- 14 Ekim 2016
- 7.126
- 48.069
- 548
Adamın size aşık olduğuna kendinizi ikna edebilmek için Dadaloglundan Sigmund Freuda evrildiniz resmen. Benim diyecek lafım kalmadi. Kolay gelsin sizeBi üye konuma, sarhoşken yaptıklarımız da gerçek hislerimizin bi yansıması yazmıştı. Bence de aslında superego engeline takılmış da olabilirim.
Aşkta süperego engeline takılanlar...
ben de erkek olduğunuzu düşünüyorum, yoksa böyle saçma bir özgüvenininiz olmazdı...ne süperegosu, ne gerçek hisler...adam size dokunmamak için efor sarfediyor siz diyorsunuz ki süper egoya takılanlar...Bi üye konuma, sarhoşken yaptıklarımız da gerçek hislerimizin bi yansıması yazmıştı. Bence de aslında superego engeline takılmış da olabilirim.
Aşkta süperego engeline takılanlar...
Allah Allah sonraBence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.
Ben bile bi hoşlandim sankiChris yanında halt etmiş öyle diyim. Hem de daha gizemli, sessiz ve delici bakışlı olanından...
Sonrası ayılınca yüzüme bakmadı işteAllah Allah sonra
Hmmm yaniii?Maymun çiçeği virüsü var...
Karda yürüyüp izimi belli etmeden, karıncanın belini incitmeden, madara olmadan bu işi çözeceğim inşallah. O çocuğa bi bellek koydum.Ay ben böyle düşündüğüm biriyle karsılassam kimseyi düşünmem koşarım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?