- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.041
- 798
sosyal medya cahiliyimdir ama bu snap... olmasın?Sapchat ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyal medya cahiliyimdir ama bu snap... olmasın?Sapchat ne?
Onu da bilmiyorumsosyal medya cahiliyimdir ama bu snap... olmasın?
Flört şeylerinde gönderi mi siliniyormuş yani" ben sadece sana mı aitim" mi demek istemiş?Bence tabiki benim için![]()
ilk kez benden cahilini gördüm.valla çok mutlu oldumm.insta m yok fa...m yok twe....m yok yok oğlu yok ben de.ondan tüm gün k.k dayımmOnu da bilmiyorum![]()
Bende aynen, bende TV de yok, tüm gün kk ve WhatsAppilk kez benden cahilini gördüm.valla çok mutlu oldumm.insta m yok fa...m yok twe....m yok yok oğlu yok ben de.ondan tüm gün k.k dayımm![]()
arşivi de varmış uygulamanın .öğrenmiş oldukTemiz seviyordurbenimde bazen 34 gönderim olur bazen 50 bazen 20. Çok gönderi sevmiyorum ama silmiyorum arşive atıyorum.
Tabi, bazen telefondaki fazla resimleri de atıyorum anı kalır diye. Program silinmez inşallah ne anılar var oralardaarşivi de varmış uygulamanın .öğrenmiş olduk![]()
Benim instagramım yokBelki de sadece beğenmiyordur artık o fotoğraflarını. Düz mantık.
Sizi hâlâ eklememiş olması ilginç ama. Çok da şey etmeyin.
Benim instagramım yok
O zaman niye ben ekli değilim onda diyorsunuz direkt desenize benim hesabım yok diyeBenim instagramım yok
Sapların kullandığı chatSapchat ne hacı? Kulpchat veya tavachat falan da var mı? Tamam gidiyorum dövmeyin![]()
Söyleseydin üzerime montumu alırdım, üşüdüm şimdiSapchat ne hacı? Kulpchat veya tavachat falan da var mı? Tamam gidiyorum dövmeyin![]()