• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini unutmaya calisirken neler yapiyorsunuz?

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Nisanlimi unutmaya calisiyorum..2 ay oldu antidepresan bile kullaniyorum ama ara ara ataklar halinde aklima geliyor bende kendimi yogun calisma hayatina veriyorum ancak whatapp deli gibi online mi diye bakiyorum sonra siliyorum tekrar kaydediyorum facrbook acip bakiyorum öğretmenim ben ya kisiligime yakistiramiyorum:( unutmakta cok zorlaniyorum normalde daha oncede yasadim cok sabirliyimdir ama bu cok agir geliyor:(

Hayırlısı olsun cnm :KK14: geçmişte hepimizin yaşadığı aşk acıları olmuştur benimde olmuştu günlerce yemek yemediğimi geceleri ağlamaktan helak olduğum o günleri bilirim sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama emin ol geçiyor sen bile şaşırıyorsun hatta diyorsun ki ben bunu mu bu kadar sevdim büyüttüm gözümde diyorsun ve bir güzel onu görünce ıyk diyebiliyorsun :KK48: Herşeyden önce hakkında hayırlı bir insan evladı değilmiş o böyle düşün evlenince şartlar daha zorlaşabiliyor nişanlılık çok daha başka ama evlenince insan 2 kere düşünüyor belki hayırlı biri değildi evlenince farklı huyları çıkıp seni daha çok üzebilirdi o üzmese belki kayınvaliden eltin görümcen kayınpederin seni çok üzecek onun sonunda eşin ile aran açılabilirdi her şer de bir hayır vardır çok doğru bir laf :KK36: yapman gerekenler bana kalırsa şunlar; öğretmensin ne güzel okul da başladığına göre aklından çıkarman çok daha kolay olur öğrencilerin sayesinde bunu dene kendine bunu yapma whatsapdan bakmamaya çalış kendini tut iradeli ol facebook tan da tabiki de bunlar için kendini tut bırakma bak gör zaman la bakmak bile istemeyecek canın slow aşk şarkıları dinleme aklına gelmesin emin ol işe yarıyor :) Hakkında hayırlısı olsun her zaman :KK28:

Şuan bende o durumdayım . Nisanlimdan ayrıldım . Kendimi gezmeye tozmaya verdim arkadaşlarımla bol bol zaman geçiriyorum. Evet iyi geliyor ama gece oldumu kendinle baş başa kaldığın zaman o gece hiç bitmiyor. Zor bir durum fazlasıyla zamandan başka bir alternatifimiz yok sanırım . Umarım bir an önce unuturuz

nasip değilmiş ..
kendinizi harap etmyin ..
unutmak zamana aittir ..

En güzel unutma yöntemi onu her geçen gün biraz daha az düşünmektir.
Sonra bakıyorsun bir gün aklında bile yok. ..

ne kadar cirpinirsan o kadar dibe batarsin.ne kadar unutmak icin bir sey yapmam gerekiyor dersen o kadar hatirlarsin. hayatina devam edeceksin. eskiden ne yapiyorsan onlari yapacaksın. hatta onlayken ne yapiyorken onlari yapacaksin ki sadece onu hatirlatan seyler olmaktan cikacaklar.

