- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi essiloratte
-
Ben önce alışverişe vurmuştum kendimi. Sonra acıdan dolayı edebiyata vurdum sonra edebiyatı o kadar çok sevdim ki edebiyat 3.sinif öğrencisiyim şimdi :) bide bende Yaradana karşı derin bir aşk başladı çok şükürNisanlimi unutmaya calisiyorum..2 ay oldu antidepresan bile kullaniyorum ama ara ara ataklar halinde aklima geliyor bende kendimi yogun calisma hayatina veriyorum ancak whatapp deli gibi online mi diye bakiyorum sonra siliyorum tekrar kaydediyorum facrbook acip bakiyorum öğretmenim ben ya kisiligime yakistiramiyorumunutmakta cok zorlaniyorum normalde daha oncede yasadim cok sabirliyimdir ama bu cok agir geliyor
Canim ben sanki kendime yeterliymis gibi hissedip neden bitmedi hala kafamda diyorum baglarimi zihnimde atamadim surekli unutmaya çalışmaktan yasimiz gecip en guzel yillarimiz gidiyor vallahiEn başta bittiğini onunla olmayacağını kendine kabul ettir. Sonra onunla ilgili hayallerini tek tek zihninden sil aklına mı geldi hemen de olmayacak bu bitti sonsuza kadar diye. Ama bu seni daha kötü yapmasın evet olmayacak daha güzel günlerim olacak diye düşün. Acını bastırmaya çalışma şu an gayet normal 2 ay çok az bir süre ben 7 8 ay sonra atlattım ama ara ara gelenlerle iki sene oldu ancak bak kendimi toparladım onun resmine baktığımda şu an hiçbirşey ifade etmiyor benim için.
Bende bunun birseylere hayirli olmasini istiyorum ama canim zorlanıyorum dedigim gibiBen önce alışverişe vurmuştum kendimi. Sonra acıdan dolayı edebiyata vurdum sonra edebiyatı o kadar çok sevdim ki edebiyat 3.sinif öğrencisiyim şimdi :) bide bende Yaradana karşı derin bir aşk başladı çok şükür
Su an asiri yogun bir program oluşturdu kendime calisma programi hatirlamak istemiyorum çünkü telefona bağımlı kisilik oldumCalismak bence cok calisip para kazanip o parayla istediklerini yapmak. Gece oluncada yorgunluktan hemen yatmak ...
Su an bende oyleyim bende bir donem sacma sapan arkadaşlarımla bile gorustumBen geçtim bu dönemden
Eşimden ayrıldığımın ilk 3 ayı deli gibi çalışıyordum
Her yere koşturuyordum
Kurs, seminer ne olsa
Gece eve geldi mi kafayı vurduğum gibi uyuyakalıyordum öyle olunca :)
Bir de evcil hayvan edindim çok iyi geldi ama sonu bir travmayla bitti neyse oraya girmeyeyim.
İşin sırrı kafayı meşgul tutmak
Cok degisik bir his bende belki o en son dagittigim noktada baska bir hayat kuracagimen son birini unutmaya çaliştiğimda,her gece içip uyumadan işe gidiyordum.işten dönünce kaldığım yerden devam ediyordum.
iş yerinde yediğim öğle yemeği tek öğünümdü.
bir sabah kalktım artık ne kadar sigara içtiysem dişlerim sapsarı olmuş.o an kendime geldim,dişlerimin halini görünce aşk acısı falan kalmadı.
alkol-sigara kullan demeyeyim de dişleri sarart bence.çok etkili
Allah de ötesini bırak canım benim, bizim şer sandıklarımzda bir hayır vardır mutlaka. Ve gerçekten sabır çok zor ama mükafatı çok büyük bir nimettir aslında. Sende bu sınavı en güzel şekilde alninin akı ile geçersin inşallah. Kafanı doldurmaya çalış sürekli bişeyler ile meşgul ol diyet yap meselaBende bunun birseylere hayirli olmasini istiyorum ama canim zorlanıyorum dedigim gibi
bende söz attım zaten konumu da yazmıştım buraya. şuan 1buçuk hafta oldu ama sanırım ben anormalim yada bana yaptığı kötülüklerden dolayı takmıyorum onu. sizin durumunuz nedir bilemiyorum ama sizi rahatsız eden huylarını ve huyların ilerde evlendiğinizde ne denli büyük sorunlar oluşturacağını düşünün.Nisanlimi unutmaya calisiyorum..2 ay oldu antidepresan bile kullaniyorum ama ara ara ataklar halinde aklima geliyor bende kendimi yogun calisma hayatina veriyorum ancak whatapp deli gibi online mi diye bakiyorum sonra siliyorum tekrar kaydediyorum facrbook acip bakiyorum öğretmenim ben ya kisiligime yakistiramiyorumunutmakta cok zorlaniyorum normalde daha oncede yasadim cok sabirliyimdir ama bu cok agir geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?