- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
genelde yanı daha oncekı kavgalarımızda da ( nadırde olsa kavgalar etkılerı uzun suruyor) hep ben alttan aldım, bır gun yıne tartıstık bana sokagın ortasında bagırdı bende dondum eve geldım, kayınvalıdemlerı aramıs hemen bıze gelın sebnemle kavga ettık sız gelmıyorsunuz dıye sonra kayınvalıdemler geldıler bıze ( cocuga bakmak ıcın yanı cocuga hep annem bakıyor kavga nedenımızde en hep benım aılem fedakarlık yapıyordu) tabıı konusmadıgımız herhalımızden bellı kayınvalıdeme anlattım herseyı bana sokagın ortasında bagırdı dedım ıyı ama neden dedı bende dedımkı nedenı ne olursa olsun bagırması mı gerekıyor ben onun karısıyım metresı degıl dedım, anamız bellı babamız bellı dedım sahıpsız sandı sanırım oglun benı dedım kayınvalıdem de bu sefer alttan alarak ( bılıyorlar hatalarını ve ogullarının huyunu) kızım olur boyle seyler ıdare et yuvayı dısı kus ayakta tutar falan dedı sonra 1 hafta kaldılar bızde bır hafta boyunca hıc konusmadık sonra gıttıler yıne bır ozur dıleme olmadı yıne benım yumusaklıgımdan kaynaklı olarak barıstık. barıstıktan sonra dıyorum kı nıye oyle seyler soyluyorsun nıye bagırıyorsun dıyorum bosver acma o konular dıyo. ( o zamanda senı bosayacagım ama cocugun tedavısı ıyıye gıtsın duzelsın o zaman dıyıp bagırmıstı) benı bosayacagını soyledın dedım. sınır anında agzımdan cıktı sen bana aldırma dedı kapattı konuyu. şimdi yine aynı seyler cok kotu hıssedıyorum kendımı. sızce sımdı nasıl davranıyım ben
Sağlıklı bir evlilik değil yaşadığınız. Size psikolojik şiddet uyguluyor.Bağırmak, boşanmakla tehdit etmek normal şeyler değil.
Siz herşeyi alttan alayım derken kendinize saygınızı yitirmişsiniz, farkında mısınız???
Siz kendi karakterinizi silip kendinizi kaybetmeyi göze alırsanız bu evlilik (kağıt üzerinde) sürer, ama mutlu bir evlilik olur mu? Hayır. Bu adam düzelir mi? Hayır. Yaptıklarına devam eder mi? Arttırarak evet.
Bence önce siz bu hayata neden geldiğinizi düşünün. Hakarete uğramak için mi? Fedakarane yaptığınız anneliğinize laf edilsin diye mi? Çocuğunuzu babanızın evinden mi getirdiniz? Siz nasıl siniriniz bozulmadan anne olabiliyorsanız kocanız da sinirleri bozulmadan baba olabilmeli. Bu dünya imtihan dünyası, sizinki de evlatmış demek. Ama neden tek başınıza veriyorsunuz bu imtihanı? Üstelik kocanız bu yaptığınızı da beğenmiyor???