biriyle sevgiliyken baska bir kisiyi sevmek diye bisey varmi?

ppuccaa

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
15
0
286
28
Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?

Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ?

ne demek istiyorsun biraz daha aç

kandırmamıdır derken

Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ?

Sevebilir neden sevemesin ?
Ama bunun adı aldatmadır, ihanettir, hainliktir, saygısızlıktır, sadakatsizliktir.

Kendimizihemis1990, post: 38805184, member: 392825"]ne demek istiyorsun biraz daha aç

kandırmamıdır derken[/QUOTE]
Kendimimi kandirmis olurum diyorum yani o kişinin hala beni seviyor olabileceğini dusunerek

seni seviyor olsaydı seninle birlikte olurdu,net.
bunu sakın unutma,bu hayatta zaman zaman karşılaşacağın bir durum.kendine bu cümleyi hatırlatırsan aptalca tuzaklara,oyunlara düşmemiş olursun.Hayat ne yazıkki pembe dizilerdeki gibi değil.

Sevse senin yamacında olurdu değil mi?
Demek ki o kızı seviyor ve onunla beraber.
Hayal denizinde yüzmeyi bırak..
Bu düşüncelerle sadece kendini kandırıyorsun.

Kendimizihemis1990, post: 38805184, member: 392825"]ne demek istiyorsun biraz daha aç

kandırmamıdır derken
Kendimimi kandirmis olurum diyorum yani o kişinin hala beni seviyor olabileceğini dusunerek[/QUOTE]

evet tam olarak öyle olur,sen kendini kandırırsın.

Adı üstünde eski sevgilin değil mi? Belki de onu seviyordur.Nasıl bu kadar eminsin seni sevdiğine sen mi ayrıldın ondan?

Adı üstünde eski sevgilin değil mi? Belki de onu seviyordur.Nasıl bu kadar eminsin seni sevdiğine sen mi ayrıldın ondan?
Evet ben ayrildim ve bir ay öncesine kadar ben i sevdiğini söylüyordu ama duydumki o kizlada gorusuyolarmis .emin değilim sadece düşünüyorum

[QUOToyke oje moj, post: 38805324, member: 651834"]Aslında kimse kimseyi sevmiyor aynı zamanda herkes birilerini seviyor garip bir durum[/QUOTE]
Ayne oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…