• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birisi akıl versin

genelde yanı daha oncekı kavgalarımızda da ( nadırde olsa kavgalar etkılerı uzun suruyor) hep ben alttan aldım, bır gun yıne tartıstık bana sokagın ortasında bagırdı bende dondum eve geldım, kayınvalıdemlerı aramıs hemen bıze gelın sebnemle kavga ettık sız gelmıyorsunuz dıye sonra kayınvalıdemler geldıler bıze ( cocuga bakmak ıcın yanı cocuga hep annem bakıyor kavga nedenımızde en hep benım aılem fedakarlık yapıyordu) tabıı konusmadıgımız herhalımızden bellı kayınvalıdeme anlattım herseyı bana sokagın ortasında bagırdı dedım ıyı ama neden dedı bende dedımkı nedenı ne olursa olsun bagırması mı gerekıyor ben onun karısıyım metresı degıl dedım, anamız bellı babamız bellı dedım sahıpsız sandı sanırım oglun benı dedım kayınvalıdem de bu sefer alttan alarak ( bılıyorlar hatalarını ve ogullarının huyunu) kızım olur boyle seyler ıdare et yuvayı dısı kus ayakta tutar falan dedı sonra 1 hafta kaldılar bızde bır hafta boyunca hıc konusmadık sonra gıttıler yıne bır ozur dıleme olmadı yıne benım yumusaklıgımdan kaynaklı olarak barıstık. barıstıktan sonra dıyorum kı nıye oyle seyler soyluyorsun nıye bagırıyorsun dıyorum bosver acma o konular dıyo. ( o zamanda senı bosayacagım ama cocugun tedavısı ıyıye gıtsın duzelsın o zaman dıyıp bagırmıstı) benı bosayacagını soyledın dedım. sınır anında agzımdan cıktı sen bana aldırma dedı kapattı konuyu. şimdi yine aynı seyler cok kotu hıssedıyorum kendımı. sızce sımdı nasıl davranıyım ben

Sağlıklı bir evlilik değil yaşadığınız. Size psikolojik şiddet uyguluyor.Bağırmak, boşanmakla tehdit etmek normal şeyler değil.

Siz herşeyi alttan alayım derken kendinize saygınızı yitirmişsiniz, farkında mısınız???

Siz kendi karakterinizi silip kendinizi kaybetmeyi göze alırsanız bu evlilik (kağıt üzerinde) sürer, ama mutlu bir evlilik olur mu? Hayır. Bu adam düzelir mi? Hayır. Yaptıklarına devam eder mi? Arttırarak evet.

Bence önce siz bu hayata neden geldiğinizi düşünün. Hakarete uğramak için mi? Fedakarane yaptığınız anneliğinize laf edilsin diye mi? Çocuğunuzu babanızın evinden mi getirdiniz? Siz nasıl siniriniz bozulmadan anne olabiliyorsanız kocanız da sinirleri bozulmadan baba olabilmeli. Bu dünya imtihan dünyası, sizinki de evlatmış demek. Ama neden tek başınıza veriyorsunuz bu imtihanı? Üstelik kocanız bu yaptığınızı da beğenmiyor???

psıkolojık sıddet uyguladıgının farkındayım fakat ACABA dıyorum cocugumuz boyle yaa ondan mı boyle davranıyor erkekler bız kadınlardan daha gucsuz bunu bılıyorum :(bu yasadıklarımı kendıme yedıremıyorum acıkcası

