Sana birkaç tavsiyede bulunmuştum ama yazılanları okuyunca tekrar yazmak istedim.
Önce şunu söyliyeyim,Benim 25 yaşım bitiyor.Daha evlenmek veya hayatıma birilerine yer vermeyi aklımdan bile geçirmiyorum=) Daha da yolu var bunun diyorum çünkü kendi adıma böyle daha mutluyum.Eğer hayatımda biri olsaydı ben bu kadar özgür bukadar rahat olamazdım.Yeri geliyor kızkıza çarşı pazar geziyorum,yeri geliyor tek başıma pizza yemeye sinemaya falan gidiyorum.Tabiki bu benim tercihim,sen hayatında biri olsun istiyorsan o farklı tabiki.
Ben hala bütün sorunların kendine güven eksiklğinden olduğunu düşünyorum.
Tamam dış görünüş önemli olmamlı ama canım şimdi kabul etmesekte erkeklerin ilk baktığı şey bu inkar edilemez.Belkide çok daha fazla ayrıntıya ihtiyacın var.Her bayan güzeldir,güzel olduğu kadar da kusurları vardır.Belkide kıyafet tarzın sana uygun değildir,belkide yaptığın makyaj güzelliğini önplana çıkaran bir makyaj değildir.Demekki sen kendine yakışanı biraz detaylı düşünüp bulman gerekiyor.Mesela dergilerden veya netten güzel saç stilleri,kıyafetler,değişik tarz makyajları inceleyebilirsin.Zaten marifet güzellikte değil,senin bunu kullanabilmende.Ben etrafıma göz attığmda şöyle alımlı bayanların çekiciliğinin aslında giyimden tarzdan vs geldiğini düşünyorum.
Çekingenim demişsin.Ama sen çekindikçe kısır döngü gibi herşey kalacak.Sen esprini yap yine gülen olmazsa olmaz bunda tuaflık yokki :) Hepimizin başına gelir böyle şeyler,komik değilse seninde gülmediğin zamanlar olmuştur,gülen yoksa arkasından başka birşey söyler konuyu değiştirirsin madem=) Bende kendimi senin yazdığın gibi hissediğim bir dönem olmuştu ama çok geride kaldı,gençliğe adım attığım zamanlardı,o ne der bu ne der,şöyle nasıl görünüyorum,şu bu ne düşünür gibi..Ama artık bizim yaşlarımızda biri mutlaka etrafında göre duya veya yaşayarak bunları aşmış olmalı.Kendine ve kendi ihtiyaçlarına öncelik verdiği için çekinmeden yaşayabilmeli.
Çekinmemen için biraz rahat olmalısın.Öncelikle başkalarının senin hakkında ne düşüneceğinin,seni nasıl bulduklarının üzerinde durma,Senin yanında hiç dedikodu yapılmıyormu kuzum,herkesin her dediği veya her eleştrisine katılıyormusun,yani sonuçta herkes bişeyler düşünür,kimi beğenir kimi beğenmez.Şuna hep inanırımki tıpkı giysi gibi davranışlarda kimine yakışır kimine yakışmaz.Kimi sessizliğiyle ağırbaşlılığıyla yakışır,kimi delidolu oluşuyla.Birşey yaptığında tuaf karşılanıyorsa yapma sende demekki senin yeteneklerin başkadır

Sen kendin gibi ol,eksilerinle artılarınla kendin gibi ol,tabiki bir genç kızda absürdleşecek şeylere daha fazla dikkat ederek.Umarım herşey yolunda olur