- 20 Aralık 2017
- 9.860
- 32.183
- 548
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
liseyi bitirir bitirmez evlenip 3 tane çocuk doğuran bir tanıdğımda bana ne o 1 tanemi doğurdun daha dediBenim yaşım 26, 27'ye de az kaldı aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta kadının biri ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı dedi dayanamadım artık erkekler çalışan, kendini geliştiren kadınları istiyor dedim. Çok da mantıklı değil dedim. Artık bahsettiğiniz şekil çok nadir oluyor.
Hiç birşeyle alakalı değil.biz entelektüel ve bilinçli insanlarız.bu tarz durumlar olsa kabul etmeyeceğimiz besbelli ama yine de neden bende olmuyor diye gıcık oluyor insanDaha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.
Sizce tamamen dış görünüşle mi ilgili?
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
Herkesin kendi kararı saygı duyuyorum da ben de aynı yaşlardayım hiç çocukla mocukla uğraşamam ben daha kendi hayatımda istediklerimi gerçekleştiremedim kiBenim yaşım 26, 27'ye de az kaldı aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta kadının biri ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı dedi dayanamadım artık erkekler çalışan, kendini geliştiren kadınları istiyor dedim. Çok da mantıklı değil dedim. Artık bahsettiğiniz şekil çok nadir oluyor.
Dert o değil işte. Olsa da ben istemesem, bu vasat insanlar bile beni benim için bu işlere girişmedi diyor.kabul edeceğinden değil ki ?Ya ne kadar saçma muhabbetler. Sen elin pisirik oğlunun annesinin begenisiyle yucelecek biri misin? Bana da hiç duymadım böyle saçma bir şey. Duysam bile olumlu bakmam, hiç işim olmaz. Annesi 'tanis' dedi diye kızla tanışacak pisirik adamdan zaten bana koca da olmaz. Bence bakış acini değiştirmeye çalış, kendi koca adayını da kendin bul. Anasının ağzıyla seni sececek adam anasının ağzıyla seni çok ezdirir
Hanımefendiyi yine kim üzdü bana çabuk söyleyin .beterin beteri vardır tatlım gay bir adamın paravan evliliği olarak seni kullanmasından iyidir .mesela burda bile çoğu evli kadının kocası ya bisex ya da gay ama haberleri bile yokturgelir bdv'ye açılan evlilik,aşk meşk konularında ahkam keserler kendi akılları kendilerine yetmezken
yönetim anında müdahale etti yalnız,kendisinin fikri kendisine epey yetiyor galiba kocalarımız hakkında bile fikri olduğuna göre dedim bir baktım gitmişHanımefendiyi yine kim üzdü bana çabuk söyleyin .
Kocamızı nerden biliyorlar ya ahah hepimizinkini biliyorlar bu bir tesadüf olamazyönetim anında müdahale etti yalnız,kendisinin fikri kendisine epey yetiyor galiba kocalarımız hakkında bile fikri olduğuna göre dedim bir baktım gitmiş
ah üzümlü kekim
Acaba çok güzelsinizde millet cesaret mi edwmiyorDaha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
Saçma sapan bir şey bu dediğin. Senden alt bulduğun, vasat bulduğun insan seni pohpohlasa sanki değerin mi artacak? Şu soyledigin tam özgüveni eksik ama egosu yüksek insan isteğiDert o değil işte. Olsa da ben istemesem, bu vasat insanlar bile beni benim için bu işlere girişmedi diyor.kabul edeceğinden değil ki ?
Hayır hepimizi de evlendirmis..Hanımefendiyi yine kim üzdü bana çabuk söyleyin .
Eee haklısın ama konu sahibi bunu kastetmiş.Saçma sapan bir şey bu dediğin. Senden alt bulduğun, vasat bulduğun insan seni pohpohlasa sanki değerin mi artacak? Şu soyledigin tam özgüveni eksik ama egosu yüksek insan isteği
güzellikle alakalı değil , bu teyzelerin istemesi. giyim kuşam tarz vb . o teyzeler hürmet eden ev işi hanım hanım giyinen arara.Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.
Dert o değil işte. Olsa da ben istemesem, bu vasat insanlar bile beni benim için bu işlere girişmedi diyor.kabul edeceğinden değil ki ?
Yoo, dümdüz görücü usulü bu.Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?