Biriyle olmak istiyorum ama nedense kimse benden hoşlanmıyor...

canım ankara gıbı her ımkanın olan bır sehırdesın ben daha kucuk bır sehırde yasıyorum ve gezme gıbı bır olanagın o kadar azkı ama yınede yakınmıyorum ve mutluyumm
1: cırkın kadınr yoktur bakımsız kadın vardır
2 :her satıcının bır alıcısı vardır
3: rabbım keske bana cırkın sansı verseydi
erkek arkadaslarımın sayısını bılmem ama handısı adam gıbı adam hangısıyle evlılık dusunebılırsın uzun sure dusunuyorum bu cevap ıcın sen kendını sanslı bıle say.ne guzel beklıde ılklerını kocanla yasıyacaksın

ilgin için teşekkür ederim ceremino söylediklerinde haklısın sanırım bunu yapma cesareti edinmeliyim önce ama gerçekten insanların olduğu ortamlar beni tedirgin ediyor hiç eğlenmiyorum öyle yerlerde.. gerilincede haliyle bir an önce uzaklaşmak istiyorum... neysee biraz daha fazla dışaeı çıkma gayretine gireceğim belki bir kursa falan yazılırım başlangıç olarak en azından gerginliğimi atmaya çalışırım..

rica ederim canım benım
Topla kendini ve yeni bir başlangıç yap
iyi haberlerini bekliyoruz :69:

canım umudunu kaybetme derim.

benim teyzem de 28 yaşına kadar doğru düzgün bir ilişki yaşamamış hep anlatır. onu beğenen olmuş o beğenmemiş, o beğenmiş teyzemi beğenmemişler derken tam kendini salmışken biriyle tanıştı.

30'unda evlendi. şu an 33 yaşında ve iki tane dünya tatlısı kızı var.

yani, yaşın ne çok geç ne de anne olmaktan umut kesilecek bir yaş :)

teşekkürler skopca ve kurdelam iyi niyetiniz için.. ama bende böyle üzerimde lanet gibi birşey var kimden hoşlansam asla asla benden hoşlanmıyor.. :( mesela öyle kızlar tanıdım erkek arkadaşlaı yanında değilken ona buna kur yapan veya erkek arkadaşlarını maddi manevi her anlamda kullanıp daha yakışıklı zenginini bulunca ceken giden..ona rağmen kıymetlidende kıymetli olan kızlar var.. kmseyi yargılamak değil niyetim vardır herkesin bir sebebi elbette ama dediniz ya erkekler kendini anlayacak sabırlı şefkatli birilerini arar diye.... Ben öyle düşünmüyoerum işte pek.

kesinlikle haklısın. benim de çözemediğim çok şey var. ve çok üzgünüm bu konudaki şanssızlığım beni öldürecek. :(((

ve teselliler vs yalan.. erkeklerce peşinde koşulanlar ve koşulmayanlar olarak ikiye ayrılıyor kadınlar. çirkinlikle güzellikle de maalesef ilgisi yok. :(((( :2:

23 var yani epey.. nedeni ni bende bilmiyorum ama çekingen olmam olarbilir erkeklerle konuşmam pek.. güzel de sayılmam sanırım bu ikisi bir araya gelince böyle olması normal :) neyse daha büyük dertleri olan insanlar varken bunu kafaya takmakda saçma oluyor gerçekten.. ama ne bileyim gecenin bu vakti düşünürken buldum kendimi..

canım üzme kendini.kısmet kader işi bunlar.çıkar birgün merak etme:71:

ya bende 23 yasındayım ciddi bır ılıskım olmadı

bunun eksıklıgınıde yasamadm . teklıf edenler yada etmeye calısanlar oldu .
ama ben duvar gb oldugum için devamını getıremedıler ..

erkeklerle konuşurum. hemde ıyı arkadasımdır ama soyledıklerıne göre : sevgılı manasında yaklasamıyorlarmış , durusum buna ızın vermıyormus , sert ve ters cvplar verıyormusum ..

doğrumu : evet doğru ..
buna engel olamıyorum benımde sorunum bu :))
yani bence sınır olmalı arada ben o sınırı aşamıyorum karsı tarafta yaklasamıyor doğal olarak

ama bu benı senın gibi rahatsız etmıyor . bana aşık olunmadıgı surece bır erkekle cıkmak flort etmek falan cok sacma boş gelıyor.. anlamsız yanı ..