Neden nasıl ayrıldıniz
nasip değilmiş ..
kendinizi harap etmyin ..
unutmak zamana aittir ..
Hiçbir şey yapmayın. Iyi ve kötü yaptıklarınızın amacı onu unutmak için yapıldığı için daha çok aklınıza gelecektir.
Şuan bende o durumdayım . Nisanlimdan ayrıldım . Kendimi gezmeye tozmaya verdim arkadaşlarımla bol bol zaman geçiriyorum. Evet iyi geliyor ama gece oldumu kendinle baş başa kaldığın zaman o gece hiç bitmiyor. Zor bir durum fazlasıyla zamandan başka bir alternatifimiz yok sanırım . Umarım bir an önce unuturuz
Hayırlısı olsun cnm :KK14: geçmişte hepimizin yaşadığı aşk acıları olmuştur benimde olmuştu günlerce yemek yemediğimi geceleri ağlamaktan helak olduğum o günleri bilirim sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama emin ol geçiyor sen bile şaşırıyorsun hatta diyorsun ki ben bunu mu bu kadar sevdim büyüttüm gözümde diyorsun ve bir güzel onu görünce ıyk diyebiliyorsun :KK48: Herşeyden önce hakkında hayırlı bir insan evladı değilmiş o böyle düşün evlenince şartlar daha zorlaşabiliyor nişanlılık çok daha başka ama evlenince insan 2 kere düşünüyor belki hayırlı biri değildi evlenince farklı huyları çıkıp seni daha çok üzebilirdi o üzmese belki kayınvaliden eltin görümcen kayınpederin seni çok üzecek onun sonunda eşin ile aran açılabilirdi her şer de bir hayır vardır çok doğru bir laf :KK36: yapman gerekenler bana kalırsa şunlar; öğretmensin ne güzel okul da başladığına göre aklından çıkarman çok daha kolay olur öğrencilerin sayesinde bunu dene kendine bunu yapma whatsapdan bakmamaya çalış kendini tut iradeli ol facebook tan da tabiki de bunlar için kendini tut bırakma bak gör zaman la bakmak bile istemeyecek canın slow aşk şarkıları dinleme aklına gelmesin emin ol işe yarıyor :) Hakkında hayırlısı olsun her zaman :KK28:
Kitap okuyorum sirf cok dusunmemek icin cok calisacagim bir program uydurdum kendime onun disinda bazi arkadaslarimla görüşüyorum ama dedigim gibi whatapp fal baktirma facebook instagram ve saçma sapan şeylerin delisi oldum bakimsizim bir ara cok fazla kisi ile konuştum ama unutmak şurda dursum daha da hatirladim normalde 2 ayda baya azalamsi gerekiyordu ama diyorum ya ataklar halinde geliyor bazrn cok iyiyim bazen cok kotu:( ne bileyim Rabbim sabrini versin eski nisanlim facete falan gorebile egim ortamlara beni sinirlendirecek seylerdr yapiyor mesrla kapak fotosu dur bakayim umrumda misin? vallahi degilsin seklinde... neden ayrildigimida canim daha onceki konularima bakabilirsin detayli anlattim

ne kadar cirpinirsan o kadar dibe batarsin.ne kadar unutmak icin bir sey yapmam gerekiyor dersen o kadar hatirlarsin. hayatina devam edeceksin. eskiden ne yapiyorsan onlari yapacaksın. hatta onlayken ne yapiyorken onlari yapacaksin ki sadece onu hatirlatan seyler olmaktan cikacaklar.
Ya 2.kez ayni aciyi yasiyorum ben onceki nisanlim degidli ama çok agur geldi:(

Unutmaya calismiyorum. Kendiliyinden unutuluyor zaten. Cunki insan unutmaya calisinca daha cok hatirliyor. Unutursun zamanla

Kizlar sunun formulunu bizlerede verin lutfen ya :( ben aldatildigim icin ayrildim ben nasil unutucam o yakaladigim an gitmiyor gozumun onunden o gitse hatiralar gitmiyor :(

Ben geçtim bu dönemden
Eşimden ayrıldığımın ilk 3 ayı deli gibi çalışıyordum
Her yere koşturuyordum
Kurs, seminer ne olsa
Gece eve geldi mi kafayı vurduğum gibi uyuyakalıyordum öyle olunca :)
Bir de evcil hayvan edindim çok iyi geldi ama sonu bir travmayla bitti neyse oraya girmeyeyim.
İşin sırrı kafayı meşgul tutmak

en son birini unutmaya çaliştiğimda,her gece içip uyumadan işe gidiyordum.işten dönünce kaldığım yerden devam ediyordum.
iş yerinde yediğim öğle yemeği tek öğünümdü.
bir sabah kalktım artık ne kadar sigara içtiysem dişlerim sapsarı olmuş.o an kendime geldim,dişlerimin halini görünce aşk acısı falan kalmadı.
alkol-sigara kullan demeyeyim de dişleri sarart bence.çok etkili

Nisanlimi unutmaya calisiyorum..2 ay oldu antidepresan bile kullaniyorum ama ara ara ataklar halinde aklima geliyor bende kendimi yogun calisma hayatina veriyorum ancak whatapp deli gibi online mi diye bakiyorum sonra siliyorum tekrar kaydediyorum facrbook acip bakiyorum öğretmenim ben ya kisiligime yakistiramiyorum:( unutmakta cok zorlaniyorum normalde daha oncede yasadim cok sabirliyimdir ama bu cok agir geliyor:(
ayrilik sebeplerini ve yapilanlari dusununce en azindan bi eminlik geliyor.. bir de onunla olamayacagina inandirinca kendini, belki biraz daha dik durabiliyosun.. dua edip sabirla beklemek gerek bu zor gunlerin gecmesini

Back
X