severek evledik, evlenene kadar hersey olması gerektıgı gıbıydı, evledikten sonra hersey cok degıstı, ustune bıde daha evlılıge adapte olamadan 6 ay sonra hamıle kaldım, erken dogum yaptım, sıkıntılı bır dogum oldu, sımdı engellı bır kızım var, bır taraftan onun sorumlulugu bır taraftan esımın sorumsuzlugu rahatlıgı, kendisinin ve aılesının vurdum duymazlıgı benı haylıyle yoruyor, sudan sebeplerle kavgalar cıkıyor sonra bu kavgalar buyuyor gunlerce aynı evın ıcınde kus kalınıyor, tabıı engellı bı cocugun verdıgı sorumluluk normal bır cocuktan daha fazla hele bırde calısan bır kadınsanız yukunuz 2 katı artıyor, tum gun calıs, cocugu terapıye gotur, eve gel yemek hazırla, camasır utu bulasık hadı cocuk uyudu, uyumadı, egzersızlerı, havuzu falan derken kendıne zaman ayırman cok ama cok zorlasıyor. eskısı gıbı kendıne bakmak nerdeeeee bır saat fazla uyursan şükrediyorsun, ee birde sorumsuz bır eşin varsa işin daha da zorlaşıyor, eşimede hak vermıyor degılım eskıden kendıne bakan guzel alımlı bır karısı vardı sımdı ıse yanında yarım dunya ıle gezıyor hatta gezmıyor bıle artık dısarı cıkmak gezmek gıbı kavramlarımız yok bızım gezmeden anladıgımız ya kayınvalıdemlere gıtmek yada annemlere gıtmek hepsı bu epey bunaldım yoruldum sıkıldım, kadın olduğumu unutuyorum cogu zaman kendımı bunların hepsını yetıstırmek zorunda olan bır robot yada hızmetcı gıbı hıssedıyorum... vee daha bırsuru sey var, yoruldugumu hıssedıyorum...

severek evledik, evlenene kadar hersey olması gerektıgı gıbıydı, evledikten sonra hersey cok degıstı, ustune bıde daha evlılıge adapte olamadan 6 ay sonra hamıle kaldım, erken dogum yaptım, sıkıntılı bır dogum oldu, sımdı engellı bır kızım var, bır taraftan onun sorumlulugu bır taraftan esımın sorumsuzlugu rahatlıgı, kendisinin ve aılesının vurdum duymazlıgı benı haylıyle yoruyor, sudan sebeplerle kavgalar cıkıyor sonra bu kavgalar buyuyor gunlerce aynı evın ıcınde kus kalınıyor, tabıı engellı bı cocugun verdıgı sorumluluk normal bır cocuktan daha fazla hele bırde calısan bır kadınsanız yukunuz 2 katı artıyor, tum gun calıs, cocugu terapıye gotur, eve gel yemek hazırla, camasır utu bulasık hadı cocuk uyudu, uyumadı, egzersızlerı, havuzu falan derken kendıne zaman ayırman cok ama cok zorlasıyor. eskısı gıbı kendıne bakmak nerdeeeee bır saat fazla uyursan şükrediyorsun, ee birde sorumsuz bır eşin varsa işin daha da zorlaşıyor, eşimede hak vermıyor degılım eskıden kendıne bakan guzel alımlı bır karısı vardı sımdı ıse yanında yarım dunya ıle gezıyor hatta gezmıyor bıle artık dısarı cıkmak gezmek gıbı kavramlarımız yok bızım gezmeden anladıgımız ya kayınvalıdemlere gıtmek yada annemlere gıtmek hepsı bu epey bunaldım yoruldum sıkıldım, kadın olduğumu unutuyorum cogu zaman kendımı bunların hepsını yetıstırmek zorunda olan bır robot yada hızmetcı gıbı hıssedıyorum... vee daha bırsuru sey var, yoruldugumu hıssedıyorum...

Eşiniz sizi zaten hizmetçi gibi kullandığı için böyle hissetmeniz çok normal. Siz çocuğunuzu babanızın evinden mi getirdiniz? Eşiniz de bir zahmet ucundan tutsun bazı şeylerin. Böylece sizin üzerinizdeki yük (fisiksel ve zihinsel) de azalır, kendinize daha çok bakmaya başlarsınız.

Ama kendinize bak(a)madığınız için eşinizi yaptığı davranışları haklı göstermeyin kendinize.

Eğer eşiniz çocuğunuzun engeli nedeniyle kendini sinirli, şiddete meyilli hissediyorsa bir yardım alsa daha iyi olmaz mı? Profesyonel bir yardım?

herzamanki tavri boyleyse , ozaman ipleri eline almanin zamanini gelmis demekki ..

