Birinin burnunu sürtmek..

Bence belli bir süre sonra tekrar yakınlaşacak. Sırf sevişmek için. O an geldiğinde siz de onu reddedin. Arkadaşlığın eğlenceli ama seninle olmak işkence, biz en iyisi sadece arkadaş takılalım deyin. Belki biraz bozulur.

Sen böyle takıntı yaptıkça bu durumlar böyle gidecek en güzeli benim seninle konuşacak birşeyim yok artık yazıp engeli basmak nasıl olsa yazarım arada yoklarım diye düşünmesini ancak bu şekilde engelleyebilirsin açık olan o kapıyı kapatman lazım riske girmek zorundasın malesef ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır çabalar uğraşır gelirse o zaman düşünürsün ama bu süreci onunla olan bağını korkmadan kesebiliceğini göstererek geçirmelisin .

"Yanlış anlamazsan, iş dışında muhabbet yapasım yok hiç. Sende anlıyorsundur zaten. Naber lan lun falan yapmazsan sevirinim. İşle ilgili görüşürüz. Başka muhabbetinden hoşlanmıyorum artık söylemek istedim. Çocukça geliyor. Kendimede saygım oldugundan da rahatsızlık veriyor. yani o vakti sadece iş için harcarsan iyi olur"

Birlikte değiliz ki terk edeyim
Mal mısın falan diye sorar herhalde ..
Kafasına göre takiliyo
Ben sevgilisiniz sandim.

Ayriymissiniz.
Sorunu pek anlamadim ben.

Terk mi edildin?
Ayriligin o mu istedi ki kinlendin?
Hala seviyor musun?

Duygusal anlamda birsey hissetmiyorsan bas engeli.
Su saatten sonra en iyi intikam bu olur

Vuhuuuuu baya iyiydi bu
Bunu dersem yaklaşık 1 saat falan bozulabilir ehh benim de işime gelir yani

Ben hiç anlamadim galiba...
Sen evli değilmiydin?
Sevgilinse bu herif hic cevap verme yazdıklarına... zorlarsa baydın beni dersin.

Yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var ,erkek milleti bizim gibi değil. Hani diyorsun ya anlasın istiyorum diye, sormuş spordaydım vs diye geçiştirmişsin ya, emin ol durup düşünmemistir bile bu kız bana mı bozuk diye. Kafa yormamıştır yani. Bizim kadar dolambaçli düşünemiyorlar,düz mantık yani.
Burnunu sürtmek istiyorsan bence mutlu,mesut ve meşgul görünmeye devam et.

Bi de demez mi
Hayırdır hic yazmıyorsun..
Iki gün sonra bi daha
Witch yazmıyorsun sende hiç heeeee ..
Ertesi gün pisttttttt orda mısın

Bi de demez mi
Hayırdır hic yazmıyorsun..
Iki gün sonra bi daha
Witch yazmıyorsun sende hiç heeeee ..
Ertesi gün pisttttttt orda mısın
Açıkça söylemediğin sürece anlamasını bekleme derim ben. Yarın öbürgün bir sinir anında anlatsan,dönüp der ki "ee ben nerden bileyim,sordum söylemedin". Halbuki karşındaki bir kadın olsaydı,neden yazmıyor acaba,şuna mı bozuldu,buna mı kırıldı diye diye bir dolu senaryo yazardı.

Naparsa yapsın asla ben yazmıcam ona
O beni sevecek te öyle var olucam diye bir şey yok .
Ama onu pişman edicem bu yaptıklarına
Bi daha da yaklastirmicam yanıma
Madem kankayiz
Kankalar sevismezler
Belki o da istemez artık of bilmiyorum kafam karışık

Eski konunuzu okudum, üzgünüm ama bence tamamen öylesine zaman geçirmiş sizle, bir şey hissettiğini yada ilişki yaşamak istediğini düşünmüyorum. Şuanda ara ara yine yazmasının sebebi elinin altında tutmak bence, hani tekrar buluşursanız fln diye. Ya bu davranışları umursamayacaksınız yada hiç konuşmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…