Birisinden çok hoşlandım ama

Dadaloğlu dadanmaktan mi geliyor adama baya baya dadanmış gibisiniz hormonlarınızı kastediyorum tabi... Ben olsam ilk adımı atmam takip isteği bile atmayan biri sonuçta senden etkilendim demiyor ki utanılacak bişey değilki bir istek atacak sonuçta birlikte vakit geçirmişsiniz.

Sen de az apaçi değilmişsin be teyze
Dadaloğlu mezarında ters döndü 5 takla attı gariban sen nicki değiştir feriştah yenge yap bence

Adam suç aleti Rıza baba aksjs

Sen de az apaçi değilmişsin be teyze
Dadaloğlu mezarında ters döndü 5 takla attı gariban sen nicki değiştir feriştah yenge yap bence
feriştah tam da konuya uyar valla

bu arada aşk değil o hormonlardır, yokluktur, sevişince geçer...

Ya bi de yakışıklı ve çekingen ikisilini ben hiç görmedim. Yakışıklı erkekler otomatik özgüvenli olurlar hiç öyle çekingen olmazlar.
İki ihtimal var ya adam abartı yakışıklı değil yada sizden hoşlanmadı. Sizden hoşlanmamıştır siz çekinme olarak anlamışsınızdır yada adam ortalama tip siz yakışıklı sandınız. Her sarışın da Kıvanç olmuyor yani mesela fıs fıs İsmail de sarışın renkli gözlü

Yüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu
Ya eski konusu da erkek bulamıyorum tinderda yok siz nerden buluyorsunuz.
Bu Dadaloğlu kendine kız bulacak mecra arıyor ve kendini çok yakışıklı sanıyor sanırım

Birinden hoşlandınız ama tipi dışında tek bir tane övebileceğiniz bir nokta yok. Bence biraz akışına bakılın çok takılmayın

Yaşı küçük dediğiniz 1 yaş. Akrabasının yanında rahatlıkla alkol içiyor utanmıyor sizinle konuşmaktan mı utanıcak

Thor mu hehe yok Hulk. Chris Hemsworth olmak o kadar kolay mı ya?

Ahahahha ay okurken çok eğlendim sakin ol biraz konu sahibi

Sırf yakışıklı diye birinden bir ilişki beklentiniz varsa çok üzülürsünüz. 1 aya aldatılma konunuzda görüşürüz :)

Dadaloğlu geçenlerde konusunda sonradan erkek çıkan üye değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…