Ama hayir sadece bugun boyle sacmaladiysa , sakinlestiginde kendisiyle konus ve cok agir laflar oldugunu soyle ..
Kirildigini anlat ..

herzamanki tavri boyleyse , ozaman ipleri eline almanin zamanini gelmis demekki ..

Ama hayir sadece bugun boyle sacmaladiysa , sakinlestiginde kendisiyle konus ve cok agir laflar oldugunu soyle ..
Kirildigini anlat ..
ipleri eline almak derken nasıl yanı ??? ne yapmam lazım

Esin bebeginizin altini dahi almaktan acizken size sen nasil annesin diyemez. Eger dort dortluk ev hanimligi istiyorsa kendi evi gecindirecek ek is mi yapar ne yaparsa yapacak ssiz de evinize yavrunuza bakacaksiniz

Hem calis, hem cocuk bak, hem ev duzenle , hem koca gonlunu yap hem de bu nasil fasulye? Nankorluk esinin yaptigi..

Son düzenleme:
Allah sabır versin öncelikle Şebnem hanım
Engelli bir yavrunuz var ve siz elleri opulesi bir annesiniz. Hem çalışıyor hem evinize bakıyor hem engelli bir çocuk. ...
Yaşamayan bilemez. ...

Eşinizi çok sevdiğinizi yazilarinizdan okuyorum. Ama bu adam sizi eziyor Şebnem hanım. Aleni bir psikolojik baskı. Bir aşağılama!

Bu hayatı beraber göğüslemek için evet dediniz. Iyi günde kötü günde unutmayın.
Eşinizle konuşun. Anlamiyorsa bir daha. ..

Ve mümkün ise kilo verin. Kadın olduğunuzu unutmayın. Siz unutmussunuz.. O yol bulmuş.

Bence sen adam misn smdi demsseydin .. onun en zayif aninda deseydin . Ben olsam oyle yapardim. Ama o laflari haketmediniz kesinlikle. Tavrinizi koyun ve kendinizi yenileyin

Ìçinìzi dökün ona bence. Sakin sakin. Ne istedigini sorun.
Siz onu hakli buluyorsunuz. Hem de sadece kilo aldiniz diye. Ben size bir sey söyliyeyim. Sizi başinin taci etmeli. Kesinlikle hakli degil. Onun sinirleri bozuldugunda siz sizinki bozuldugunda o alttan almali. Erkekler çocuk gibi.
Hep el üstünde olmak istiyor. Ilgi onlarda olsun. Hep onlar magdur. Kadinjn görevi kocasinin gönlünü hoş tutmak.
Hiç düşünmezler bu kadin ne yaşiyor diye. Kendinizi ailenze adarken. Bir yandan kendinize iyi bakmalisiniz ki onlara daha faydali olabilesiniz. Eşiniz için degil kendiniz için bakin kendinize. Her kadin çekicidir aslinda, kendini çekici buldugu sürece:KK37:

Bebeginize mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. :KK74:

evet bugun gorumcem aradı benı benımkı aılesıyle kavgalıymıs benım haberım yok tabıı epey bı bozukmuş araları aramıyorlar bırbırlerını, anlayacagınız hıncını benden cıkardı sanırım, bende anlattım gorumceme bana yaptıklarını soyledıklerını sen onun kusuruna bakma onun adına ben ozur dılıyorum falan dedı sen bılırsın onu dedı aslında kotu bırı degıldır sınır anında en son soylenıcek seyı en basında soyler kırar karsısındakını onun derdı senınle degıl dedı bende dedımkı benımle degılde benım gunahım ne bu kadar sozlerı hakedıcek ne yaptım ben dedım haklısın dıyo HERKES HAKLISIN DIYO fakat esım yınede duzelmıyor :'(

sinir oluyorum böyle erkeklere..her seferinde anı şeyi yazıyorum..neden böyle köleymişsiniz gibi sesiniz çıkmıyor..kadınlığına söz söyleyen..koca olamaz..neymiş ailesine kızıp sizden hırsına almakta neymiş..artık tekme zamanı gelmişte geçiyor..o kadar her işe koştur..birde hakaret nasıl sabrınız var anlamıyorum..:KK34:

