biriyle sevgiliyken baska bir kisiyi sevmek diye bisey varmi?

Sizinki durumu kabullenememe, birseye tutunma ihtiyaci. diger turlusu daha cok caninizi yakacagi icin bu ihtimalin varligina inanmak istiyorsunuz.
bosverin , yasanilana saygidir bir yere kadar unutamamak. sindire sindire unutmanizi da saglar. zamanini uzun tutmayin yeter.

Sizi sevme ihtimali var bence..ama bunu zaman gosterecek...zamaninda boyle cok ornekler yasadim...reddettigim veya biraktigim insanlar baskalariylla gorusmeye baslamislardi ve ben ortak arkadaslarimizdan hala beni sevdiklerini tekrar istemem durumunda diger kIzI birakabileceklerini duymustum...zamana bIrak :))

Herkes birilerini sevdiğini söyler durur.

Dün size söylemiş, bugün o kıza söylüyordur, yarın belki çok pişmanım diye tekrar size söylemeye başlar.

Ama kesin olan bi şey varsa ikinizden de çok "kendisini" seviyordur. Ve kendisini mutlu eden ilişkiyi seçiyordur.

Şu anda size dönmeye çalışmak yerine onunla yeniden başlamaya karar vermişse kendisini en mutlu eden kadın o demektir.

Siz de en çok kendinizi sevin, tutunacak bi dal aradığınızda başkasının sevgisine, sizi sevme ihtimaline değil kendinize tutunun. Böylece kendinizi kandırmak zorunda kalmazsınız.

Biriyle sevgiliyken bir başkasıyla görüşüyorsa sevgili olduğu kişiyi sevmiyor demektir.. Ama birini seviyorken bir başkasıyla çıkıyorsa ya sevdiği kişiyi yeteri kadar sevmiyordur ya da kişiliği tam oturmamıştır.. Çünkü bir başkasını severken başka biriyle birlikte olmak doğru değildir karşı kişinin duygularıyla oynamaktır.. Sevdiğin insanla birlikte olamıyorsan hiç kimseyle olma daha iyi başkalarının duygularıyla oynamaktan daha iyidir..

canımın içisi,
güzelim..
seni seven adam senle olur.
bi başka hatunla oluyorsa seni sevmiyordur.

kadınlarda olabilir ama erkeklerde cinsellik harici birden fazla kadın olmaz.normal şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…