sanırım bende türün farklı bır sorunuyum :))

haha sen beklıyosun kı gelen gıden sana cıkma teklıf etsın unuverstede cıkma teklıfı almıssın daha ne ıstıyosun bacım ben okulda hıc almadım bunun neden guzellık veya cırkınlık degıl okulda bırıyle cıktıktan sonra kız eger ondan ayrılırsa dıger tum aynı kıza teklıf edenlerın dusuncesı onla cıktı benlede cıkar yanı bu tamamen senın gırdıgın ortamla alakalı bence sen gayet hos bı bayansın sadece ucuz degılsın o yuzden yalnızsın he bu arada Allah cırkın şansı versın dedıklerı olay burda baslıyor dısarı cıkıyorum bır bakıyorum bakımsız kendınden gecmıs kendıne hayrı yok yanınndakıne bakıyorum sankı dunyada kı en yakısıklı adam yanı sonuc bu kısmetını bkle kasma kendını boşwer canım benım

hepinize yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler bayanlar..doğru diyorsunuz belki özgüvende bitiyor mesele ama bu öle kolay bişey değil.. sizin temel yapınızda olmayan birşeyi çat diye yerleştiremiyorsunuz karakterinize benim yapım çekingen utangaç.. ne zaman bundan farklı bi davranışa sahip olsam zaten ya küçük üşüyorum ya pişman oluyorum.. Ben ne bileyim yani güzellik öenmli değil demişsiniz ama bakın genelde başıma gelen olayı söyleyeyim ben mesela komik bişey söylüyorum bir ortamda ya da hani bişeyler söylüyorum beni dikkate alıp cevap veren ya da esprilerime gülen kimse yok ama aynısını başka biri söyleyince şirin oluyor tatlı oluyor.. bu da insana haliyle koyuyor yani.. kimseye haset etmedim bu konuda ama üzülüyor yinede insan.. elimden geldiğince dış görünüşümü falan düelttim makyaj yapıyorum iyi giyinmeye çalışıyorum ancak yinede insanların benden neden uzak durduklarını anlayamıyorum.. genelde yakın arkadaşlarım hep şunu der çok iyisin çok iyisin yardımseversin anlayışlısın seninle olan kişi yaşadı falan.. ama benimle olan bir kişi yok bu yaşımdayım 4 yıl ünv okudum sadeece bir kişiçıkma teklifi etti. sadece 1. ben bunu çok anlayamıyorum açıkçası demekki bende bir sorun var bir eksik var ama ne oldugunu çözebilmiş değilim..

Aslında bir sorun var evet... Ama bu düzeltilmeyecek bir şey değil. Sana tavsiyem bir işe gir. ilk önce çekinkeliğine at üzerinden. Ben çok dikkat ettim çok tipsiz bir erkek bile zamanla kendini geliştirererk" kitap okuyarak çevresini genişleterek ve çalışıp para kazanarak " kızların dikkatini çekebiliyor. aynı şeyler kızlar içinde geçerli güzel olmak önemli değil. SADECE KENDİne GÜVEN önemli. Çevrende güzel gördüğün insnaların çoğu ilk önce başarılı biri olarak görüyor kendini."koza kelebeğini bilmez kitabı benim hayatımda çok şeyi değiştirdi. Seninkini de değiştirecek. Dünya sadece ölümün çaresi yok. herşeyin bir çaresi bulunur.

PAsif tipsiz nice insanlar tanıdım hepsi adım adım bu merdivenlerden geçmiş ve şimdi çoğunu tanıyamıyorum.

sorun bir erkeğin seni beğenmemesi değil senin istememen... Bu değişikliği sadece kendin için yap başkası için değil. Önemli olan bu hayatta yaptıklarından pişman olmaman ... Çok da iyi kalpli olma :D herkese iyilik de yapma. Bak o zaman daha değerli oluyorsun...

Bundan sonra bencil ol. sadece kendin için yaşa.

ya bende 23 yasındayım ciddi bır ılıskım olmadı

bunun eksıklıgınıde yasamadm . teklıf edenler yada etmeye calısanlar oldu .
ama ben duvar gb oldugum için devamını getıremedıler ..

erkeklerle konuşurum. hemde ıyı arkadasımdır ama soyledıklerıne göre : sevgılı manasında yaklasamıyorlarmış , durusum buna ızın vermıyormus , sert ve ters cvplar verıyormusum ..

doğrumu : evet doğru ..
buna engel olamıyorum benımde sorunum bu :))
yani bence sınır olmalı arada ben o sınırı aşamıyorum karsı tarafta yaklasamıyor doğal olarak

ama bu benı senın gibi rahatsız etmıyor . bana aşık olunmadıgı surece bır erkekle cıkmak flort etmek falan cok sacma boş gelıyor.. anlamsız yanı ..

