Birinin burnunu sürtmek..

Ben anlayamadım siz evliydiniz diye biliyorum üye olmadan öncede sizi takip ediyordum.konunuza gelince adam sizden etkilennmedigi sürece asla intikam alamazsınız önce etkilenmesi gerekiyor malesef ki erkekler etkilenmese sevmezse bile birlikte olabiliyor.ihtiyaç olarak goreebiliyorlar bizim kadar çaplı dusunmezler

Yukarlarda bi yerlerde yazmıştım.
Henüz boşanma gerçekleşmedi 7 aydır ayrı yaşıyoruz .

Yukarlarda bi yerlerde yazmıştım.
Henüz boşanma gerçekleşmedi 7 aydır ayrı yaşıyoruz .
Dinamik aktif bir kadin olarak basliyabilirsin.onceki konularına baktım biraz depresif donemdesin sanki.bu dönemi karanlık bir odaya koyup onun zayıf noktasını bilirsen bence etkilersin ama zayıfla lütfen.

bak bence naap biliyormusun , cocuga devamli mesaj at ama hic sitem etme cevap atmaz ya da gecikirse.cok hoslandigini dusunsun.gunaydin yaz mesela ama cevap bekleyici sorular olmasin devamli.rezil olmaktan korkmadan atacaksin bir hafta. sonra hic atma ve sosyal medyadan takiplesiyorsaniz kuzeninle veya bir erkek arkadasinla fotografini koy. ilginin kayboldugunu anlayip o afallasin , kiskansin.

Acınızı sindirerek içinizde bitirin öncelikle şunları bi kabul edin; bu adam seviştikten sonra değiştiyse ya memnun kalmamıştır ya amacı bellidir ama her iki ihtimalde de bu adam aşık olmamıştır, zaten elde etmiştir alacağını alan birisi aşık olmaz ve OLMAYACAKTIR!
Aşık olmayan bir adamı da ne yaparsanız yapın pişman edemezsiniz, geçen zamana verilen enerjiye yazık eğer dönme ihtimali varsa da iletişimde kaldığınız müddetçe geri dönmeyecektir çünkü siz sadece cepte bir yedeksiniz..

Bu gerçekleri kabul edip içinizi soğutun ve mümkün olan en kısa sürede intikam için harcayacağınız enerjiyi yeni sevgili bulmak için harcayın..

Bırak bu adamı, sevmediğini kabüllen.
Ayrıca sen ne yaparsan yap bazı adamlar hata yaptım demez, çünkü onlar mükemmel ve hödüktür.Ayrıca şuan asıl sorunlardan kaçmak için bu adamla vakit öldürüyorsun bence. Sen bitti desen de eski esinle hesaplaşmaların bitmedi ondan deprosyandasın.
Korkma herşeyle yüzleş.

Ben daha önemli birşey sorcam ikinci kez eşinizle evlenmiştiniz yeniden boşandınızmı tekrardan halen evlimisiniz

Uzmanların bu tip durumlar icin onerisini yazayim;

Kadin bir erkekle yatarsa baglanir. Yatana kadar erkek büyulenmis gibidir ve kadini etkilemeye calisir, iliskinin sonrasinda erkek amacina ulasir ve etki kaybolur ancak bu kez kadin etki altina girer. (Oksitosin hormonu kadinda salinir ve baglanmaya neden olur erkekte yok)

Neyse, simdi birlesmede kadin erkegin bilincaltindaki tum sikintilari icine alir ve onu rahatlatir ama kendisi yuklenmis olur ve adet gorene kadar bunu tasir.

Kaba tabirle anlasilsin diye kadin erkege bir hizmet sunmustur ve erkek bunun karsiligini odemelidir. Bu odeme sevgi, ilgi, arama, mesaj atma ...vb seklinde olabilir.

Bunlar olmadiginda kadin yarim kalir ve takilir. Aci cekmeye baslar, tamamlanamadigi icin. Duygusal olarak doymadigi icin.

Ne yapilmali?

Al bi kalem, kagit yaz icindekileri ama ana- avrat duz git eger icinden oyle geliyorsa ve yirt at ya da konus say- söv yastigi agzina bastir ciglik at ohhh icindeki negatifi bi bosalt.

Sonra olana kabul ver. Adam yatmak istedi ben de karsilik verdim ama o sevgili olmak istemiyor de.

Ve yerine guzel bisey koy. Ben degerliyim ve bundan sonra bana deger vermeyen biriyle yatmam ki elbette hayatimda karsilikli alis verisin oldugu iliski karsima cikacak de ve konuyu noktala. Bi daha da dusunme.

Arkadas bozuntusuna da bir mesaj yaz . Kalbini ona aç. De ki ornek olarak mesela; Seninle sevistim cunku bunu cok istedim ve gercekten muhtesemdi inanilmaz zevk aldim. (Tabii boyleyse)

Ancak ben sevgili olacagimizi dusunerek seninle birlilte olmustum. Cinsellik yasadigim biriyle arkadas kalmak benim yapabilecegim bisey degil sana duygularim varken bunu basarmam zor.

Ve sana da kizgınim, sevgili olmayacaksan aynı yataga girmemeliydik. Ben bir kadinim, erkek gibi dusünemem, sevistikten sonra dusumu alip hic bisey olmamis gibi davranamam, bunu olgun bir erkek olarak onceden dusunmeni beklerdim ve arkadasligimizin bu sekilde bozulmamasinı tercih ederdim.

Senden ricam iş dışında konusmamak, en azindan benim yeni bir iliskim olana kadar çunku o zaman zaten seninle yasadiklarimiz benim icin silinecektir ve belki yeniden arkadas olabiliriz...

Bunlari yapin bakin nasil rahatlayacaksiniz. En iyi intikam kendine guvenli bir sekilde yoluna devam etmektir, kirmadan, incitmeden, incimmeye acik olarak ama kaybetmekten korkmadan...

kaçan kovalanır ya bu işin başka yolu yok, spordaydım vs bile yazmayacaksın, soğursa da soğusun daha ne kadar soğuk olacak sanki. öküzün tekiydi yanlış hatırlamıyorsam; gerçekten boşver.

kankanlıktan da çıkar gitsin. seviştikten sonra kanka kalınamaz zaten.

bence yapman gereken şey mesajlarına aramalarına cevap vermemen bir süre sana ulaşmasını engellemen ne bileyim sosyal medyalarını kapatman numaranı değiştirmen iki ay sonra da ortaya çıktığın zaman kendileri geliyolar zaten merak edip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…