Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ?
Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ?
Sevse senin yamacında olurdu değil mi?Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
Kendimimi kandirmis olurum diyorum yani o kişinin hala beni seviyor olabileceğini dusunerek[/QUOTE]Kendimizihemis1990, post: 38805184, member: 392825"]ne demek istiyorsun biraz daha aç
kandırmamıdır derken
Evet ben ayrildim ve bir ay öncesine kadar ben i sevdiğini söylüyordu ama duydumki o kizlada gorusuyolarmis .emin değilim sadece düşünüyorumAdı üstünde eski sevgilin değil mi? Belki de onu seviyordur.Nasıl bu kadar eminsin seni sevdiğine sen mi ayrıldın ondan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?