- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
sevgilisi olan adamlara beni sevmiyor musun diye yanaşmayı bırakın,sizinkisi de sevgi değil hırs hiç zorunuza gitmesin..sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş bir başkasıylayken o kadına saygıdan görüşmeyi de bi zahmet kesiverin,başınıza gelmesini istemediğiniz şeyleri bir başkasına da yaşatmayın.
Ben onu hala severken nazil başka bir aska yelken acayimhaticeye değil neticeye bak demişler .Beni seviyor da bıdı bıdı bıdı . Sizi sevdiği çok belli .
Kafanızda bir şeyler kurmayı bırakıp yeni aşklara yelken açsanız daha hayırlı olur
Ben onu hala severken nazil başka bir aska yelken acayim
Soylediginiz kadar kolay olsaydi keskeBence sen onu unut ve önünde ki aşklara bak onun yaptığı gibi...
Hayirben benleyken beni çok sevdiğine inandigim için boyle bir düşünceye kapiliyorumsumeyye6134beni st: 39119361 .!.:seninde dediğin gibi sen onun eski sevgilisisin. eğer o kızı sevmese niye birlikte olsun? ozaman senınleykende seni değil bi önceki sevgilisini mi seviyor du?
Soylediginiz kadar kolay olsaydi keske
Cikana kadar bekliycem sanirim tesekkurler yardimci olduğunuz için :))Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadım. Hatta benim ki bana hiç bir şey görüldüğü gibi değil falan filan diye saçma sapan mesajlar atıyordu. Sonunda ne oldu biliyor musun onunla evlendi. İnan bu gibi şeyler için üzüldüğüne değmiyor biri çıkıyor karşına ve sana iyi ki o olmamış dedirtiyor.
Ben hastanede çalıştım bir süre orada ki insanları görünce " ya ben ne saçma sapanşeyler için kendimi yemişim" dedim. Boşver sağlığına, ailene bir şey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?