Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle benimde fikrim aynı yöndeCiddi bir iliski niyeti yok hic zaman kaybetme
uzak dur bence ondan zararlı birisisevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en
Malım diyememiş. Sen anla istemişÖncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
evlenmek değil eğlenmek istiyor bide niyetini anlamadiniz mi enterasan basbaya ne istedigini söylemis paylayip oracikta birakmaniz gerekirdiÖncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi
Adam bildiğin palavracı yaevimizde iki araba var ama babam ve kardeşim kullanıyor ben sevmiyorum dedi