merhaba bir sorum var benim lütfen bir cevap verin ... Akrabalarımın görüşmemi istediği biri var. ben istiyorum ki ailesiyle eve gelsin orda görelim beğenirsek dışarıda görüşürüz. ama akrabalarım da köylümüz olduğu için duyulmasın etraftan dedi ve sanırsam çocuğun annesinin haberi yok. bense dışarıda görüşmek istemiyorum. ve öyle söyledim. sizce eve gelirlerse iş çok mu ciddiye biner? doğru olan nedir karar veremedim... arada 2 3 saatlik mesafe de var acaba hem görmek ve sonrasında konuşmak için gelmek zor mu olur?
sadece görmek için gelsinler demiştim beğenmezsek boşuna strese girip dışarıda görüşmeye gerek yok. diğer türlü de ailesini son anda mı görecem ona göre de karar vermek istiyorum.
sadece görmek için gelsinler demiştim beğenmezsek boşuna strese girip dışarıda görüşmeye gerek yok. diğer türlü de ailesini son anda mı görecem ona göre de karar vermek istiyorum.
görücü usulü ise şayet bence de düşüncen bu duruma uygun önce evde biribirinizi görürsünüz beğenip beğenmediğiniz elektirk alıp alamdığınıza bakarsnız sonra dışarıda görüşür fikirlerinizi paylaşırsınız bence.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim dışarıda görüşmeye karar verdim... bakalım ne olacak... ne sorsam acaba aklıma da bir şey gelmiyor ki? 20 yaşındayım ilk kez biriyle görüşecem...