• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım çok mu erken...

Ben bu kısmet kısmetsizlik işini çözemedim birtürlü. Kimisi daha boşanmadan birini bulup boşanmanın üstünden bir ay geçmeden yeniden evlenmeyi düşünür. Kimisi evlenmek için yanıp tutuşur kısmet olmaz..Hayat ne garip..
Konu sahibi arkadaşım bencede biraz erken gibi.Bak başka bir konuda nişandan ayrılan kızın eski nişanlısının iki ayda yeni birini bulmasına herkez verip veriştirmişti .Demekki normal değilmiş..

Şu an mantığımla hareket etmeye çalışıyorum. Annemle paylasiyorum. Fikirlerine değer verdiğim bir dostumla paylasiyorum. Hata yapmak istemiyorum. Sadece tanımak adına gotusebilirim ama bilmiyorum. Karar veremiyorum.
Hayirli olsun oncelikle :) Icindeki ses ne diyor peki?

Acele etme
Zamana bırak.
1 yanlıştan yenı kurtuldun dığerine başlama ...

Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
internetten mi tanıştın sen bu insanla?

Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
@esraab a kesinlikle katılıyorum cnm bi ilişkiye belki duygusal anlamda şuan ihtiyaç duyuyo olabilirsin ama evlilik düşüncesi bile erken bence

Arkadaş olup görüşün ama heme ciddi şeyler düşünmeyin bence. Zamanla karar verirsiniz.

illa ciddi bir adım atmak zorunda degılsın
takıl sımdılık sonrası Allah kerim

5 ay kısa bir süre, hala boşlukta olabilirsiniz yanlış tercih yapmayın. sevgili olun bir süre, iyice tanıyın birbirinizi.
beni sakın yanlış anlama annemin çalıştıgı yerde bekar bir çocuk evli bir kadınla evlenecegini söylemişti ama evlenmedi ve kadın hamileydi, sonra aile rızası olmadan evlenmek zorunda kaldılar. bazı erkekler evli kadınla beraber olmanın sıkıntı yaratmayacagını düşünüyorlar ve sadece takılıyorlar. tabi her şeyde oldugu gibi iyi örnek de var kötü de, senin bahsettiğin adamın iyi örneklerden olduguna inanıyorum ama hayat bu işte kimseye güvenemiyorsun, bence uzun bir süre birbirinizi tanıyın bakalım teklifinde ısrarcı olacak mı hala. mutlu olursunuz umarım :)

1500 tl para kendi elimle hesabina yatırdım. Resmen basiretim bağlandı. Allahım nasıl bişey di bu böyle . Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bana verdiği numarayı sorgulattim. Epey kişiyi dolandirmis. ..

Kandirmis her şey yalanmis yıkıldı resmen. Para da değilim. Offf nasıl yaptım bu Salak ligi. Çok kötü bir durum. Lütfen dikkat edin

Malesef ah vah demeye gerek yok ben kandım. Kendi elimle yatırdım. Çok büyük ders oldu. Bir tecrübe daha edindim.

İnternetten tanıştık. Hastanede yatıyorum. Yurt dışında okuyan kardeşimin ders ücretini yatırir misin dedi. Ben saf gibi kendi elimle yatırdım. Safligima grldi.basiretim bağlandı arkadaşlar dikkatli olun

Görüş ama acele etme. Boşluktan hop diye düşme.

canın sağolsun. internetten tanışmak çok sakıncalı.. düzgün tipler niye internetten arasın ki...

bir daha internetten tanışma işine bulaşmayın inşallah

Back
X