biriyle sevgiliyken baska bir kisiyi sevmek diye bisey varmi?

TE="MissisHippi, post: 38805271, member: 452198"]Sevse senin yamacında olurdu değil mi?
Demek ki o kızı seviyor ve onunla beraber.
Hayal denizinde yüzmeyi bırak..
Bu düşüncelerle sadece kendini kandırıyorsun.[/QUOTE]
Beni unutmak adinami yapiyidur diye aklima geliyo:/

Bence eski sevgilin seni değil sen hala onu seviyosun bi kişi aynı anda iki kişiyi sevemez bunun adı aldatmaktır

Baskasiyla birlikte olan biri seni sevse nolur sevmese nolur. Sonucta o artik baskasina ait ayrica seni sevse zaten onunla degil seninle olurdu.

birini seviyorsa bir kisi gercekten, baska biriyle olmaz.
seninle de gorusuyor onunla da gorusuyorsa ne yardan ne serden mantigindadir ve ne seni ne de onu gercekten sevmiyordur.
beni sevdigini dusunuyorum, ya da sevecegini dusunuyorum mantigiyla devam edersen, sen uzulursun oyle ya da boyle. bir gun tamamen sana gelse bile, ayni seyler degisik versiyonlariyla yasanaktir.
sen de bir omur, gitsin gitsin istedigine, beni seviyor, donup gelecegi yer kurkcu dukkani diyerek avunursun.

Var var,birini seviyorken başkasını sevme diye güzel kocaman bir YALAN var.Muhtemelen kendini kandırıyorsun ama ayrılma şeklin de önemli ve zamanı.

insandan insana değişir

mesela biraz psikopatlık varsa, bir başkasına acı çektirmek için, sevmediği insanla da olur
seviyormuş gibi de yapar
aldatır da kandırır da
insanlar sırf karşısındakinin canını yakabilmek, kalbini kanatabilmek için neleeer neler yapıyorlar...

veya
gerçekten seviyordur ama istenmiyordur
onu unutabilir miyim diye düşünür
her türlü hatayı yapar, başkalarını deneme tahtası olarak kullanır
ama sonuç yine aldatmak ve kandırmaktır

insandan insana değişir...

tabii ki de yoktur boşa hala beni seviyor diye avutma kendini ha bir de hala sana yazıp duruyorsa ağzının payını ver ve bir daha konuşma derim ama çocuk sana yazmıyorsa sadece sen kendi kendine kuruyorsan bazı şeyleri yapma kardeşim geride bırak boşver

tabi ki var, ne hikmetse en çok ta erkeklerin başına gelir. en geçerli terkedilme nedenleridir

Seni sevse başkasıyla ne işi var????
Ha bide sevse yaninda olurdu demi??
Kendini kandirma lütfen!!!

Benden hayir cevabini alip arkadasimla evlenen dugununde beni gorunce gelin odasonda aglayan bir erkek tanimistim zamaninda... Olabilir tabi neden olmasin sonucta erkeklerin en buyuk korkusudur yalnizlik...

evli degilsin sonucta seni bu iliskiye zorlayan ne magdem 2 ciyi düsünüyosun 1 siyi salla

Olayi acarsan sana daha iyi yardimci oluruz..iki durum var; 1..hersey cok guzel giderken sen cocugu biraktiysan cocugun hala seni sevme ihtimali yuksek...unutmak icin diger kiza takiliyordur.. 2. ex sevgilini aldatma veya ilgisizligi olaylarindan dolayi birakmissan buyuk ihtimal seni su an sallamiyordur..diger kizla gununu gun ediyordur...seninkisi hangisi?

Biriyle sevgiliyken baska bir kisiyi sevebilir ama artık sevgilisini sevmiyordur, net.

. Evet aslinda çoğu şey güzel giderken ayrildim . onun kaba bi davranisi üzerine ayrildim . sonra tekrar sans vermek istedim ama ben istediğmde o olmaz artik dedio iistediğinde ben olmaz artik dedim.onunbeni cçok ama çok sevdiğini zannederim hissederdik.böyleydi yani bu .o da ben de herkesçe boyle bilirdi.simdi başka biriyle olduğuna hala aklim ermiyo.sorduğumda da evet sevgimin kiymetini bilen biriyleyim ceevabini verdi.

sevse ne olacak
seninle değil onunla görüşüyor..

sevgilisi olan adamlara beni sevmiyor musun diye yanaşmayı bırakın,sizinkisi de sevgi değil hırs hiç zorunuza gitmesin..sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş bir başkasıylayken o kadına saygıdan görüşmeyi de bi zahmet kesiverin,başınıza gelmesini istemediğiniz şeyleri bir başkasına da yaşatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…