Birisinden çok hoşlandım ama

Dadaloğlu geçenlerde konusunda sonradan erkek çıkan üye değil mi
Düzeltmek istiyorum, erkek çıkmayan üye ve hesabını doğrulatmış bir üye.
Evet hayat enerjim yüksek olabilir ama kanım kaynıyo diye bana mahalle baskısı uygulamayalım lütfen.
Ya eski konusu da erkek bulamıyorum tinderda yok siz nerden buluyorsunuz.
Bu Dadaloğlu kendine kız bulacak mecra arıyor ve kendini çok yakışıklı sanıyor sanırım
Yüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu

Birinden hoşlandınız ama tipi dışında tek bir tane övebileceğiniz bir nokta yok. Bence biraz akışına bakılın çok takılmayın
Aslında çok ortak noktamız da var, beğenilerimiz vs ama kalabalıkta çok ayrıntılı tanıma fırsatım olmadı.

Evet hayat enerjim yüksek olabilir ama kanım kaynıyo diye bana mahalle baskısı uygulamayalım lütfen.
Mahelle baskısı mi uyguladım??? Konu güncellemesinden haberim yok aklımda kalan en son durumu sordum. Aman aman kanıniz kaynasın taşmasın nazarr koydum

Sinsidir kız o ondan öyle bakıyodur.

Bana sanki yakışıklılıktan sinsiliği, laf cambazlığını öğrenememiş, gerek duymamış saf bir delikanlı gibi gelmişti.
Benden hoşlanmamasını bile kabul ederim ama fişşşek gibi olduğunu reddemem. Biraz şeytan tüyü olsa tv'de izlerdiniz öyle bi şey yani.

Arada onun akrabası benim arkadaşım olmasa, rezil olma ihtimali olmasa ben bu işi çözmüştüm ama elim kolum bağlandı. Bi de ortamda benden hoşlandığından şüphe ettiğim başka bi şahıs daha vardı. O araya taş koyar diye çekindim.

Erkek arıyorum konundan sonra bu yazdıklarını okuyunca, düz duvara tırmanıyor hissi uyandırdın.

siz bence başka bir ortama filan girin de radara başkası düşsün unutun bu beyi

Bunu buraya ciddiyetle mi yazdınız siz kafaya koymuşsunuz bence. Adam hic pas vermezken roman yazdınız. Demek sosyal medyadan eklese gelinlik giyip kapısına dayanırsınız.

Etkilenseydi size ulaşırdı. Erkekler basit varlıklardır . sizin gibi a noktasından z noktasına anlamsız yollar kullanarak ulaşamazlar. Beğenirseler belli ederler.

Valla oracıkta gözlerinle yemişsin bu Thor misali çocuğu bence durma mesaj at ye gitsin dshdgdfgdg

Sakin ol şampiyon:))

Valla oracıkta gözlerinle yemişsin bu Thor misali çocuğu bence durma mesaj at ye gitsin dshdgdfgdg
Arada onun akrabası benim arkadaşım olmasa, rezil olma ihtimali olmasa ben bu işi çözmüştüm ama elim kolum bağlandı. Bi de ortamda benden hoşlandığından şüphe ettiğim başka bi şahıs daha vardı. O araya taş koyar diye çekindim.
İşler karışabilir yani, daha sinsi hareket etmem lazım

Bi üye konuma, sarhoşken yaptıklarımız da gerçek hislerimizin bi yansıması yazmıştı. Bence de aslında superego engeline takılmış da olabilirim.
Aşkta süperego engeline takılanlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…