- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
e okulda beğendiğini söyleyen olmuş ya ?Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.
Sizce tamamen dış görünüşle mi ilgili?
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
O sayılmaz pek aslında . Çünkü hiç olmayacak kişilerdi.e okulda beğendiğini söyleyen olmuş ya ?
Ya ne kadar saçma muhabbetler. Sen elin pisirik oğlunun annesinin begenisiyle yucelecek biri misin? Bana da hiç duymadım böyle saçma bir şey. Duysam bile olumlu bakmam, hiç işim olmaz. Annesi 'tanis' dedi diye kızla tanışacak pisirik adamdan zaten bana koca da olmaz. Bence bakış acini değiştirmeye çalış, kendi koca adayını da kendin bul. Anasının ağzıyla seni sececek adam anasının ağzıyla seni çok ezdirirDaha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
sizin için olmayacak kişi olması beğendiğini söyleyen kişilerin varlığını yok saymaz. aslında varmış ama size uygun değilmiş . sizde başkalarına göre uygun olmayabilirsiniz sonra da birbirinize uygun olan kişiyle karşılaşırsınız.O sayılmaz pek aslında . Çünkü hiç olmayacak kişilerdi.
Ya kv diye anlaşılmış olabilir ama eş adayının demek istiyorum aslında. Çünkü zaten oğlu görmüş oluyor.Bir eş adayının seni beğenmemiş olmasını dert etsen anlarımda kv adaylarının seni beğenmiyor oluşundan bu kadar rahatsız olman tuhaf geldi
Bence artık haber gönderme falan kalmadı, gençler her işini kendileri hallediyor zaten ..Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?