Birisi ile tanıştım niyeti sizce ne?

İlk tanıştığımız da arkadaşı bana çantamın fiyatını sormuştu biraz pahalı neyse buda dedi ki 20 liraya maloluyor üretim işindeydim ben dünde dedi stilistlim aynı zamanda ilginç geldi İsveç çakısı gibi adam

Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
Malım diyememiş. Sen anla istemiş

Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
evlenmek değil eğlenmek istiyor bide niyetini anlamadiniz mi enterasan basbaya ne istedigini söylemis paylayip oracikta birakmaniz gerekirdi

Mantıklı gelmedi ama .
Niyetine gelince sadece bu konuya özgü yorum yaparsak çokta ciddi bulamadım.

''çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi''

En kötüsü kilo yapar. 'zararlı enerji' de ne imiş. Anlamadım.

İlişki boyutunda problemli bir insanım dediğinize göre, beklentileriniz de basit değil diye düşünüyorum.
Evlilik gibi. Bu kişi de ÇOK uzak olduğunu dile getirmiş evliliğe.
Tabii bu bir strateji de olabilir, belki düşünür ama seni tanımadan sana ümit vermemek için de demiş olabilir.
Fakat telaffuzunu beğenmedim, hoş değil böyle dile getirişi.
Diğer yandan üstü kapalı cinsellik iması da var, kafa yapınız buna uygun değilse tabii ki de görüşmeyin.
Ama ben olsam böyle bir densizi, nasıl kırmadan konuşmayı keserim diye düşünmem.
İçinizden geldiği şekilde konuşmayı kesin, kalbini kıracak kadar bir diyaloğunuz yok.

Bugün bir mesajla kararımın olumsuz olduğunu bildirdim kendisine bu iş bitti Yani.

Problemliyim derken birine bağlamıyorum çok seçiciyim demek istemiştim

Back
X