Hanımlar merhaba. Ben bundan 1 yıl önce instagram da bir kız ile tanıştım. O zamanlar yurtdışı stajı için yer arıyordum kızım biosunda falan gideceğim ülkeyle ilgili bildiler vardı neyse sonra kızla arkadaş olduk. O ülkede yüksek lisans yaptığını falan söyledi. Çok ünlü bir üniversite. Neyse kız sadece üniversitenin fotosunu atıyordu. Kendi yüzünü hiç atmıyor. Ben ilk baş anlamamıştım. Sonra en yakın arkadaşıma bu kız hiç inandırıcı gelmemiş. Arkadaşım dedi ki kıza söyleki yüzden şurda foto at falan diye kıza söyledim kızda ay yüzüm çirkin şuan falan dedi. Kız Türkiye’ye tatile geldiğinde de çok ünlü bir yere tatile gitti bende nasıl plajda giyiniyorsun bir fotoğraf at dedim çok çirkinim diyor sonra yüzden atma diyorum yok olmaz diyor. Kız bildiğiniz fake bence ama çok profesyonel sadece bu durumlar haricinde pek bir şeyini yakalamadım. En son havaalanında beni karşılayamaya geldi diye hikaye atmış çiçek galan var çiçeğin üstünü ad olan kısmı kapatarak atmış yine yüzden fotoğraf Yok. Sizce bu kıza nasıl diyebilirim ??? Sen gerçek değilsin veya nasıl kesebilirim arkadaşlığı ??