evet bugun gorumcem aradı benı benımkı aılesıyle kavgalıymıs benım haberım yok tabıı epey bı bozukmuş araları aramıyorlar bırbırlerını, anlayacagınız hıncını benden cıkardı sanırım, bende anlattım gorumceme bana yaptıklarını soyledıklerını sen onun kusuruna bakma onun adına ben ozur dılıyorum falan dedı sen bılırsın onu dedı aslında kotu bırı degıldır sınır anında en son soylenıcek seyı en basında soyler kırar karsısındakını onun derdı senınle degıl dedı bende dedımkı benımle degılde benım gunahım ne bu kadar sozlerı hakedıcek ne yaptım ben dedım haklısın dıyo HERKES HAKLISIN DIYO fakat esım yınede duzelmıyor :'(

Duygusal bir mektup yazsaniz. Ìçinizi dökseniz. Suçlamadan. Bazı erkekler hatalarınin farkinda olur ama duymak istemezler

haklısınız ama esım sevmıyor oyle seylerı su an konusmuyor bıle benımle sankı ben hatalıymısım gıbı hıc sesımı cıkarmıyorum evde buyuk bır sessızlık var !!!

Esiniz normalde iyi biriymis oyle diyorsunuz, butun bir haftada evde bunalmistir belki.
Sizinle vakit gecirmek isteyip firsat bulamamistir.
Ailesiyle de sorunlari varmis su sira belki tum bunlarin bir patlamasi oldu.
Bu seferlik siz alttan alin.
Ancak guzel bir dillede kirildiginizi, bir yemekten anneliginize, kadinliginiza soyledigi laflara cok icerlediginizi soyleyin.
Bir sorunu oldugunda onu dinleyebileceginizi, destek olabileceginizi soyleyin,mutluluklar.

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım en azından onemseyıp yorum yaptınız bazı arkadaslar gıbı dalga gecmedınız sagolsun

:KK12:artık yeter yaaa hala konusmuyoruz esımle artık nefret edıyorum herseyden herkesten bu ne boyle yaa bu durumda bana esım destek olmayacaksa kım olucak, bunaldım ıyıce :'(

yıne ben adım attım mesaj attım gunduz haylı uzun bır mesaj

nıye boyle oldugumuzu sordum nıye bırbırımızı bu kadar yıprattıgımızı sordum, sorunun yemek olayı olmadıgını (kk uyelerı bılır kurufasulyeden cıkan bır tartısmamız vardı) baska bırsey oldugunu yazdım, yorgunluksa bende yoruluyorum dedım calısmaksa bende calısıyorum kızımıza uzulmekse bende uzuluyorum ama bu sıkıntılar tek basına halledılebılıcek seyler degıl dedım sınırlendıgınde ne soyledıgını bılmedıgını soyledım, ne annelıgım kaldı ne kadınlıgım soylemedıgını bırakmadın bunları hak edıcek kadar kotu bırı mıyım dıye sordum, her tartısmamızda benı bosayacagından bahsedıyor ya bunun normal bısey olmadıgını soyledım ha eger bunların dısında baska bırsey varsa soylemesını soyledım anlayışla karsılarım ve ne ıstersen onu yaparız hemde ertelemeden dedım( yanı bosanmak ıstersen hemen bosanırız dedım)

ama tık yok hıc bısey yazmadı annemlerdeydım bı geldım eve gelmıs benden once balık almıs falan ama yıne konusmuyor. bende sormadım bısey yıne aynı moddayız. sorsam mı mesajlarıma nıye cevap vermedın yada mesajlar hakkında ne dusunuyorsun dıye yarında sınavım var ( acık ogretım unıv son ders) ıyıce kotu olup ders calısmamakta ıstemıyorum ama netıcelensın ıstıyorum bazı seyler poffff napıcam ben kızlarrrr

Back
X