmem yetiyo

bende söz attım zaten konumu da yazmıştım buraya. şuan 1buçuk hafta oldu ama sanırım ben anormalim yada bana yaptığı kötülüklerden dolayı takmıyorum onu. sizin durumunuz nedir bilemiyorum ama sizi rahatsız eden huylarını ve huyların ilerde evlendiğinizde ne denli büyük sorunlar oluşturacağını düşünün.

Kelin merhemi olsa başına sürermiş
Sana ne desem bilmiyorum .

arkadaslarla bol bol vakit gecirmek. gezmek, tozmak, turlara katilmak, fotograflar cekilmek, canli muzige gitmek, sinemaya/tiyatroya/bowlinge/buz patenine gitmek. kisacasi eglenmek. bu duruma iyi gelen seyler bunlar bence.

Eskiyi unutmanın bir numaralı kuralı ona dair tek bir eşya bırakmamakla başlar onunla gidilen yerlere gidilmeyip dinlenilen şarkıları dinlememekle devam eder. Temel kural ise sosyal medya olayını kesinlikle bitirmektir. Watsupp olayını silmektir. Bunlar adamda takıntı yapar.

Arkadaslarinla vakit geçir, alisverise cik. Duygusal olmayan filmler izle, kitap oku. Sudoku çöz, oyun oyna:)

Afedersin wc de büyüğünu yaparken düşün. Acayip faydası oluyor. Soğumaya başlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…