- 3 Mayıs 2015
- 456
- 209
- 103
- 38
Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
Sen de az apaçi değilmişsin be teyze
Dadaloğlu mezarında ters döndü 5 takla attı gariban sen nicki değiştir feriştah yenge yap bence
Adam suç aleti Rıza baba aksjsYani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
feriştah tam da konuya uyar vallaSen de az apaçi değilmişsin be teyze
Dadaloğlu mezarında ters döndü 5 takla attı gariban sen nicki değiştir feriştah yenge yap bence
Alkolü neden sansürlediniz ki?
Muhtemel bence deYüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu
Ya eski konusu da erkek bulamıyorum tinderda yok siz nerden buluyorsunuz.Yüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu
Yaşı küçük dediğiniz 1 yaş. Akrabasının yanında rahatlıkla alkol içiyor utanmıyor sizinle konuşmaktan mı utanıcakBugün instagramda önerilerime düştü. Belki ona da düşmüştür ama Bi takip isteği gelmedi
Ama utangaç veya yaşının küçük olmasından ve akrabasının önünde olmasından çekinmiş olamaz mı?
Ahahahha ay okurken çok eğlendim sakin ol biraz konu sahibiYani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?