biriyle sevgiliyken baska bir kisiyi sevmek diye bisey varmi?

haticeye değil neticeye bak demişler .Beni seviyor da bıdı bıdı bıdı . Sizi sevdiği çok belli .
Kafanızda bir şeyler kurmayı bırakıp yeni aşklara yelken açsanız daha hayırlı olur

eski sevgilin başkasıyla görüşüyor ama sen seni sevdiğini düşünüyosun, neye dayanarak bu fikre kapıldın

kısa ve net cevabımı veriyorum; eski sevgilin seni sevseydi ESKİ değil hala sevgili olurdunuz.seni sevmiyor

hayatın sillesini yemiş ve çok acı bir şekilde engellere yenilerek severken ayrılmışsınız, o kızı seviyor olur mu hiç kesin seni seviyo aklı sende kıza bakarken seni görüyo aslında . te allahım ya

bir berber bir berbere bire berber gel beraber berber dükkanı açalım demiş... evlenmiş insanlar başkasını sevip ayrılıyor senin haberin yok galiba bundan..

Çünkü E="AdAm_OLaCkisi de sevgi değil hırs hiç zorunuza gitmesin..sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş bir başkasıylayken o kadına saygıd

gelmniz şeyleri bir başkasına da yaşatmayın.[/QUOTE]
Öncelikle ben zaten bana yastilmasini istemediğimi bir şeyi baskasina yasatmam.sadece bir kereliğine sordum biriyle gorusuyormusun diye evet cevanini verdi üzerine konuşmak doğru olmaz diyip bitirdim ben .ilişkilerine de kizada kendisine de son derece saygim var .ama ben hala sevdiğim içinbir uumut onu bekliyorum hic bir şey demeden sadece bekliyorum.neden benim sevgimi hirs olarak yorumlama ihtiyacı duydum acaba neye dayanarak diyorsun hırs diye.eğer hirs olsa ben o kişi kiskanirim zaten ama kiskanmiyorum sadece bekliyorum

[QUOTdüzgün bir yanut veretau, post: 39116310, member: 460215"]hayatın sillesini yemiş ve çok acı bir şekilde engellere yenilerek severken ayrılmışsınız, o kızı seviyor olur mu hiç kesin seni seviyo aklı sende kıza bakarken seni görüyo aslında . te allahım ya[/QUOTE]
Daha duzgun bir yanit verebilir din.ben oöyle birşey iddiae etmiyorum sadece düşüncemi sizle paylaştım

haticeye değil neticeye bak demişler .Beni seviyor da bıdı bıdı bıdı . Sizi sevdiği çok belli .
Kafanızda bir şeyler kurmayı bırakıp yeni aşklara yelken açsanız daha hayırlı olur
Ben onu hala severken nazil başka bir aska yelken acayim

Hayır sevemez seni sevse senin yanında olurdu kendini kandırma

Ben onu hala severken nazil başka bir aska yelken acayim

Evet sizi severken başkasıyla çıkıyor olabilir ama sizi unutmuş o kişiyi gerçekten sewiyor da olabilir.. bu biraz da niçin ayrıldığınıza bağlı. Yani ortada pek de bi sorun yokken ayrılıp onunla çıkmaya başladıysa onu seviyor olma ihtimali y7ksek.. ancak siz nasıl ki "onu severken önüme nasıl bakayım" diyorsanız o da sizi seviyorsa böyle düşünmeli..

Kendinizi "ya dönerse" umudunun içine hapsetmeyin.. ayniı hataya düşmüş biri olarak söylüyorum.. siz de önünüze bakın.. çok zor olur bilirim.. Allah yardımcınız olsun..

Bence sen onu unut ve önünde ki aşklara bak onun yaptığı gibi...

2 kadın 1 adam aşk çekilir aradan

OTE="twe, post: 39118592, member: 223984"]Evet sizi severken başkasıyla çıkıyor olabilir ama sizi unutmuş o kişiyi gerçekten sewiyor da olabilir.. bu biraz da niçin ayrıldığınıza bağlı. Yani ortada pek de bi sorun yokken ayrılıp onunla çıkmaya başladıysa onu seviyor olma ihtimali y7ksek.. ancak siz nasıl ki "onu severken önüme nasıl bakayım" diyorsanız o da sizi seviyorsa böyle düşünmeli..

Kendinizi "ya dönerse" umudunun içine hapsetmeyin.. ayniı hataya düşmüş biri olarak söylüyorum.. siz de önünüze bakın.. çok zor olur bilirim.. Allah yardımcınız olsun.. [/QUOTE]
Cok Dogru dediniz benim onu bekledigim gibi onunda beni bekleme zahmetine girmesi lazimdi.ama iste insan sevince bir umut bekliyor oda seviyordur hissine kapiliyor.yoksa onun essekliginin farkindayim kesinlikle ama gonule soz gecmiyor..

seninde dediğin gibi sen onun eski sevgilisisin. eğer o kızı sevmese niye birlikte olsun? ozaman senınleykende seni değil bi önceki sevgilisini mi seviyor du?

sumeyye6134beni st: 39119361 .!.:
seninde dediğin gibi sen onun eski sevgilisisin. eğer o kızı sevmese niye birlikte olsun? ozaman senınleykende seni değil bi önceki sevgilisini mi seviyor du?
Hayirben benleyken beni çok sevdiğine inandigim için boyle bir düşünceye kapiliyorum

Soylediginiz kadar kolay olsaydi keske

Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadım. Hatta benim ki bana hiç bir şey görüldüğü gibi değil falan filan diye saçma sapan mesajlar atıyordu. Sonunda ne oldu biliyor musun onunla evlendi. İnan bu gibi şeyler için üzüldüğüne değmiyor biri çıkıyor karşına ve sana iyi ki o olmamış dedirtiyor.
Ben hastanede çalıştım bir süre orada ki insanları görünce " ya ben ne saçma sapanşeyler için kendimi yemişim" dedim. Boşver sağlığına, ailene bir şey olmasın.

Cikana kadar bekliycem sanirim tesekkurler yardimci olduğunuz için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…