Birinin burnunu sürtmek..

Ama çok sinir bozucu

Ama çok sinir bozucu
Evet işte o yüzden onlar Erkek sinir bozucu ve uyuz olur geneli
Çok zor biliyorum ama hiç olmamış gibi davranmak zorundasın sende ve arkadslar ayağına seni yedekte tutmasına izin vermemelisin
Msl bir arkadaşın dediği gibi görüştüğüm biri var is dışında gorusmeyelim de bu biraz zoruna da gidecektir süresi belki kısa belki uzun ama olsun bulunmaz hint kumaşı olamamak az bucuk dis gicirdattirir

Onun sana yaptığını sende ona yap. Onu bir defalık kullan ve sonra çok muhteşem sandığı o dakikalar için biraz ezikle, iğneleyici ama gülerek alay ederek bir kaç birşey söyle ve sonra aynen hiç olmamış gibi davran

Ayy Ben neler diyorum ya tövbe tövbe

Adam şu an güvercin pisliği gibi akarı kokarı yok gibi davranıyor .
Amma siz hem iletişim sursun hem de sürünsün diye bakıyorsunuz anladığım kadarıyla
Buna binayen bence ulaşılmaz kadın olmak her zaman merak uyandırır erkekler gizem çözmeye bayılır .

Daha nasıl ulaşacak ki bana

En güzeli her yerden engelle ve unut. Ne düşündüğünün ne önemi var ki? Yaptığı hödüklüğün üstüne sevgili mi olacaksın sanki? Önemli olan senin hislerin, sensin. İstediğini düşünsün kendi kendine sen muhattap olma. Selamını da alma vakit kaybı, değerli vaktini daha deyecek şeyler için harca. :)))

Ben tahmin edebiliyorum icinde kopan fırtınaları
Cok zor bir durum ama bu
Sana yazik degilmi ben karsindakinin gevşekligine de sinir oldum laubali laubali naber nassin tarzinda konuşmasına
Hani kim olsa gıcık olur
Evet hesap sormak biraz abes olur zaten ama dedigim gibi terslensen boyle yada hic cevaplamasan sanki o bidaha bidaha yazacak gibi geldi bana
Adam belliki arsız ve vurdumduymaz sende vurdumduymaz gözüküyorsun ama oyle degilsin belkide senin bu yönünü anlamis olabilir sen hoslandin mi bu adamdan?
Yani kalbinle konus ama suan

Evet ..
Nasıl oldu bilmiyorum 1 senedir arkadaştık.
Ne güzel işler yaptık beraber defalarca kez yolculuk ettik ama 3 aydır o farklı yaklaştı .
Sonra sabahtan akşama kadar whatsapp konuşmaları
Gece tel konuşmaları
Gel diye yalvarmalar
Benim oraya gitmem
Yatak
Ve sonuç....

Konuya dönecek olursam.
Ne hissettiğini burda söylediğin gibi değil de,
Daha yumuşak şekilde karşı tarafa söylemelisin.
Başka türlü intikam felan olacak iş değil..
Pek işlemiyor yani intikam alayım sürünsün felan.
Açık açık konuşmak en güzeli. Yani ‘dümdük’

Hayatta yapamam .
Halimden memnun sanıyor olması yüksek ihtimal

Hayatta yapamam .
Halimden memnun sanıyor olması yüksek ihtimal
Çok mesafeli bir düzey sizinki galiba.
Sen yeterince cool bir görüntü vermişsin adama oda bu doğrultuda yürüyor sankim.
Ben dişlerimi sıkana kadar ince ince söylerdim.
He eğer hoşlanıyorsam,arada konuşmaya ihtiyacım var felan derim ama sizinki değişik durum bilemedim.

şu an doğal olarak egonuz çığlık atıyor. Her sabah uyandığınızda aklınıza gelip enerjinizi emer böyle durumlar. Adamın tepkileri/tepkisizliği beni bile gerdi.. zannediyorum ‘ biz şimdi neyiz ‘ diye sormanızdan falan korktu.
Yapılacak en iyi şey kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme tarzında coolluğu korumaya devam etmek.. En ufak bir sulukuleli tribinde sizin ego problemi sebebiyle haklı olarak kafaya taktığınız durumu aşk acısı diye nitelendirecek. Üzgünüm..

Ahhh o kadar zor ki .
Ciddi anlamda disimi sıkıyorum saka falan değil yani ...
Iyi bakalım aslan parçası kendine iyi bak görüşüruz bile dedim düşün yani mesafeyi
Şimdi ben ona biz neyiz şimdi diye diyemem
Hicbir şey değiliz elbette ama böyle kanka ayağı da beni gerim geriyo
Sulukuleye geçiş yapmam mümkün değil

Aslan mı parçası ?
Hiç iplemiyor imajını iyi vermişsiniz o konuda tebrik ederim. Sanırım anlam yüklemeden ilişki yaşamak sizin için sıradan bir olay değil ama bu arkadaş öyle zannetmiş olabilir mi?

Zamanın birinde fiziki olaylar yaşanmasa da biri bana aynı böyle hissettirmişti. Ama böyle ölüyorum.. yaşadığım aşk değil eminim. Beğenmiyorum, yaşam tarzını onaylamıyorum sadece aşırı zeki buluyordum. Aylarca uyumadan önce, uyandıktan sonra aklıma geldi, delirtti beni. Aynı böyle içime atmıştım çünkü her kendimi açıklama çabamda sanki ben aşkını kurtarmaya çalışan kadınmışım, o da ilişkiye gelemeyen yalnız kovboy gibi davranmıştı.. pislik ya gene sinirlendim. Neyse ..

sonra akademik olarak bir iki şey başarınca peşime düşmüştü, neyseki bu başarılar bana da iyi gelmişti ve takıntımdan kurtulmuştum. İşinize yönelmek veya duygusal olarak daha tatmin edici bir ilişkiye yelken açmak size ilaç olacak. Biraz uzun vadeli şeyler söyledim gibi görünüyor ama bir kaç aya her şey değişecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…