Birisinden çok hoşlandım ama

dadaloglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
491
1.175
33
Merhaba hanımlar. Eski ilişkimin bitmesinin devriye-i senesinde radarlarımı yeni bir ilişki için açmış durumdayım.
Ve dün arkadaş ortamında arkadaşımın akrabası olan yeni biriyle tanıştım. Kendisi benden bi kaç yaş küçük(23) olsa da, çıplak gözle gördüğüm ennn yakışıklı erkekti ve haliyle bayağı bi etkilendim.
Ama bu şahıs ilk başlarda bana pek pas vermedi farkettim ki mesela bi nesne uzatırken elime değmemeye aşırı özen göstererek alıyor ya da veriyor. muhabbet olsun diye sorduğum sorulara kısa cevaplar veriyor vs..
genel olarak sessiz birisi ama ilerleyen saatlerde alk*lün de etkisiyle daha konuşkan oldu ve doğrudan benimle şakalaşmaya ve bana bir şeyler anlatmaya başladı. Tipimle ilgili sempatik tatlı şakalar yaptı. O noktada çok eğlendik.

Ama sonuç olarak benden hoşlanmadı mı yoksa utangaç mı anlayamadım. Bi de benden küçük oluşu var tabi. Sizce instagramdan takip etmeli miyim? 50 tane takipleştiği kişi var. Bu kadar yakışıklı birisi utangaç olabilir mi? Çözemedim. Aklımdan çıkaramadım ve en azından içimi dökmüş oldum. Napayım?

Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum

Okadar var yani Sakin ol bacım
Peki o biliyor mu bunları,tüfek gibi olduğundan haberi varmı

Ekleme bırak ilk adımı o atsın
Bugün instagramda önerilerime düştü. Belki ona da düşmüştür ama Bi takip isteği gelmedi
Hep savundum ve savunmaya devam edicem: Erkek hoşlandıysa ilk adımı kendi atar zaten, atmadıysa hoşlanmamıştır.
Ama utangaç veya yaşının küçük olmasından ve akrabasının önünde olmasından çekinmiş olamaz mı?

Güvercini ürkütmemek lazım

Dadaloğlu;"Ben ne alaka?"

Ya ne olacak at istek gitsin ama ortak arkadaşlarınız varsa ve tekrar bir ortamda buluşma ihtimaliniz varsa böyle bir şey ayarlayın bence. O görüşmede birebir samimiyeti ilerletip instadan öyle ekleş. Direkt istek atmak biraz işin tadını kaçırabilir. Direkt gidip evlenecek haliniz yok zaten flörtleşirsiniz olursa sevgili olursunuz neden olmasın ki

Direkt haldır huldur yürümek ya da her yerden ekleyip mesaj atmak genelde abaza tayfanın işi. Azıcık rağbet gören bir erkek yüz yüze buluşmalarda verir kararını. Bence yüz yüze görüşmenin yollarını bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…