Birisi ile tanıştım niyeti sizce ne?

Aslında ön yargılı olmayım diye görüştüm iki defa etkilenme olmadı yoksa. Dünde düşüneyim dedim bugünde nasıl hayır denir bir insana kırmaktan çok korkuyorum bana iki günde bağlandı bildiğiniz
Ben sana baglandigini dusunmuyorum. Ona soyle hayir diyebilirsin. Evlilik bana uzak dedin ama ben evlilik dusunebilcegim birilerini ariyorum. Oyle sarilmak etmek bana gore degil dersiniz. Istemiyorum dersiniz. Zaten kendisine uygun olmadiginizi dusunucektir

Bir halt olmaz bu adamdan.

Resmen sevisirim ama bana evlilik muhabbeti yapma bastan soyleyim diyor.Cikolata enerji verir benim ufaklik durmaz diyor.Eve gideriz sariliriz ama senin istemedigini yapmam diyor.Bu su demek hele bi sevgili olalim seni baglayim zaten sarilip ilerisini sende isteyeceksin demek.Senin istemedigini yapmam derken ceylani urkutmeyim diyor.Telini de pahali bulmus bende bi sey bekleme de demek bu biraz da.Parasini harcamaz oyle gereksiz seylere okul acacak para biriktiriyor.Bi okul acmak ne kadar maliyeti var haberi var mi? Senin teline laf etmis.Midem bulandi bu adamdan keske hic hoslanmasaydi.

Ben sana baglandigini dusunmuyorum. Ona soyle hayir diyebilirsin. Evlilik bana uzak dedin ama ben evlilik dusunebilcegim birilerini ariyorum. Oyle sarilmak etmek bana gore degil dersiniz. Istemiyorum dersiniz. Zaten kendisine uygun olmadiginizi dusunucektir
Yarın diyeceğim hayır bu çocuk dersane ortamından eski öğrenciymiş geliyor hep hocalardan biri de bizi gördü hatta dün orada adım çıksın da İstemiyorum

Tabi ki sarilir insan öpüşur de ama bunlar ikinci görüsmede söylenecek şeyler degil

Muhafazakar istemiyorum derken de abazaligini iyice ortaya dökmüş

Anlattiklarinizin hiç biri ilk günlerde konusulacak şeyler degil sizinle pazarlik yapmis resmen onu yaparim bunu yaparim der gibi

Hiç görüşme bundan sonra engelle hatta numarasini falan.görüşmek istemiyorum demek için bile iletişime geçme

Bugün düşüneyim dedim yarın arayıp yada mesaj atıp olumsuz olduğunu söyleyeceğim kararımın kırıp dökmeden elektrik alamadım diyeceğim kısaca.

çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?

şu kısım rezalet.

Kendince yer yapmaya çalışmış benden ciddi birşeyler bekleme demeye getiriyor.Ilk görüşmeden ev muhabbeti yok evlilik bana uzak falan senin de nabzını ölçmeye çalışıyor olabilir.Zaman kaybı bence uzak dur derim.

Aslında ön yargılı olmayım diye görüştüm iki defa etkilenme olmadı yoksa. Dünde düşüneyim dedim bugünde nasıl hayır denir bir insana kırmaktan çok korkuyorum bana iki günde bağlandı bildiğiniz
Yani hiç bağlanmamış ki. Bildiğin abaza bu. Bana bağlanma yatar geçerim demiş resmen. Sinema olayı abazaların en önemli aktivitesidir romantizmden kaynaklanmıyor maalesef.

Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?

Kaç uzaklaş derim

Niyeti sevgilisiyle film izlemekmiş kesin. Günlük ilişki istiyorum dese de olurmuş.

28 yaşında birde tuhafıma giden evimizde iki araba var ama babam ve kardeşim kullanıyor ben sevmiyorum dedi birde okul açacağım ilerde fln dedi bunlar gerçekçi gelmedi bana pek

Vay arkadaş benim eşimde 28 yaşında . Tek başına kredi çekip arabalar alıp ucuz düşük model galeri yapmaya aynı zmnda da başta işte çalşmaya çalışıyor .gece gündğz işlere üzülüp evimi nassıl geçindşrsem diye düşünüp bunlar üstüne baba olmak istiyor .. Aynı yaş ama fark büyük . Bunu neden yazdığıma gelşrsek böyle insanlar dahaadam olamamış .. Olacaksan sorumlluk yüklenebilecek, ağır başlı, akıllı ,sahiplenici, saygılı, değer bilen adam olan adamlarla ol. Bu kişi daha ergenlikten çıkamamış

Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
Telefon olayına kadar bana normal geldi herkes koşa koşa evlenmek istemeyebilir bende muhafazakar biriyle birlikte olamazdım boğulurdum buluşmak film izlemek gayet normal ama o çikolata esprisini yeni tanıdığın birine yapılacak bir espri değil bence ve ben üstüne şu kadar koyar araba alırım diyen birine cimri kelimesini kafamda yapıştırır olduğu yerde bırakırdım kız veya erkek fark etmez cimri insandan tiksinirim

Back
X