sanırım bende türün farklı bır sorunuyum :))

:D oğlak burcu musun =)))))

Sana birkaç tavsiyede bulunmuştum ama yazılanları okuyunca tekrar yazmak istedim.
Önce şunu söyliyeyim,Benim 25 yaşım bitiyor.Daha evlenmek veya hayatıma birilerine yer vermeyi aklımdan bile geçirmiyorum=) Daha da yolu var bunun diyorum çünkü kendi adıma böyle daha mutluyum.Eğer hayatımda biri olsaydı ben bu kadar özgür bukadar rahat olamazdım.Yeri geliyor kızkıza çarşı pazar geziyorum,yeri geliyor tek başıma pizza yemeye sinemaya falan gidiyorum.Tabiki bu benim tercihim,sen hayatında biri olsun istiyorsan o farklı tabiki.
Ben hala bütün sorunların kendine güven eksiklğinden olduğunu düşünyorum.
Tamam dış görünüş önemli olmamlı ama canım şimdi kabul etmesekte erkeklerin ilk baktığı şey bu inkar edilemez.Belkide çok daha fazla ayrıntıya ihtiyacın var.Her bayan güzeldir,güzel olduğu kadar da kusurları vardır.Belkide kıyafet tarzın sana uygun değildir,belkide yaptığın makyaj güzelliğini önplana çıkaran bir makyaj değildir.Demekki sen kendine yakışanı biraz detaylı düşünüp bulman gerekiyor.Mesela dergilerden veya netten güzel saç stilleri,kıyafetler,değişik tarz makyajları inceleyebilirsin.Zaten marifet güzellikte değil,senin bunu kullanabilmende.Ben etrafıma göz attığmda şöyle alımlı bayanların çekiciliğinin aslında giyimden tarzdan vs geldiğini düşünyorum.
Çekingenim demişsin.Ama sen çekindikçe kısır döngü gibi herşey kalacak.Sen esprini yap yine gülen olmazsa olmaz bunda tuaflık yokki :) Hepimizin başına gelir böyle şeyler,komik değilse seninde gülmediğin zamanlar olmuştur,gülen yoksa arkasından başka birşey söyler konuyu değiştirirsin madem=) Bende kendimi senin yazdığın gibi hissediğim bir dönem olmuştu ama çok geride kaldı,gençliğe adım attığım zamanlardı,o ne der bu ne der,şöyle nasıl görünüyorum,şu bu ne düşünür gibi..Ama artık bizim yaşlarımızda biri mutlaka etrafında göre duya veya yaşayarak bunları aşmış olmalı.Kendine ve kendi ihtiyaçlarına öncelik verdiği için çekinmeden yaşayabilmeli.
Çekinmemen için biraz rahat olmalısın.Öncelikle başkalarının senin hakkında ne düşüneceğinin,seni nasıl bulduklarının üzerinde durma,Senin yanında hiç dedikodu yapılmıyormu kuzum,herkesin her dediği veya her eleştrisine katılıyormusun,yani sonuçta herkes bişeyler düşünür,kimi beğenir kimi beğenmez.Şuna hep inanırımki tıpkı giysi gibi davranışlarda kimine yakışır kimine yakışmaz.Kimi sessizliğiyle ağırbaşlılığıyla yakışır,kimi delidolu oluşuyla.Birşey yaptığında tuaf karşılanıyorsa yapma sende demekki senin yeteneklerin başkadır;)
Sen kendin gibi ol,eksilerinle artılarınla kendin gibi ol,tabiki bir genç kızda absürdleşecek şeylere daha fazla dikkat ederek.Umarım herşey yolunda olur

Bir yerden sonra insan kendi kısmetini kendi yaratıyor.
Çok güzel olmak, dikkat çekmek şans değil aksine dezavantaj kimi zaman...
Kaba tabir olacak ama önemli olan, kendini doğru pazarlayabilmek daha doğrusu tanıtabilmek...
:34:

böle düşünme, netürerkeklerle tanıştığına bağlı, kimisi farklı ahlaksızlık arar oda sende yoktur. durmaz gider. boşver
bak yanlış anlamaınj ama bnm çevremde aşırı erkek var. ve aşırı ilgi aşırı ilgi sevmeyi unutuyorum iğreniyorum arkadaşlar bu dedikleirm kimseye ciddi gelmeyebilri ama bukadar çok erkek olmasındansa, az olması daha makbul kafa karıştırıyrolar ne istedikleri belli deil,normalçay bile içemiyorsunuz hemen sevgili gözü ile bakmaya çalışıyor vs vs

Back
X