- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Günümüzde evli olup evli olduğunun ayırdında olmayan insanlar var.Bi 10 sene önce bu bayağı dalga geçilen bir soruydu evet. Soruyu soran kişiye de kezban denirdi.
Günümüzde aslında sevgili olmak isteyen ama cool kızı gibi görünmek için bunu dile getiremeyen kızları görünce bu soruyu soran kızlar bana çok daha cesur ve mantıklı geliyor.
Sevgili gibi takiliyolar sonra ne alaka diyorlar, opusup yatiyorlar ne alaka diyorlar, sanirim elini tutmak en net olaniYarışmaya 2011'den mi katılıyorsun
Başkasında nasıl oluyor bilemem ama ben net insanım. Öyle sürüncemede bırakmam hiç bir şeyi. Bir iki başbaşa görüştükten sonra opmustum benimkini. Böylece ortada soru falan kalmadı
Adamı ismiyle kaydedin kalp emoji vb gerek yokKızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
Hamile kalinca ogreniyorsunKızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
Benim ilişkimde birbirimizw seni seviyorum dedikten sonra sevgili olmuştuk. Bence böyledir seni seviyorum, aşkım vs kelimeler deniliyorsa artık flört değilsinizdir.Kızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
İşte o geleneksel sorudan sonra anlıyorsun '' biz şimdi neyiz? ''Kızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
Öylr öpüşmeyle falan anlaşılmaz kesinlikle. Ne zaman kız arkadaşım veya sevgilim diye bahseder senden, o zaman sevgilisinizdir. Yoksa sevgili olmayı ilişki yaşayan, birbirlerinin arkadaşalrıyla tanışan ve aynı evde yaşayanlar bile var. Tek olay, senden ne diye bahsettiği, benim hatun, yengeniz, kız arkadaşım vs dendiği an tamamsınKızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
Yani biz neyız şimdi drKızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardıo da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?