Biriyle tanıştım ve

aynen öyle.bazı konulara bir sürü beğenmedim atıyorum bazılarına şaşırma atıyorum bazılarına beğenme bazılarına kızgınlık.hatta arkadaşım olan üyelere bile beğenmedim attığım oluyor.buna kızıp özelden sorguladı üye.hakkı yok sorgulamaya.
Aynen, az önce bir konuda bildirim geldi. Baktım senin yorumun hemen beğendim, aklıma "acaba ceycey bu da beni takip ediyor diyebilir " mi gelmeliydi 🤣

Kendimden bahsetmedim zaten hanımefendi ben de sizi tanımıyorum 🥰
Anladım ne demek istediğinizi . Benim hiç bir zaman üyelerin yorumlarına takıntım olmadı. Kaldı ki belki sizinle daha önce zıtlaşmış bile olabilirim . Ama ceycey isimli üye yaptığım her yoruma beğenmedim bildirimi attı ben de ona ufak bir takılma da bulundum. Konumla veya konu dışında attığım yorumlarda hiç üşenmeden beğenmedim yiyorum ceyceyden :)
Yoksa tabiki de aaa bu beğenmemiş diye şikayetlenmiyorum . Beni herkes onaylamasın zaten :)

Hoşlandım. 3 ay falan oluyor. Ara
Ara konuşuyoruz. Fakat instagramına baktığımda 20 gönderisi vardı o zaman. Göremiyordum zaten gizli hesaptır.
Ben ekli değilim onda. Fakat geçen gün baktım hepsini silmiş. 0 gönderi
Benim onun instagramını bildiğimi bile bilmiyor. Neden bir erkek bütün gönderilerini sıfırlar. Siler.
Ne dersiniz
Nıye ekleşmedınız.3 ay olmuş

Hoşlandım. 3 ay falan oluyor. Ara
Ara konuşuyoruz. Fakat instagramına baktığımda 20 gönderisi vardı o zaman. Göremiyordum zaten gizli hesaptır.
Ben ekli değilim onda. Fakat geçen gün baktım hepsini silmiş. 0 gönderi
Benim onun instagramını bildiğimi bile bilmiyor. Neden bir erkek bütün gönderilerini sıfırlar. Siler.
Ne dersiniz
Ona sorsanız ,konuşamıyor mu?

Bir sınıf arkadaşım sevgilisinden ayrılınca instagram hesabını dondurur son görülmesini açardı. Ve bu hep böyle olurdu. İnstagram hesabı gidince aha derdim kesin son görülmesi de açıktır girer bakardım harbi öyle. Değişik bir çocuktu.

Yine başka bir flörtüm hem bana kötü davranıp hem de konuşmayı bırakınca depresyona girmiş tüm kendine ait fotoğrafları silip doğa fotoğraflarını hesabında bırakmıştı.

Sizinki de öyle depresyonlara girmiş olmasın.

En son evliydiniz ve kocanız başkasına aşıktı ama evliliği sürdürmek istiyodunuz :110:

Neyse bugünkü olay için: 3 ay boyunca ara ara yazıştığınız kişi flörtünüz bile değildir. Adamın yedeğinin yedeği olma ihtimaliniz yok yüksek. İsteseydi bu iş çoktan reelde tanışma veya sevgililiğe giderdi.

Son düzenleme:
En son evliydiniz ve kocanız başkasına aşıktı ama evliliği sürdürmek istiyodunuz :110:

wtf-what.gif

konu sahibi mi evli şu anda??

O zaman niye ben ekli değilim onda diyorsunuz direkt desenize benim hesabım yok diye😂
Ayrıca flört ettiği başkaları da olabilir. Onlardan dolayı da fotograflar gitmiş olabilir. Zaten ara ara konuşuyormuşsunuz sizin ki pek flört de sayılmaz.
Ekli değilim demedim ki

Anlama kıtlığınız mı var? Ekli değilim çünkü instagram kullanmıyorum. Yani ben onda ekli değilim çünkü instagram kullanmıyorum. Ok?
Bende çok şükür bir şey yok da sizin daha ne dediğinizden haberiniz yok😂Neyse geçmiş olsun.
Azıcık kendinizi ifade edebilmeyi öğrenin önce böyle hayat zor olsa gerek.

Neyse bugünkü olay için: 3 ay boyunca ara ara yazıştığınız kişi flörtünüz bile değildir. Adamın yedeğinin yedeği olma ihtimaliniz yok yüksek. İsteseydi bu iş çoktan reelde tanışma veya sevgililiğe giderdi.
Keşke şu yorumu daha önce görseydim ben de kime laf anlatmaya çalisiyormusum.🤦🏻‍♀️

Back
X