Peki ya elime özellikle değmemeye çalışmasına ne demeli . O kadar etkilendi ki alev alırız diye korktu, şeklinde yorulmayamaz mıyız?Hep savundum ve savunmaya devam edicem: Erkek hoşlandıysa ilk adımı kendi atar zaten, atmadıysa hoşlanmamıştır.
Peki ya elime özellikle değmemeye çalışmasına ne demeli . O kadar etkilendi ki alev alırız diye korktu, şeklinde yorulmayamaz mıyız?
Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorumYakışıklı olmasını neden bukadar ilahlaştırıyorsunki, püffff
Buraya yazdıklarını gidipde çocuğa yazma sana bakacağı varsada dönüp egosundan bakmaz zaten. Az biraz tottikini Çalıştır. Bekle bir sinyal yakarsa sende bi adım atarsın
Odaya girer girmez ben bi elektrik yemiş gibi oldum zaten. Çenemi zor kapatmış bile olabilirim1 günde bu ne hız diyorum
Okadar var yaniYani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
Hızlı çıkışların hızlı inişleri olur dikkatOdaya girer girmez ben bi elektrik yemiş gibi oldum zaten. Çenemi zor kapatmış bile olabilirim
Bence kesin vardır, o saçlarını savura savura önümde oradan oraya süzülürken tüm gece kaçamak bakışlarla o izledim. Çok zorlu anlardıOkadar var yaniSakin ol bacım
Peki o biliyor mu bunları,tüfek gibi olduğundan haberi varmı
Samimi olmamıza henüz fırsat olmadı ki ...Samimi olmadığı insanlarla teması sevmiyodur, ben de öyleyim. Aksine hoşlandığın kişiyle temas kurmak istersin.
Bugün instagramda önerilerime düştü. Belki ona da düşmüştür ama Bi takip isteği gelmediEkleme bırak ilk adımı o atsın
Ama utangaç veya yaşının küçük olmasından ve akrabasının önünde olmasından çekinmiş olamaz mı?Hep savundum ve savunmaya devam edicem: Erkek hoşlandıysa ilk adımı kendi atar zaten, atmadıysa hoşlanmamıştır.
Güvercini ürkütmemek lazımYani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
Dadaloğlu;"Ben ne alaka?"Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?