• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini unutmaya calisirken neler yapiyorsunuz?

Kesinlikle yaptığım tek şey onu hatırlayacak şeyleri ortadan kaldırmak, hobi bulmak hatta hobi değil gün boyu beni meşgul edecek bir sürü iş bulmak ve arkadaşlarla doyasıya vakit geçirmek.

Not: Sonuç olarak yalnız kaldığınız herhangi bir saniyede ilk aklınıza gelen kişi yine "o" oluyor.

Bende ayni durumdayim, 1 ay oldu, kavga gurultuylede ayrilmadik. Uzaktik birbirimize, beni sevdigine inanamadim, En son konusmada uzmustu beni, konusurken dinlemedi, bende beni anlamiyosun bidaha gorusmeyelim dedim dinlemiceksen konusmicaksan. Sonrasinda arayabilirdi gercekten isteseydi. Sesimi yukseltmedim, sakin konustum, istemiyorum seni demedim, Erkekleri anlamak hic kolay deglmis. Senin yasin genc daha, benim yasimda var. 3-4 gunden beride kasik agrim var, oluyorum. Stresten uzuntuden. Allah yardimcimiz olsun insallah.Senin yasin genc ben senden 6 yas buyugum, dogru duzgun insanda cikmiyor karsima, beterin beteri var diye dusun.

Canim ben sanki kendime yeterliymis gibi hissedip neden bitmedi hala kafamda diyorum baglarimi zihnimde atamadim surekli unutmaya çalışmaktan yasimiz gecip en guzel yillarimiz gidiyor vallahi

Hiç zorlama kendini zamana bırak ve şu anki halin gayet normal. Bazı şeyler için zamandan başka çare olmuyor. Ağlamak istiyorsan ağla, özlediğini farkettiysen serbest bırak kendini ama bitecek de bunlarda bitecek diye düşün. İki ay daha çok az bir vakit yeni hayaller kur keyfine bak ama acını da bastırma sonra birden hortluyor.

kendini unutacam diye zorlama iki dakkada iki gunde hemencecik unutulmuyor kasma zamana birak hislerini tart sende bakmak istiyosan bak zamanla azaliyor yanliz unutma sende sevilmeyi deger gormeyi hak ediyosun o yeterli degeri veriyor mu verecek mi haksizliga ugradiysan affetmeye boyle olmasi gerekiyormus de. ben boyle yaptim 4 ay oldu hala acıyor ama azaliyor giderek kendime sen hak ettin mi bunlari deyince susuyor icimdeki ozlem. arasa arar seni sevse vazgecemese doner kendine zaman ver ilac dusuncelerini degistirmedikce fayda vermez

ayrica insan biri gercekten umrunda degilse hala ona laf sokma pesinde olmaz bu hala kafamda donuyorsun baska sey dusunemiyorum demek :)

Back
X