Kendisi hemşerimdir o sebeple seçmiştim ama sevmediğiniz içim değiştirip feriştah yenge falan yapıcam artık sözDadaloğlu, Osmanlı Devleti'nin Anadolu Türkmenlerini iskân politikasına karşı koymuş bir halk ozanıdır. 18. yüzyılın son çeyreğinde Kayseri'nin Tomarza ilçesinde doğup 19. yüzyılın ortalarında öldüğü bilinmektedir. Doğum ve ölüm tarihleri hakkında kesin bilgi yoktur. Vikipedi
yokluk sen misin ?Peki ya elime özellikle değmemeye çalışmasına ne demeli . O kadar etkilendi ki alev alırız diye korktu, şeklinde yorulmayamaz mıyız?
Yaşıyor işte..Doğum ve ölüm tarihleri hakkında kesin bilgi yoktur. Vikipedi
Yooo halk ozanlarini ve şairleri severim ama nedense sizin konularinizda bir bit yeniği seziyorumKendisi hemşerimdir o sebeple seçmiştim ama sevmediğiniz içim değiştirip feriştah yenge falan yapıcam artık söz
Ahahahahah bu çok iyiydi yaYaşıyor işte..
Burada,aramızda.
Hatta forumca bir adet kopuz hediye edelim.
Bence etkisi daha büyük olur.
Ondan değil bacım..Peki ya elime özellikle değmemeye çalışmasına ne demeli . O kadar etkilendi ki alev alırız diye korktu, şeklinde yorulmayamaz mıyız?
Buna inanasım gelmiyo ahahaha, her ne kadar onun kadar taş olmasam da benim de bir çekiciliğim var haniOndan değil bacım..
Çocuk ürkmüş senden,huylanmis bildiğin.
Elimizi versek kolumuzu kapar,kara delik gibi hatun demiş kendi içinden..
Öyle alevlik bir durum değil yani.
Yokluk değil aşk...yokluk sen misin ?
İlah mıYani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
Aşk mı?Neyse ben birsey demiyorumYokluk değil aşk...
Göz rengimin doğal olup olmadığıyla ilgili ve minyon çıtı pıtı olmamla ilgili bi şaka yaptı. Bence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.İlah mı
Ayrıca tipinizle ilgili ne şakası ben orada kaldım
Anladım. Gözlerinize maşallah diyelim de siz yine de takip etmeyin. O gözlerin hakkını verin o koşsun peşinizdenGöz rengimin doğal olup olmadığıyla ilgili ve minyon çıtı pıtı olmamla ilgili bi şaka yaptı. Bence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.
Bence de hem ortak zevklerimiz var onların ardına sığınabilirim eğer çok egoist birisi çıkarsa veya kız arkadaşı vs varsa.Ekle ya bence beğendiysen
Ben öyle erkek ilk adımı atmalı , kadın yazmaz, kadın yürümemeli düşüncesine karşıyım.
Ne var yani beğenmişsin yeşil ışık kadın yakınca ne oluyor.
Baktın olmadı ego yaptı o zaman sen de geri yaparsın yani alt tarafı sosyal medyadan ekleyeceksin gidip evlenme teklifi etmeyeceksin ki
O zaman pardon der çekilirsinBence de hem ortak zevklerimiz var onların ardına sığınabilirim eğer çok egoist birisi çıkarsa veya kız arkadaşı vs varsa.
Herhalde O güzel yâre koşuklar yazıp türküler söyleyim diye öyle dediğinizi umuyorumYaşıyor işte..
Burada,aramızda.
Hatta forumca bir adet kopuz hediye edelim.
Bence etkisi daha büyük olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?